Neradau tinkamos temos,tai pasirinkau sia.kol sedim namuose su mazyliais,juk ne tik darom valgyt,tvarkom namus ar prie kompu sedim.manau kiekviena is musu retkarciais imam ir numezgam kazka,o gal dekupazu uzsiimam,gal karoliukus mylim.manau cia galesim pliurpti apie siulus,virbalus ir daug daug ka.
o kaip fainai, kad tokius uzsiemimus organizuoja 😃
siaulietes mezgejeles,netoli amfitiatro yra siulu parduotuve.joje organizuojami uzsiemimai.2valandos po 10lt.taigi turit pasiruosti 20 lt.pasiteirauti galite nr 860923207
😀 nu iskentesim iki rytojaus
tai rytoj i pavakare labiau nes nuo ryto i ligonine lekiu, o fotografuot butinai reikia diena nes kitaip labai jau prastai matos. Buciau ir sendien ikelus bet....
as tai kaune gyvenu 😀 nuo pat gimimo 😃
reik butinai stebeti blogus kada ikelsi 😀
va pažiūrėsim būtinai renate 😃
o tai ne kaune gyveni austyte ? manau tik per susitikima atleksim ,nes vyras sakys per daug nori, kad vežiočiau 😃 žinau kaip nuluptą 😀 va būt gerai, akd kaune tą susitikimą ir darytų 😃
nu va mergaites ryt pafotkinsiu su telefonu auskariukus jei rasiu laiko tai i bloga idesiu galesit pakritikuot 😃
tai as bile gaudaus 😀 kai bus silti orai atlekit su vaiku 😃
Nu va dar labiau suintrigavai 😃 na ką lauksim pristatymo 😉 😃
Gera mintis 😀 na aš kns ne itn gaudaus 😃
pamatysi 😀 😃 butu fainai susitiktikada 😀
Beje kokį darbelį daryt ruošies, kad kailiukas turi būt ne bet koks 😀 suintrigavai 😛
Na bandyk dar ieškoti parduotuvėse, geriausia spec,skirtose mezginiams, nėrimui, vėlimui ir t.t.viskam kam 😀 mano mieste tai žinau kur galima rasti, o va Kaune nelb, bet gerai paieškojus rastai 😀
Aš ir Kns mokaus 😀
kaune as, o tu? 😀 nu man nelabai ten traukia 😃 man noris grazaus kailiuko daryti koki darbeli idomu 😃
Na va aišku 😃
Aš teisę kolegijoj . . . o tu kokiam mieste ?
Va nueik į kokį makatyną ir rasi kailinių kokių už penkis litus ir bus kailis 😉 😃
nemaisai robke 😀 o tu robke? 😀
ai del amblemos mamyciu klubui 😃 mamytes kur kailiuko gal zinote???
O kur konkrečiai studijuoji austyte 😉 ? Kiek skaičiau tai lyg kosmetologiją, jei namaišau 😛
na čia žemiau parašius esi, austyte kad gera idėja, bet sudėtinga 😃 tipo aš kažkokią mintį parašius, nu žodžiu netingi pažiūrėk žemiau 😉 😃 man ir egzai db ☹
nėr už ką laura, va renate dar geriau sugalvojo, jei knyga reikalinga 👍
as sakiau pries dedant i knyga desiu balta popieriaus lapa ir tik tada spausiu augaliuka, na kad knyga nesigadintu
aciu robke uz patarimus 😀
robke nesupratau tavo sms 😃 oi man egzai ir baigsis tai bus laisvo laiko darbeliams 😀
Austyte apie kokią sudėtingą mintį kalbi, kur pasiūliau 😀 kurią būtent 😃 😉
Tik dedant į knygą reiktų atsižvelgt į augaliuko storį, jei stambesnis, tarp kito dedamo augaliuko reiktų palikti didesnį lapų skaičių. Beto imkt geriau ne itin svarbią knygą, nes kai kurie augalai nudažo lapus 😀
Kagi prisišneku, o nieko neparodau, baigsiu egzaminus ir kibsiu į darbelius, reikia apnaikinti sankaupas 😛
mamytes gal galite patarti kur ieskoti kailiuko ilgokais plaukeliais nusipirkti? nes niekur nerandu kaune ☹ tiek audiniu parduotuviu aplaksciau ir nera ☹
o kazkas ieskojo batuko pynto, tai as radau bet ne pintas, o is floristinio sieno spalvoto padarytas toks nedidelis 😀
as sutiku su austyte as desiu i knyga
as tai manau jai geles nori, kad butu suspaustos, tai i knyga dek, o jai nori, kad butu ju grazi forma tai kabinti zemyn ziedu
aisku dovile 😀 cia mamytes sudomino mane,o dar rankdarbiu kraitelej radau pawyzdziu.waje kaip grazu.
Aaaa 😛 atsiprašau 😀 Koliazams as taip pat dedu į knygeles džiovint 😀
dovile,turejau omeny koliazams.apie waistazoles zinau,bet wa tiem paveikslam,.ten taip graziai lygiai sudziowinta.