Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

04. Apr 2014, 20:35

Dabar renov kamb gaut lengviau vasara drakes😃

04. Apr 2014, 20:34 ladyDropke

Nu tai sekmes jums, jo kambariuose bus ir tv ir normalus dusai ir silciau😉

04. Apr 2014, 20:32

Jo, dar gydytoja snd pasake, kad tik renovuota 😀 mes su astma vaziuojam, tai nesinoretu gaut koki papelijusi.. ir patalyne vesiuos savo, dukrai tai tikrai..nes sake buna, duoda ir pukines ☹ mastau sau pagalve irgi pasiimt, nes as pukams irgi alergiska.. man masina ne privalumas, o butinybe 😃 nelabai as be jos moku gyvent isvis 😀

04. Apr 2014, 20:27 ladyDropke

Jo masina privalumas, visur galesit palekt nes laisvo laiko daug, o kambari imsi renovuota?

04. Apr 2014, 20:22

Pas mane nieks neatvaziuos tas 3 savaites, o jei kas ir atvaziuos tai tikrai neatves is mano namu reikalingu daiktu 😀 tai reikia pasiimt viska iskart 😀 kadangi busiu su masina, tai laisvu laiku zadu ir kur pavaziuot, ne tik aplinkinius pusynus apeiti 😀 tai mastau kad ne vien tik trenigu prireiks 😀 o i zmones iseit is maiso istrauktais pasiglamziusiais rubais.. nu zodziu, isimesiu, nereiks tai nereiks, lai guli masinoj 😀 gules ten nemazai daiktu jauciu 😃 nes ir vezima vesiuos ir paspirtuka, tai tikrai netampysiu aukstyn zemyn, gales gulet bagazinej 😀

04. Apr 2014, 20:02 ladyDropke

As isgyvenau be lygintuvo, ten praktiskai trenigai,tympos o ju net lygint nereikia, be to vyras po savaites atvaz lankyt tai at eze ko truko

04. Apr 2014, 19:59

Oij virdulys pirmoj eilej, mums masaziste prisake isvis kuo daugiau elektros prietaisu, sako jei yra galimybe net mikrobange nepamaisys, bet kazkaip ja tystis nemanau.. maista pasisildyt galesiu tam tuperware inde, bet va jei gausiu ta elektrine virykle tai isvis bus liuks, dar vafline pasimsiu, sumustiniu kepykla.. geriau daugiau nei per mazai 😃 mastau del lygintuvo, vieni sako nereik, bet as kazkaip galvoju kad reik, juolab jei kazka prasiplausiu rankom, koki ruba, tai isgrezus rankomis oij koks susiglamzes buna..

04. Apr 2014, 19:22 ladyDropke

Virdulio neuzmirsk😉

04. Apr 2014, 19:19 ladyDropke

Isikisiu, mes kasmet varom i gintara man valgykloj visao skanu tik gal daznai maistas kartojasi, desertu nueidavomi maksima, turejom karstu sumustiniu keptuve, picerijoj kartais pasivaisindavome, linkiu jums sekmes mes taip pat vyksim bet dar neaisku kada tiksliai😉

04. Apr 2014, 18:42

o kuriam laikui i sanatorija ?

04. Apr 2014, 18:27

Nu va, dar pagatroliavom, iki sodros nuvezem dokumentus, dar uzsukom, nauja parde senuku atidare, tai nuolaidos, o zmoniu.. dieve dieve, ten isvis gyvenime tiek zmoniu nesu maciusi 😃 tai nusipirkom vafline, nu tiksliau cirviniu blynu keptuve 😀 vesimes i sanatorija 😀 dar sake mama paieskos turejo tokia elektrine viryklike mazike, dvieju "skyliu", tai isvis pasaka butu, ir sriubike ir kosike prasivirt 😀 nors duos ten valgyt, brt nezinia koks maistas,vieni rase kad lb skanu kiti kad ne.. dar kai vienam forume parasiau kad nezinau ar man tiks toks ju maistas, tai parase tipo jei kavinese nuolat valgau, tai gali ir netiks, nes ten valgyklinis maistas, kotletukai ir pan, nu blyn, tai va tame ir esme, kad man tie visi valgykliniai ir kaviniu nelabai, nes skaniausia tai kas namie gaminta.. nu bus matyt, bes ruosiuosi viskam, jau geriau per daug, nei trukt ko nors 😀 jau po biski pradedu manta kraut 😃 jezau jezau kiek tos mantos bus.. kazi i masina tilps 😃 gerai kad masina didele 😃

04. Apr 2014, 18:22

lahu😉 as po darbu guliu..

04. Apr 2014, 13:04

Labukas, nu va, pralakstem per daktarus, pirmadieni pasiimam jau atsakymus is savo gydytojos ir antradieni isvaziuojam 😀

03. Apr 2014, 23:47

diena buvo rimtai uzimta😀))) as cia kai i ikea pakliunu tai man visko reik. viskas pigu . bet to ano pridedu vyras tysia viska ispaskos.ir gaunas 100€ ant suduku

03. Apr 2014, 22:44

Labas vakaras mamytes 😀 oij, pas mane snd visa diena veiksme.. ryte i reabilitacini, paskui milda i darziuka, tada nulekiau pas Laura, nudaze plaukus, paskui lekiau pas mama, reikejo visas deklaracijas sutvarkyt, dar visokiu neatitikimu radau, vnz prasikrapsciau ilgiausiai, tada staigiai mildos is darzo pasiimt, ir islekem i tuperware vakareli sesta val jau kursenuos reikejo but, vnz tekinom visur, tai va, priaigaminom, prisivalgem, dar is tos moters kur prezentacija dare, paaiskolinau toki ale puoda, nu ten zodziu ant garu galima maista pasisildyt, nereik nei elektros, tik verdancio vandens 😀, o jinai kaip tik tris savaites pooperacijos namie sedes, tai kai uzsiminiau, kad reikia man tokio, bet jam dbr akcijos nera, tai sako imk, skolinu 😃 kad apsidziaugiau 😃 dar mentele tokia silikonine pasiemiau, dar pjaustymo lentute, nu vnz 😃 atrodo visko reikia, bet viskas brangoka, tai tik po viena po viena daikciuka 😀 ne taip skaudziai 😀 nu va, ir tik po 10 tegryzom.. ryt per daktarus varysim..

03. Apr 2014, 12:50

persiprašau ne i ta tema parasiau 😃

03. Apr 2014, 12:50

Živiliuk turiu klausymuka.vakar pažasty užčiupau maždaug 2-ju cm dydžio skaudų guziuką.čia greičiausiai limfmazgis.nuo ko jis padideja ir kaip galiu sau padet nes skauda.kai ranka nuleidžiu tai net jis jaučiasi ir skauda ☹

03. Apr 2014, 12:22

pas mus sauleta😀)) ziuriu viena diena lyja kita diena saulr sviecia. tik vaikui pazadu , kad eisim i lauka ilgam pasivaiksciojimui ir sast lyja. nebezadu jau. 😀)

03. Apr 2014, 11:50

laba. as jau antra kavoa puoduka pasidariau. reik kazkaip pabust. kleckas sendien nakti neramus buvo.

02. Apr 2014, 14:47

aciu,Aleks 😉 nu tikrai keistas grafikas tavo,nu svarbu,kad laikinas,o ne visada toks 😀

02. Apr 2014, 14:36

na taip iseina Ineta,taip jie sudaro ta grafika.kad butu po ligiai darbo dienu mums ir kitai pamainai..bus ir biski normalesnis grafikas bet vistiek ne visalaik kad dvio dienas dirbu dvi name.jau nespeju nei mokytis nieko

02. Apr 2014, 14:33

As tai dar vargstu su tom deklaracijom, vakar jau atrodo viska padariau, snd vel pareina kad yra klaida.. uch negaliu.. dar sodrai pasiskambinau ar tikrai nieko nereikia pateikinet, nes paskaiciau kad reikia dar ten pateikt, bet ten jei nori pagal menesius, na cia daugiau jei motinystes ismokom, tada galima pasireguliuot kad i paskutinius menesius, o man nebutina, galima ir procentaliai isdalint vienodai, tai nieko teikt nereikia, susimokejau dbr visus ten tuos privalomus mokescius, tai tikiuosi viskas tiks.. oi vargo vakariene tie dokumentai..

02. Apr 2014, 14:30

Labukas Aleks, o tai ko dabar cia ta toki grafika sudare kvaila? Laurai normaliai sekas, isivaziuos i vezias gris ir pas mus, o tai irgi dbr visur bigom, tie visi kraustymaisi, darbas, o dar Ievute apsirgo, o dar savaitgali isvaziuoja su darbu i Pelene, tai vnz apsikasusi 😃 ryt laisva diena jai, tai leksiu pasisveciuot i naujus namucius 😀 tiksliau reikia galva kad man nudazytu, antakius sutvarkytu 😃 zodziu reikalu ir taip, o dar as cia uzgriunu 😃 bet kad nera kaip, mama rankos dar nepakelia, sake greiciausiai reabilitacijos reikes, eina snd pas traumatologa vel..o zile jau lenda priekyje, per tris savaites sanatorijoj isvis kaip atrodysiu 😃

02. Apr 2014, 14:12

la mamuka😀
Asta sveika sugrizus.sveikinimai ir nuo musu 🌷
o as snd turiu laisva.sia savaite man labaiiii sunki.dvi dienas dirbu ir tik viena namie.jau grafikas toks kvailas kad ner zodziu.

02. Apr 2014, 13:45

Labukas 😀 uo kad pripliurpusios, senai cia tiek tauskaliu bebuvo 😃 smagu Rokuciui kad broliuka tures 😀 ir tau gerai, nuo Rokucio kazkas liks, as pvz antros meergaites gal net labiau noreciau, nes viskas zinoma, daiktu n mergaitisku 😀 o va berniukas butu visiska naujove.. 😃 bet kas bus tas bus, tikiuosi kad bus 😃 as aplankiau Laura mos darbe, pagrazino mane 😀 o pirmos mm man ir buvo ziaurios, nespejau paketu keist, bet tas buvo po pusmecio po gimdymo, nors dar pati tebemaitinau 😀

02. Apr 2014, 12:38

ojjj o as taip nemegstu tu paketu://

02. Apr 2014, 12:09

a tada ok. galvoju gal kas netaip. nes tokiu gausiu neturejau niekad. o kiek jos gali trukt? nes man jau 4dienos. o anksciau as sirgdavau 3dienas

02. Apr 2014, 11:55

o pirmos mm po gimdymo turi but tokios gausios?

02. Apr 2014, 11:53

na as noriu. nes grazu man didele seima. bet nzn gal po antro nestumo kitaip kalbesiu. nes pirmas tai jai ne nugaros skausmai tai isvis idealus buvo. bei gimdyma lengvas. jai taip toliau tai nebaisu. bet byjau, kad prisisnekesiu😀)))

02. Apr 2014, 11:38

istikruju kazi ar isvis kas gali paaiskint kodel taip skiriasi tie nestumai...as viskas tikrai trecio nebenoriu 😃 nebent gyvenimas is manes pasijuoktu ir padovanotu netyciuka 😀 kaip mano vaikas sako-musu seimoj bus tik du vaikai ir mums gana 😃

1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 1126