Rankdarbių fanatikės

04. Jan, 01:12

Neradau tinkamos temos,tai pasirinkau sia.kol sedim namuose su mazyliais,juk ne tik darom valgyt,tvarkom namus ar prie kompu sedim.manau kiekviena is musu retkarciais imam ir numezgam kazka,o gal dekupazu uzsiimam,gal karoliukus mylim.manau cia galesim pliurpti apie siulus,virbalus ir daug daug ka.

04. Jan 2010, 14:44

na dar siuvinejimo nebuvau i rankas paemus jau beveik 3 metus nes suradau darba kur laisvo laiko mazai likdavo o ir ta noredavosi praleisti kuo turiningiau ne sedint namuose, dar buvau paemus siuvinet kai maziaus laukiausi ir buvau dekretinese bet ir tai mazai nes remontais namie rupinausi o poto atsirado mazius dukrai pirma klase tai taip ir nusitempe viskas. Tai sakiau siais metais uzbaigsiu viena labai grazu darbeli 😀

04. Jan 2010, 14:28

nu negaliu,kaip zvengiau 😃 😃 pasirodo ne as viena tokia kaip tas begemotas 😃 o ka db siuvineji?

04. Jan 2010, 14:14

oj as ir siuvinejima nuo vaikystes labai megstu, budavo visi kampai nukabineti darbeliais. O tu tikruju adatu as ir bijau paniskai 😃 kai gimdziau ir klausiau ar neskaudes kai leis 😃

04. Jan 2010, 14:09

o va apie siuvinejima...ziauriai grazu,bet ne man,nu su adatom nesusidraugauju 😃 nuo vaikystes ju bijau!ce ne i tema,bet per gimdyma leido i ruriuka raminanciu,nepatikesi guliu ir maldauju akuseres:tik neleiskit skaudziai! 😃 tai va.o va virbalus ir vaseli dievinu.

04. Jan 2010, 13:59

laura na as ir nemegeja(na nelabai as ju ir turiu nes gaila sau daug isleist, geriau vaikams 😃) o ir pasiroditi kazkur labai neiseinu, bet kai uzmaciau net silpna pasidare, tai dabar laukiu nesulaukiu pirmu darbeliu 😃 vyras uzsiprase bonsa is karoliuku o dukra auskariuku ir grandineles su hello kitti 😃

04. Jan 2010, 13:52

renate,smagu,kad susidomejai,maniau,kad rankdarbiais mazai mamu uzsiima.. 😀 as mezgu,neriu,kazkaip dekupazas nelimpa.brangokas malonumas..riesines megst uzsikablevau,su karoliukais!lb smagu..o va jei daryt papuosalus,nemegstu puostis,bet paziuret kaip kitos daro lb grazu.mamytes junkites prie musu! 😃

04. Jan 2010, 13:24

oooooooo si tema kaip tik man 😃 megsti nemoku(na siek tiek kreivai sleivai 😃) nert ir ne mano arkliukas. Vat megstu siuvineti 😀 dar pries didziasias sventes gaminau visokius darbelius is saldainiu tai dabar kolkas praejo tas bumas tai uzsimeciau karoliukus verti 😀 jau turiu pirmuosius "uzsakymus" is vyro ir dukros o dar kiek sau papuosalu prisvajojus pasidaryti..... kad tik laiko ir pinigu uztektu 😃 o kai nors puse pasidarisiu is karoliuku darbeliu nuplanavus imtis dekupazo 😀

04. Jan 2010, 13:12

Neradau tinkamos temos,tai pasirinkau sia.kol sedim namuose su mazyliais,juk ne tik darom valgyt,tvarkom namus ar prie kompu sedim.manau kiekviena is musu retkarciais imam ir numezgam kazka,o gal dekupazu uzsiimam,gal karoliukus mylim.manau cia galesim pliurpti apie siulus,virbalus ir daug daug ka.

1 ... 9 10 11 12