Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

14. Apr 2014, 19:32

Labukas mamukai 😀 Asta, laikykis, neskagu tos ligonines.. tikekimes vaistukai pades.. o kurie tyrimai blogi? Kraujas? Slapimas? Aleks irgi laikykis, puola ligos, gal ko pastresavai, zn skrandis stresui labai imlus.. Rasvyda, saunuoliai tavo vaikai, ir sokiai ir futbolas ir krepsnis 😀 gerai kad nesedi ir nekrapsto nosies.. mums sekas irgi neblogai, prasideda antra savaite 😀 i valgyklini maista jau greit ziuret negalesiu 😃 nu nezinau, vieni sako lb skanu, geras maistas (forumuose) nu man tai nezinau.. tie padribe kotletai.. nusisaut 😃 varysim kuria diena i centra i kokia kavine normaliai pavalgyt 😃 sestadieni buvo uosviai uzvaziave, bet trumpai tepabuvo, pora valandu gal, kaip kokius ligonius atvare aplankyt.. 😃 o si savaitgali turbut sekmadieni atvarys mano tevai, tai jau tikiuosi daugiau papramogaut 😀 kasdien pora valandu maziausiai vaikstinejam po pusynus, parka, pajuri, Gaila kad orai nera lb silti, ir lietaus pavojus, bet nieko, vistiek kol kas viskas gerai 😀 tai va tiek pas mus 😀

14. Apr 2014, 16:34

la mamukai😉 Asta laikykis,
o man nuo vakar blogai su sveikata.ciut darbe dirbau.geriau vaistu.galva sukasi,skrandis kaip akmenu pripildytas.bijau kad vel uzdegimas nebutu.snd gerai kad laisva.beveik visa diena miegojau.nu sakis

14. Apr 2014, 16:09

va,matai Martynas sokejas,nu liuks,man labai patinka kai berniukai pasirenka sokius lankyt 😉 bet labai abejoju ar mano Rokas kada soks,jis man rodos rinksis kokia daile,nes piesti gali nuo ryto iki vakaro,net darzeli ji giria kad graziai piesia,o ir pats kitu piesinius kritikuoja,sako ziurek kaip negraziai nupiese 😃

14. Apr 2014, 12:56

labas,Rasvyda,as nuo ryto i trasa,nuvedziau Rokiuka i darziuka ir pati lekiau tyrimus darytis,nu va ir vel jie blogi,padidino vaistu doze,po velyku vel tyrimai,jei nepagerejo vel i LIGONINE ant lasaliniu...uh kaip pavargau jau...o savaitgalis namie buvo,Rokiukas bisk su slogyte buvo,tai ieskojom veiklos namie 😀 ka jus,Rasvyda veiket? 😀 kreipiuos tiesiogei nes mes cia dvi kalbam 😃

12. Apr 2014, 10:52

pas mus tamsu,apniuke,bet dar nelyja...prie miego traukia 😀

12. Apr 2014, 09:57

labas rytas 😉

11. Apr 2014, 18:51

gal kartais kai lt gyvenat matet ar yra hipp organic misinukas ?

11. Apr 2014, 10:49

Tik parafino voneles rankoms pakeitem i lazerio kazkokias proceduras, nes jokio pagerejimo nesimato nuo to parafino..

11. Apr 2014, 10:25

faina,Ineta,kad Mildutei patinka,nereik per prievarta 😉 ir aplinka,Rasvyda pakeisi 😉

11. Apr 2014, 10:17

Rytoj tik sportas, nuo 11 iki 12 val, ir daugiau laisva 😀 sekmadienis isvis visas laisvas 😀 ziesim kokie oriukai bus, sumastysim ka nuveikti 😀

11. Apr 2014, 10:03

O del nestumu, tai va drauge irgi laukiasi, jauciu net panasiai kaip Asta, jai birzelio gale terminas, tai irgi antras nestumas kitoks, nors ir su pirmu pavemdavo, bet nei ligoninej su nusilpimu gulet nereikejo, ir taip geriau jausdavos, dbr sake ir akyse juoduoja, visur skauda.. daug sunkesnis nestumas nei pirmasis..

11. Apr 2014, 10:01

Labukas 😀 oij tikiuosi neprapuls saule po pietu, nes tokia smagi diena atrodo 😀 vakar po vakarienes islindo saulike, tai visi i lauka 😃 nes diena tai ir vejukas buvo nemalonus, ejom iki pardes, tai susaliau.. ir aisku jau ant vakaro nosis pasikimso ☹ milda tai normaliai aprengiu, o pati vaidinu silta pavasari 😃 su odine striukike 😃 snd jau pukine desiuos.. kad isvis nesusirgciau.. seip viskas gerai, aisku yra niuansu, bet viskas pakenciama 😀 mildai labiausiai patinka sportas, ten be mamu, tik vaikai, pradzioj sportuoja vienoj salej, paskui ant treniruokliu, kaip stanginej 😃 tai vis klausia kada eis sportuot 😀 vakar ir uzvakar turejom dar inhaliacijas ir parafina ant rankuciu, snd dar turesim magneto terapija, o kita savaite dar drusku kambarys dasides 😀 dar eisim džsnd pas gydytoja, ziuresim ka cia dar pasiprocedurint 😀

11. Apr 2014, 09:45

eisi? istikruju kai geras oras,atrodo nuotaika daug geresne 😉 leksiu pabaikt susipirkt viska vestis i ligonine,reik susikraut tase ir bus rami galva 😉

11. Apr 2014, 08:01

Labas rytas 😉 toks sauletas rytas,Rokiukas jau antra diena eina be streso i darzeli,gal visgi viskas bus gerai 😉 patikek,Rasvyda,lyginant tuos du nestumus,nerasciau nei vieno panasumo,o skirtumu labai daug 😃

10. Apr 2014, 16:06

dabar apie 12kg,pagal daktarus 10kg,as su Roku 22 buvau priaugus bet vat buvo lengviau 😀 nu isivaizduoju vasara nesiot pilva menkas malonumas 😃

10. Apr 2014, 15:14

o man su Roku neskaudejo,gal kad pilvas buvo i sonus isejes,o dabar grinai visas i prieki 😀 aciu,Rasvyda,laikysiuos 😉

10. Apr 2014, 14:57

byru,Rasvyda 😃 prasidejo jau ir nugaros skausmai ☹ nebeatlaiko svorio matyt 😀 nu bet jau nebedaug liko,nu atkentesiu 😀

10. Apr 2014, 14:20

skaniai 😉 mano Rokas kotletus vadina netikrais zuikiais,kazkada sakiau eisiu daryt zuiki,bet persigalvojau,padariau kotletus,tai taip jie tapo zuikiais 😃

10. Apr 2014, 12:29

ka gamini?

10. Apr 2014, 12:04

ziuriu ir cia buvo besikavinanciu,bet pas mane draugyte buvo atejus kavos 😀 ka veikiat?

10. Apr 2014, 08:45

la rytass
as su kava😀

10. Apr 2014, 08:42

labas rytas,kaip matau teks vienai kavintis 😀

09. Apr 2014, 11:47

oj as kai paugle budama sanatorijoi guledavau. tai tusindavomes kaip reikiant😀)) kelis metus kaip susitare pakliyvom su tapacia kompanija . tai duodavom vaizdu. gimtadieni taip pasventem , kad vos is sanatorijos neismete😃

09. Apr 2014, 09:32 ladyDropke

ten kur salė yra pirmam aukšte prie durų rašo skelbimus kada kokie renginukai, būna ir vaidinimu ir filma rodo, ateina ir mamos i diekoteka, tie mažiukai stripinėja mamos sedi, o janimas tūsinas savaip😀

09. Apr 2014, 09:13

Asta, tik meldziuos kad orai nesubjurtu, nes jei prasides kokie lietus tai sakiai.. sedet uzdarytom.. palangoj.. 😃

09. Apr 2014, 09:11

Knyguciu turim ir savo, dar nedaejom iki ju 😃 kol kas sprendziam uzduoteles, o popiet zadam nesedet kambaryje 😀 apie diskoteka pirmakart girdziu, bet jauciu ten jaunimas renkas, paaugliukai, o ne mamos su 4meciais vaikais 😃 maistas puse bedos 😀 pusrycius ir vakariene tai tik pakrapsto, tai nemazai ir man lieka, gerai kad nesiemiau sau porciju, taip ir galvojau 😀 o pietus tai visai normaliai bent vakar valge, kotleta 😀

09. Apr 2014, 08:49

man irgi būdavo lafa 😃 kaip sakai valgyt paduota, kambariai tvarkomi, dėmesysy tik vaikui, beje kaip maistas? normalus juk ania? eikit i bible užsiregistruokit, knygučių parsinešit, vakare gal bus diskoteka paskaitykit, galėsit eit rūras pakraipyti 😀

09. Apr 2014, 08:38

Labas rytas,niu kaip fainai,Ineta,jums,pavydziu jums juros ir pusynu...😉

09. Apr 2014, 08:32

Labas rytas 😀 mes jau po pusryciu 😀 Rasvyda, man cia lafa zinok, valgyt daryt nereik, kambari kasdien ateina sutvarko 😃 negaliu sedet ir tinget namie kai jura salia ir pusynai 😀 snd proceduros tik iki pietu, tai jei oras nesubjurs (dabar sviecia saule) tai leksim prie juros pasedet, pailset 😀 Zmoniu tikrai nemazai, nes kiek klausinejaus, sako tokiu laiku masinoms vietos kiek nori, o va vakar atvarem, kol radau.. pilna visur, ir seip pasiziuri, tai tik keli laisvi stalai valgykloj, nu atrodo tikrai nemazai zmogiuku 😀 vasara aisku valgykla buna pilna 😃 o gavom 7 proceduras kol kas savaitei, bet dbr dvi dienas tik 4 bus, paskui jau ives penkta, tada sesta 😀 ziesim kaip cia seksis 😀 bet visa savaite proceduros iki pietu, tai popiet galim veikt ka norim😀

08. Apr 2014, 21:27 ladyDropke

Nu man tik registratores visad niurios ir nelaimingos, smagu kad jums smagu dar nera to bumo tai visi nepervarge😉 daug proceduru gavot?

1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 1126