Neradau tinkamos temos,tai pasirinkau sia.kol sedim namuose su mazyliais,juk ne tik darom valgyt,tvarkom namus ar prie kompu sedim.manau kiekviena is musu retkarciais imam ir numezgam kazka,o gal dekupazu uzsiimam,gal karoliukus mylim.manau cia galesim pliurpti apie siulus,virbalus ir daug daug ka.
Nu paaiškinkit man tundrai.........šnekat apie foto savo darbelių....nu bet kur jos yra? Niekur nerandu.
nu gal kada atrasi 😉
tai taip tik sakau nesugebejau rast laiko :/
zinok nera sunku 😉 o pasikabinti, kad ir vaiku kambari labai fainai 😉
pabandyt daryt kalendoriu 😛
kam neradai laiko? 😃
aga as ir kazkada galvojau sest uzsiimt bet taip ir neradau laiko 😃
siaip darau per power pointa, bet dar papildomai naudoju adobe photoshop ir picaso 😀
aciu dievui, kad negreit reikia 😃 nes kitaip persiplesti pusiau tektu 😀
o su kokia programa darai?
as kazkaip buvau supratus kad tau greit reikia 😃 tai spesi pasidarysi jei perprasi sistema tai ten greit 😀
dar kelinta naktis kalendorius darau, kol yra norinciu 😀
tai man jos negreit reik, tikiuos speti iki birzelio... 😃 bet egzai tai daug mokintis 😕
o tu negi iki birzelio nespesi 😃
😃 nu tu cia gerai, as per savaite padarau maximum 😀
butinai ikelsiu, tik nezinau kada spesiu padaryt 😃 nes man jos iki birzelio reiks 😀 o taip nemazai moksu ir darbo gavau su kalendoriais 😀
nu va tai lauksim foto 😀
siandien jau viska susipirkau 😀 dabar kuria diena kai turesiu laiko pradesiu lipdyti 😀
austyt tai kaip tau su ta puokste 😀
jo labai noreciau 😃
va va kaip tik reikia dekupazo pamoku 😃
o kaip fainai dekupazu 😀 sunku? 😀
Sveikos. Priimkite į savo būrį dar vieną rankdarbių fanatikę.Užsiimu dekupažu,darau papuošalus ir t.t.
tai supratau kuria prasme 😉
Austyte 😃 Ne ta prasme 😛
😃 greitais neresi, su nerimu visai sunku 😀
Aš labai mėgstu nerti vašeliu, tik kad to laiko dabar nelabai atrandu. Draugei staltiesę nėriau Kalėdoms, tai nuo gegužės pradėjus vos spėjau😀
as manau jai kojines gaunas gali ir rubelius jau bandyt 😉
as kolkas tik kojines mezgu, 😀 bet ateityje bandysiu ir rubelius kokius😀))
tai kur galas dingo ? 😃 aptingai ? 😀