Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

02. Apr 2014, 11:36

as noriu tryju vaikuciu. nzn kaip cia bus. bet butu super iki mano 30m pasigimdyt 😀))

02. Apr 2014, 11:35 kenguryte_7648

na butu faina metu skirtumas. bet sunku bus du maziukus augint. o tris metai manau kaip tik. nes viresnis butu jau siektiek savarankiskesnis.
oj nu ir sunkus tavo nestumas. bet sako jai skirtingai jauties per nestumus tai lytis leliuko tapati. jai vienodai tai skirtingi. na nzn uosvienes buvo skirtingi ie du bernai. mamos mano vienodi , o turi mane ir broli😀)

02. Apr 2014, 11:19

labas rytas,aga,Rasvyda toks jausmas,kad dar uz kalnu 😃 su Rokiuku visa nestuma gerai jauciausi,o per si nuo pat pradziu blogai,po 7 kartus per diena vemdavau,is lovos neislipdavau,iki pat dabar mane pykina,jegu ner,praeita savaite ligoninej isgulejau,tai nuolasaliniu truputi pagerejo...nu bet isgyvensiu 😉 tures Rokiukas broliuka 😀 is pradziu sake,kad mergaite,bet as ruosiaus abiem,o Rokas sakydavo,geriau butu broliukas,nu bet tiks ir sese,o dabar kai gulejau ligoninej,tai uzgarantavo,kad tikrai berniukas,tai Rokas labai labai patenkintas 😃 Harpija,labai faina,kad galvojat neuztemt su antru-vaikams labai faina,kai panasaus amziaus😉

02. Apr 2014, 10:24

jap bet reik paugint sita kleckuti duot jam pasidziaug . pabut princu pora metu, o tada galima😀)

02. Apr 2014, 00:32

man tik du menesiai praejo po gimdymo.o as jau pasiilgau tu soardymusi. ir jau galvoju apie antra leliu😀))

01. Apr 2014, 22:30

Nu jau Rasvyda, jauciu norejai parasyt kad tikrai jau ne uz kalnu turbut 😃 o tai zinot jau kas, broliukas ar sesute? Ech.. ir kaip tada tuo nestumu pasidziaugt kad tik vargina.. man is nestumo tai 5-7 menesiai superiniai, viska dariau, ejau kaip tankas, iki tol pykindavo visalaik, nors nevemdavau daznai, o ant galo tai jau visi spardymai, nakti neismiegu, kojos tirpdavo, dubeni plesydavo.. Vat ir man idomu kaip tokius laiko darbui su vaikais.. ir seip ana tokia interesna, ale kineziterapiaute, o kai eina tai kaip medis, tik kojos juda, o nugara ir rankos kaip surakintos.. nu vnz 😃 nei labai isvaizdi nei dar kokia, ir dar as bandau ikalbint milda, o jinai tik "ne, cia nieko nebus", nu blyn, atrodo ir sugadina viska, nes milda tai isgirsta ir tik dar labiai prisispaudzia prie manes.. nu zodziu, ziesim kaip ryt, kol kas tai sake kad tikrai darys ka pazadejo, bet bus kaip bus 😀

01. Apr 2014, 21:40

33 savaites man jau 😉 turiu ir as su Roku ka veikt,nes kadangi pirmi metai darzeli,tai sirgo ojojoj...buna susipykstam,bet seip tikrai jis man geras 😀 zinokit tik dziaugiuosi,kad cia mano antras o ne pirmas nestumas,nes nu jei butu pirmas,turbut nebenoreciau gyvenime besilaukt-labai sunkus,jau laukiu pabaigos,ir greiciau mazyli supuot ant ranku o ne pilvuky 😉 aisku,Ineta,jei nepatinka vaikui ta moteris tai ir nepriversi daryt,as tik nesuprantu kaip tokie zmones gali dirbti su vaikais ...

01. Apr 2014, 19:50

Tai va, kad dbr toks amzius, nelabai priversi per prievarta., didesnis suprastu kad reikia maziuka pakociojai ir tiek.. nors dar nuo zmogaus priklauso, idomi ta terapeute, tokia lyg stengias kad butu idomu, bet kai pasneka nesamones.. tai net as zagteliu.. ir tokia grubi gana atrodo, vakar pradzioj lyg norejo jau daryt ka sako, bet kai paeme taip stipriai kad parodyt, tai prisispaude prie manes ir viskas, nejo daugiau.. ir snd tokia.. bandau tartis del rytojaus 😃 prizadejau kinderi, tai sake tikrai darys ka reikia.. bus matyt rytoj 😀

01. Apr 2014, 19:06

Ooo, nu tigi sveikinimai!! Tai kiek jau laiko? Gal neuzkalnu ir pabaiga, kad jau puskuoji? 😀 smagu, kad Rokas geras vaikas, bus pagalbininkas 😀 va drauges mergytei tik ka trys suejo, o jau neuzilgo antra gimdyt, bet kai jos panele irgi ramumo isikunijimas tai sakau bepigu 😃 man ir su viena reikalu per akis 😃 dbr vaikstom i reabilitacija tipo, nu privaloma pries sanatorija, tai niekaip su kineziterapeute nesusikalbam, nenori daryt nieko ir nors uzsimusk.. aciudie bent masazus ir sildymus isbuna lb rami, o va ten, sedi isikibusi man i paranke nepajudinsi.. ir atrodo zmoniu akys i mane, tipo netikus motina, negali grieztai pasakyt, bet kad neina, jei as ant jos saukiu tada jinai isvis pablusta, bet ir graziuoju neina ikalbet.. uzsispyrusi kaip ozkyte 😀

01. Apr 2014, 17:16

aciu,Rasvyda,jo Rokiukui bus gerai 😀

01. Apr 2014, 15:34

niu teip teip,Ineta,su vaiku viskas leciau 😀 malonu,kad priimsit,nes dabar turiu pakankamai daug laiko 😀 niu fainai i sanatorija,cia i palanga gal? o as ,nu ka as-vel storule,laukiuosi 😀puskuoju 😃 o Rokas mano tikrai didelis,labai geras ir paklusnus vaikas 😀 juom skustis tikrai negaliu,auksinis vaikas,kaip as ssakau-zinant mane ir vyra,tai vaikas mums per geeeeras 😃 faina,kad sitoj temelej liko nors kelios istikimiausios 😉

01. Apr 2014, 14:54

Oo Astule sveika sugryzusi 😀 aisku kad proimsim, labai apmazejo musu gretos 😀 kaip tau sekasi? Ka veikineji per dienas? Dirbi dar? Rokas turbut uzauges jau tikras vyras 😀 mes irgi po ligos, bet kita savaite isleksim turbut i sanatorija, tai sia savaite reikalu iki kaklo, reikia visas veiklas pradetas uzbaigt, o zn su vaiku.. viskas vuksta leciau ir dar su nervais 😃

01. Apr 2014, 13:52

niu laba,mamytes 😉 simtas metu cia nebuvau,bet dabar gristu jei bepriimsit 😉paskaitinejau truputi,kad susigaudyciau kaip gyvenat,bet ziuriu cia tik is senuju 3 besat 😀 mano ziogas namie po ligos dar tebesiilsi 😀 tai ir draugaujam abu 😀

01. Apr 2014, 11:18

Labukas, nu va, milda darziuke, as namus apsitvarkiau, reiks varyt reikalu toliau tvarkyt..dar iki pasto reikia.. Rasvyda, tai pasiseke cia vaikams, daug atostogu 😀

01. Apr 2014, 00:17

as neturejau pieno upiu. kadangi daryk.ka nori neeme papo.pompavau ir lasus davinejau . poto ir tie lasai dingo. na kazkiek paragavo.
as motinistes atostigosia bet ir mano vyras kartais ataikele pamaitint. na jam darbas leidzia jis 3-4f dirba kai laisvas turi tada. kai dirba nejudina niekas jo . o ir seip labai juo didziuojuos jis viska tapati daro ka as ir be jokiu tingejimu. jai nedirba. tai ir maudo, ir maitina. vezima pirmas griebe , kad su vaiku pasivaiksciot 😀)). seip.maniau tinges , bet su vaiku jam jokio tingiu nebuvo.
o as ir neatleisciau jai jis neuzsiiminetu. nes sakiau abu darem abu ir auginsim.
o del maitinimo . vistiek manau buteliuku man lengviau😀)) bet jai gausis antra pati maitinsiu. kad ir kaip galvociau bet naturalumas pirmoi vietoi. tik aisku ne iki 2ju metu nes.asmeniskai man labai negraziai atrodo. aisku visos renkasi pagal save. ir jai gerai ta valio

31. Mar 2014, 22:25

Kokia cia proga tos atostogos? Juk iki velyku dar kelios savaites

31. Mar 2014, 21:51

Koseja dar.. mes juk po ligos ilgai kosejam, matyt del astmos, visalaik uzsitesia dar gera savaite.. bet jau varys rytoj i darzeli, nes paskutine savaite, lb daug visokiu reikalu, o su ja tai as nieko nepasidarysiu.. tai bent kelias dienas nuvesiu kad susitvarkyt viska ramiai..

31. Mar 2014, 21:13

Taip taip, visokiu buna variantu, neima vaikutis papulio ir daryk ka nori.. aisku yra kurios kankinasi, nusitraukineja, viena pazystama ismaitino iki metuku, pastoviai nusitraukinedavo, nes irgi neeme, bet jau kantrybes turejimas.. man tai pvz nesuvokiama kai kitos mamytes pienuko turi upeliais, o nemaitina isvis, mazina visais imanomais budais, ir maitina misinukais.. man visi tie buteliukai buvo taip uzknise.. keikiau save kad nesusiemiau labiau, gal dar buciau atstaciusi piena.. 😀 bet jau yra kaip yra 😀

31. Mar 2014, 20:22

Nu gal del poilsio tai jo, kad misinuka gali belekas padaryt, bet kadangi as buvau motinystes atostogose, tai man sazine nebutu leidusi kelt nakti vyra.. o kai perejau nuo papo ant misinuku tai lb man pasijuto, koks patogumas ar isvaziuot kur, jokiu vargu, ir seip nei tu buteliuku plaut, nei ten ju virint, nei virduli virint.. tai ziauriai.. maniske kai nutraukiau jau maitinima, dar naktim valgydabo, tai koks patogumas budavo, pabundi, papa istrauki ir miegi toliau, o su misinuku, turi keltis, laukt kol uzvirs vanduo, kol padarai, sedi, laikai ta buteliuka.. seip labai norejau maitinti bent iki 18men, geriausiu atveju iki 2 metuku, bet nepavyko.. nieko, su antru manau bus geriau, jau dabar zinociau ka daryt, o tada buvau labai nusialinusi, kraustymasis i kita miesta, ir pan.. nu padare savo 😀 o ilgesnis zindymas psichologiskai veikia vaikucius, artumas, pasitikejimas, irodyta, kad jiems paprasciau gyvenime 😀 nemanau kad blogai maitint ir didelesni vaikuti, na iki 2 metu.. juolab juk nebevalgo kas 3 val 😀 o dukart dienoj kai niekas nemato, nera blogai, bet ne visoms gaunasi taip 😀

31. Mar 2014, 19:54

cia nepasakysi . del ko neserga del ko serga. as irgi ilgai mamos pieba geriau. bet vaikystei viskuo persirgau ir anginon puliuojanciom pastoviai. o dabar va gal kas 3metus trim dienom pasergu ir baigta.

31. Mar 2014, 19:11

as jao buciai maitinus tai iki 6men. nzn man kazkaip nekaip atrodo kai vaikas laksto , o dar papa ciulpe. kazkaip nzn man kazkaip.keistai atrodo😀))

31. Mar 2014, 19:07

bet dabar man atrodo sunkiau papu maitint nei misiniu. jau papu maitinant be taves niekaa kitas nakti neataikels ir nepamaitins. o dabar tai vytas buna maitina nakti. pradzioi po gimdymo kai jegu mazai budavo vyras maitindavo.

31. Mar 2014, 19:05 ladyDropke

gerai kai ima papa. o mano ne. o as kazkaip tris valandas ji ir save mucint negalejau. nes speneliu nera . reik kazkaip suformuot duot. jos viena kart patraukia ir rekt nesavu balsu. ir taip kas maitinima kol.galiausiai buteliuka duodi . vede man logoninei maitinimo specealistes. nutampe man papus iki melynumo. galiausiai pacios sako nu nzn nesigauna. sako pati bandyk ..o.kaip.bandyt jai jis neima ir fsio. zinau , kad kai ima papa tai ir gaminas pienaas.

31. Mar 2014, 18:57

Man mazejo kokius 5 kartus per ta laika 😃 atrodo nieko nera, vaikas verkia, bet duodavau dazniau papa ir vel atsistatydavo, aisku kai pati nezindai, o nusitraukineji tai daug sunkiau.. pati nusitraukdavau jei kur vaziuodavom, kur zinau kad nebus kaip pamatitint, arba jei viena isvaziuodavau, reikdavo palikt pieno, taj ilgas ir uzknisantis procesas kol nusitrauki..

31. Mar 2014, 18:47 ladyDropke

mano pieno ragavo tris savaites. tik ragavo. o visalaik damaitindavau misiniu. galiausiai labai pute pilva jai ta ir ta duodavau.o tinkamo kiekio pieno neturejau. tik kokiu 20ml max is dvieju papu. o jis pats nei per kur neeme. nes neturiu speneliu. tai pompavau . o nuo pompavimo isvis mazejo ir dingo..
sakau ant pirmo pasitreniravau ant antro gal gausis😃

31. Mar 2014, 18:43

Tepineli ima 😀 praktiskai iprasta procedura, tik ten jau jie kitoniskai tiria 😀 Cia pas mus Rasvyda rekordininke, man irgo nepavyko ilgai maitint, 8 menesius teismaitinau, paskui mazai poilsio, daug pokyciu buvo, ir pradejo mazet,o kai pradedi misinuku damaitint tai jau pienui viso gero garantuotai..

31. Mar 2014, 17:54

katik pasiskaiciau lankstinuka kuri gavau. tingejau angliskai skaityt😃

31. Mar 2014, 17:46

kaip daro gimdos kaklelio vezio tyrima?

31. Mar 2014, 17:45

sako kol mamos piena gere tai iki 6men galima nieko neduot. o kadangi as nepieninga karve buvau. ir mazai kantrybes . taip gavos , kad galiausiai misini gerem

31. Mar 2014, 17:44

matai tavo valge mamos piena , o mano misini . del to noriu , kad skrandukas priprastu ir nuo 4men ar 3,5 pradet davinet naturalesnio maistelio.
mano vandens negere 😃 tik arbatele hipp pankuoliu ir ramuneliu. o ja gerem nuo gimimo tik aisku ten tik grudeli dedavau. o po menesio visa sauksteli. kai nekakodavo reikejo kazkaip skystinti. ir pediatre pasake . db tfu tfu antra savaite kakojam.

1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 1126