Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

05. May 2014, 08:54

niu ne silta ne silta 😉 ai beja penktadieni vedziau Roka pas kita stomatologa ir uolia-didziausia skylute kuri jau ir skaudejo-sutvarkyta 😉 ka reiskia kai zmogus moka elgtis su vaikais 😉 liko dar dvi skylutes,bet Rokas jau nebijo 😉

05. May 2014, 07:25

Labas rytas 😉

04. May 2014, 12:06

nu liuks pasventet tada 😉

04. May 2014, 09:22

Ineta,jo jo lagaminai paruosti mano jau,laukia nesulaukia kada bus tempiami i ligonine,girdziu kaip tie mazi drabuziukai saukia tasej,kad butu kam aprengti 😃

04. May 2014, 09:19

Labas rytas 😉 Rasvyda,su GIMIMO DIENA tave,buk visada grazi,visada optimiste(kaip tu tai moki) ir visada laiminga 😘 o as,Rasvyda nesijauciu blogai,tiesiog ta liga tokia,kad jei man blogeja tyrimai,mano mazylis gali net numirt,todel atsargumo delei man su lasalinem siek tiek numusa sukilusius rodiklius,nors jie virsija beveik du kartus normos,kitom buna-desimtim kartu...o pailseti ligoninej man i nauda-namie kada knygu skaityt neturiu,o ten va galiu kad ir visa diena 😀 niu kaip mergvakaris?ka veiket?)

03. May 2014, 17:46

Nu tai gero vakaro jums 😀 mes jau irgi tuoj ruosimes varyt 😀

03. May 2014, 16:31

Kaip mamukai sekas? Isvis tustuma cia paliko.. kaip Asta savijauta? Lagaminai sukrauti? 😀 Rasvyda, kas cia per mergvakaris?? As tai darbuojuos, snd lekiam pas draugus, mat drauges gimtadienis buvo antradieni, bet savaites brgy niekaip nepavyko nulekt i kursenus..

03. May 2014, 16:29

Labukas, nu kas cia per spam'as prasidejo?? Tik neprisijunk kelias dienas, tuoj siukslynas forume 😃 eikit kitur turgaus daryt, musu cia nedomina! Reklamos kituose forumuose!

03. May 2014, 11:18

Produktai vaikuciams pigiau, nuo rubeliu, iki zaisliuku 😀 Apsilankykit 😀 http://promote.bfdr.eu/voucher=783625

03. May 2014, 11:08

Sveikos mamytės, gal sudomintų geros kokybės rūbeliai už gerą kainą? jei taip kviečiu apsižvalgyti http://promote.bfdr.eu/voucher=186163

03. May 2014, 09:18

Sveikos mamytės, gal sudomintų geros kokybės rūbeliai už gerą kainą? jei taip kviečiu apsižvalgyti https://www.facebook.com/pages/Vaikiškų-Drabužėlių-Rojus/682860425089186?ref=hl kaip tik vyksta konkursas 😀 geros dienos 😀

02. May 2014, 14:28

Labas,nea Rasvyda,nesupuoju dar,gulejau ligoninej nuo pirmadienio 😉 snd gryzau 😀

02. May 2014, 12:22

Grazu http://promote.bfdr.eu/voucher=186163

02. May 2014, 08:44

Labukas 😀 as tai darbuose paskendusi, dar vyras gryzo, o dar mamos gimtadienis, tai sukames, ner kada nei prisest 😀 kaip tau rasvyda sekas?

27. Apr 2014, 19:58

Pradejau tvarkytis, ir mama sako varom i sodyba, nu ka, orelis puikus negi sedesim namie, nepabegs niekur netvarka 😃 tai va nesenai tik gryzom.. kazkokia man depresija po atostogu 😃 jezus tie skalbiniai rodos niekad nesibaigs.. rytoj reiks kazkaip daiktus baigt deliotis, nes dbr visur visko prideliota, reiks jau ir spintas perziuret jauciu, kazi ar jau ateis salciai kad ziemines striukes prireiktu 😃

27. Apr 2014, 11:47

laba diena 😉 man pats baisiausias reikalas gryzus is atostogu-smelis! negaliu pakest kai jis namie 😃 tai matyt,Ineta,kad gal del pilvuko temperatura... o as jau planuoju mintyse koki rugpjuti,su savo dviem vaikais kur nors ismaut kokiai savaitei paatostogaut prie juros,bet pirma reik pagimdyt 😃

27. Apr 2014, 09:42

Labas rytas 😀 oij,kaip gera savo lovoj miegoti 😀 ir ryte neskubeti atsikelti ir apsirengti 😃 vakar buvau supanikavusi, gryzus, vakarop jau milda sako noriu pagulet, o kai jinai pagulet nori, zenklas kad kazkas netaip, akurat.. pamatuoju, 37,6, daviau arbatikes atsigert, nukrito, bet jau galvojau bus kokia zaraza isvaziuojant pasigavus.. juk ten ligu kokiu tik nori, net vejaraupiai siaute.. bet nakti nebuvo tempea, snd irgi nera, jauciasi gerai, tai tikiuosi kadbtai buvo tik del nuovargio, arba koks skrandukas sustojes, nes skundesi vakar kad pilvuka skaudejo.. oijveiklos namie tai iki kaklo, skalbiniu kiek, visur smelis 😃 saldytuvas tuscias, reiks i parde nulekt 😀

25. Apr 2014, 19:27

Tokia grazi vieta vel bus sitaip nuniokota liepsnu ☹ nu ka, viskas, beveik visi daiktsi jau sukrauti masinoje, liko rytojsus reikmenys ir viskas, pusrycius pavalgom, paskutines proceduras atliekam ir fsia..

25. Apr 2014, 17:07

Labukas 😉 Asta, tai klausyk gydytoju, gerk daug vandens ir viskas bus gerai 😀 o matet kas darosi nerijoj? Koks gaisras... mes papludymy buvom, tai matem, bet net negalvojau kad tiek toli, nes tokio juodumo, atrodo salia, o dar snd pliazu traktorius vazineja ir sakas surinkineja, tai maniau kad kokiam dideliam katole degina tas sakas, tikrai nei i galva neatejo kad cia uz sitiek kilometru dega, ir sitaip pas mus matosi.. kaip dabar reiktu lietaus.. o jo nenumatoma ☹

25. Apr 2014, 10:41

as jau namie 😃 negulde manes,sake gert daug skysciu ir pasirodyti pirmadieni,nes sake tie tyrimai bus geri tik kai pagimdysiu 😃

25. Apr 2014, 09:45

as niekad nevedu sergancio man gaila kitu vaiku,kad uzsikres...

25. Apr 2014, 09:14

negereja,reik lasaliniu 😀 pas jus priima,Rasvyda sergancius vaikus?

25. Apr 2014, 07:50

Labas rytas,nu ka,as nuvedu Rokiuka,grystu,pavalgau ir ismaunu "papoilsiauti" i ligonine ant lasaliniu 😉 ten kazkaip trukineja internetas,tai kazi ar eis man prisijungti,jei ne,tai gero jums savaitgalio,kai grysiu pasirodysiu 😉

24. Apr 2014, 22:14

Dianasa, jei ieskai pagal savo mazylio amziu, tai musu "mazyliai" nebe tokie jau ir mazi 😀 musiskiai gime 2010 sausi 😀 bet mielai priimam visas 😉

24. Apr 2014, 22:12

Bet va butent del isvykimo cia, kazkaip laikas sikart neprailgo baisiai 😀 nors su laiku tai atrodo kuo toliau tuo baisiau man tir isvaziavimai.. zilstu tiesiog dienomis.. ir kaskart kai grizta, pagalvojus kad tuoj vel isvaziuos, net bloga daros.. bet nera is ko rinktis kol kas.. tenka susitaikyt.. bet dbr jau gryzta, nr isvaziuoja, reikia dziaugtis 😃 as sedziu nagus persilakavus dar paskutinems dienoms kurortuose 😃

24. Apr 2014, 21:34

Mano sūnelis gimė 2014 sausio 20 d.,😀

24. Apr 2014, 17:44

Mes katik parsiradom namo 😀 vel kai isejom po pietu apie puse 2, tai iki dbr, i centra nuejom, papludimy pabuvom, paskui pajuriu gryzom i namus 😀 dar vyras nudziugino, pasiprase ciut anksciau gryzti, tai greiciausiai antradieni jau grys 😀

24. Apr 2014, 09:57

Tikrai taip, juk ten smagu, vaikai, daug veiklos, uzsiemes, kur nebus smagu 😀 maniske juk namie net pietu nemiega, o va darzelyje patinka, jei nemiega, bent paguli, bet patinka, nes visi kartu 😀

24. Apr 2014, 09:44

aisku nieko tokio,Rokas nuo pat gimimo prie manes labai prisirises,geresnio dalyko uz mama nera 😉 visi pastebi,kad mane labai myli jis,sako artimas rysys tarp jusu 😉 is darzelio pareina patenkintas,vadinasi viskas ten gerai 😉

24. Apr 2014, 09:36

Asta, tai tas paverkslenimas ryte nieko baisaus jei paskui viskas gerai 😀 sunku vaikui atsisveikint 😀 maniske tai sake jau pasiilgo darzelio, tai gales dziaugtis pirmadieni isejusi i darziuka 😀

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 1126