Neradau tinkamos temos,tai pasirinkau sia.kol sedim namuose su mazyliais,juk ne tik darom valgyt,tvarkom namus ar prie kompu sedim.manau kiekviena is musu retkarciais imam ir numezgam kazka,o gal dekupazu uzsiimam,gal karoliukus mylim.manau cia galesim pliurpti apie siulus,virbalus ir daug daug ka.
na bandyk 😃
o jai as imesciau kokia puokstele noriu daryt patartum kokias medziagas kai kur rinktis? 😀
kai bus daugiau laisvo laiko reik paziuret idemiau 😀 nors tokius nera sudetinga verti
tai tu neskaityk kas parasyta 😃 nes ten schemos tai labai aiskios
jo dabar paziurejau labai grazu 😀 bet cia nesuprasi kas parasyta, as lyg angliska buvau radus 😀
as cia is savo kompo foto idejus buvau 😀
va atgaminau parasyk ar dabar galejai paziuret austyt 😉
http://picasaweb.google.co.jp/revistasabalorioslaalaa/HelloKitty#
o tau jas atidaro is cia paemus? 😀
austyte o dabar neatgaminsiu nuorodu ☹ nors palauk
gaila,bet man nuorodu neatidaro ☹
suprantama renate del medeliu 😉 tai jai negali nieko 😀 gal kaip pati sumastyviu 😃
austyte as tuom uzsiemu ir kaip tik viena labai grazu vestuvem tinkanti pries naujus issiunciau i kauna. Bet matai as is to siek tiek uzdirbu tai nezinau kaip cia tuo darymu sakyti ar ne 😃 beje foto neturiu nes neturiu su kuo fotografuoti ☹ o shemute http://www.radikal.ru/action.aspx#
ir http://www.radikal.ru/action.aspx# kad butu vien tik galvyte shemos nera tai tiesiog manau kad be kuneliodaryti reikia o tas pakubas su auskarais tai suzavejo 😀
ieskojau,bet ten dazniausiai meistru modeliai ikelti,ne wiena simta kainuoja,o as ieskau panaudoto,gal kam nebereikalingo.juk buna,kad nebenaudoja.
gal gali shemute ta ikelti? 😀
mamytes gal suteiktu konsultacija del saldainiu medelio kaip butu geriau daryt ? 😀 nes vestuvem noriu padaryt... 😀
oj na jus ir naktibaldos 😃 austyt as tai paprasta ir labai miela radau tikrai ne 3D toks ir man dar persunkus butu 😃
o nete neieskoai?
kiek zinau yra specialios serweteles,nes tos paprastos suslampa ir plysta,ju pataisyt nebegalima.ne i tema,bet noriu paklaust,gal yra siaulieciu mamu,kurios turetu parduot pinta krepsa ant kojos?noreciau gelyte isitupdyt.
o dekupazui serveteles tinka bet kokios su ornamentais ar paveiksliukais?
oi as apie mezgima nelabai nusimanau 😀 kliju sautuva naudojamas floristikoe ar puosime buteliu... ie labai geri, bent taip man atrodo 😀
niu apie mezgima galiu daug pliurp,o kam ta karstu kliju sautuwa naudojat?apswieskit mane.labos sigut!
dekui ieskosiu,nes man kaip tokiai profei brangaus nereik 😃
as japoniskam puslapiuki ziuriu ten daug radau ivairiausiu rankdarbiu nuo virbalu iki karoliuku ar dar kokiu darbeliu, ten lyg ir dekupazo maciau 😀
zodziu bet kuriose statybinese😀 labos
oj auksarankes kad papliurpet 😃 yra specialus floristiniai... specialiose tokiu prekiu parduot. bet neverta austyte kapeiku laidyt 😉 nes jie brangus. pvz PC ''senukai'' iraniu skyriuje teiraukis. iki 20 lt tiksliai nepamenu... maziukas dar pigiau... dar plius karstu kliju lazdeles. nera ir brangios
austyte aisku,o cia ziuriu apie karoliukus kalbat..turiu zurnala karoliuku verimas,nesenai pirkau.jetau,kaip man grazu paziuret 😀
nu tai va kaip dovile rase specelius lakus blizgancius gali pakeisti plauku laku, klius specelius lipalu gali pakeisti manau taip 😀
o tai pagal kokia tu shema ziurejai gal as per sudetinga radau kaip pradziamoksliai... nes ten 3D vaizdu tai nelengva man pasirode ir tos shemos labai neaiskios ☹
oho mergaites,kad priplepejot! 😃 nemaniau,kad bus kam idomu 😀 renate,trumpai apsviesk,jei padekupuot paprasta daikta,ko minimaliai uztektu.ir kokius daiktelius galima pakeist pigesniais?
austyte as paziurejau shemas tai labai ten viskas paprasta as ten tik galva pakabukui ir auskariukams naudosiu
reiks tada butinai nusipirkti tuos klius, dekui renate 😀 as au siandien issiunciau savo pirma darbeli is karoliuku i mamu kluba... as tuos kity ziureau 3D vaizdus kaip reik verti tai man sudetingai atrode 😀
Tokiu atvėju taip 😃