Neradau tinkamos temos,tai pasirinkau sia.kol sedim namuose su mazyliais,juk ne tik darom valgyt,tvarkom namus ar prie kompu sedim.manau kiekviena is musu retkarciais imam ir numezgam kazka,o gal dekupazu uzsiimam,gal karoliukus mylim.manau cia galesim pliurpti apie siulus,virbalus ir daug daug ka.
kad nelabai moku 😀, klausyk gal savo el.pašto adresą parašyk aš atsiūsčiau, žinoma jei įdomu
😀 turiu nertų lėlyčių fotkių (man kompetencijų aplankui reikėjo) mezgiau draugams šiemet kalėdom 😀
raspa, gali i savo bloga ikelti 😀
i blogus cia savo ikelk 😉
turiu 😀, galiu ir nufotkint, o kaip parodyt?
sveikute 😀 sagu, kad prisijungiai 🌷 labai idomi mintis, butu idomu pasigaminti, o gal nuotraukeliu turi ? 😀
sveikos 😀, pavadinimas temos mane apibūdina 😀, tikriausiai ir dauguma iš čia rasančiu 😀. Aš mezgu, neriu, siūvu (turiu 3 karegorija), saulės rezginius darau, veliu vilna, su popieriu, kartonu pažaidžiu, ai velnias 😀 visko ir neišvardinsiu. Kadangi čia mamyčių klubas, tai pasidalinsiu viena idėja 😀, kuri kilo po profesoriaus E.Mažinto paskaitų (esu baigus laisvalaikio pedagogiką). Taigi- padaryti sapnų lėlyte savo vaikučiui. Nežinau kiek tame tiesos 😀, pasak prof. senoves lietuviai ir netik lietuviai ir kitose tautose mamos savo vaikučiams siūdavo, nerdavo lėlytes ir kabindavo prie lopšio, ji (lėlė) saugo nuo blogų akių, sapnų ir panašiai.
Aš saviškiui tokia pasiuvau, nežinau ar padeda, bet žaisti jam su ja nerealiai patinka 😀
kaku gaunasi renate? 😃 😃 😃
es ir is skiauciau darydavom,bet kas metus keisdavom 😀
mes dukrai darydavom is laikrascio skiauciu su lipalu tai ta kaku gaunasi tokia kieta ir tarnauja kelis metus. Viena darem darzeliui tai 3metus atlaike ir pernai darem tai dar gera nebent panele nores pasikeisti 😀
as tai darau vien del idomumo, kad ka parodyciau mamytems 😃
Kaukiu as tai nezadu daryt... tuo labiau kad vaikytis dar mazas. jam pagasdint labai gerai uzteko ir pirktines kaukes 😃
oi as tai sakiau kaukes kazin ar darysiu 😀
Aš mažiui šalikutį prieš gal savaitėlę galiausiai numezgiau 😃 šiandien pradėjau paveiksliuką iš sausų gėlių 😀 o dar numačius kaukę daryti užgavėnėm konkursui 😀
Vasarą nėriau kalėdinius papuošalus langams, apvalios kaip servetėlės nedidelės, o viduj matosi kiaura snaigutė, tokų 16 prinėriau, bet nespėjau dar pastandint, tai nepapuošiau kalėdoms 😀
Šiaip dar servetėles neriu. Jei kas norėtų, galėčiau pagal užsakymą nunert. Jei atsiųstumėt schemą, pažiūrėčiau ar galiu taip padaryt, arba aš pati daug visokių schemų turiu.
Galiu ir foto atsiųst jei kam reik, ką esu nunerus vieną kitą servetėlę.
Aš mėgstu nerti. Megzti nesiseka tai ir nemėgstu labai. Neseniai baigiau nerti 20 snaigučių baltų. Dar kokias 5 ar 10 sugalvojau nunert ir tada parduosiu už 20 Lt. Visos skirtingų raštų.
nu bus idomu paziureti jusu mezginukus 😉
Tai mamytės taip įsikibę į rankdarbius, kad net nėra kada forume parašyti😀 užsivedusi mezgu mažiuliui liemenę ir jau susiplanavusi kito rūbelio raštus ir formas 😀
gaminam gaminam tik kad ne taip greit gaminasi kaip noretusi 😀
nu jau uzirsta temele gavos? niek onebegaminate naujo mamytes ? 😀
mmmm...man tai ir labai grazu, bet niekaip neprisiruosiu prie to prisesti, pasiskaitineti nuo ko pradeti ☹
as turiu n siuvinejimo schemu 😀 o del ireminimo siulau skrebbooka bent jau man tai dabar pats graziausias nuotrauku ireminimas 😀
o gal turit kokiu ideju kaip graziai ireminti nuotraukytes? turiu omeny pasidaryti remelius 😀
Na va prisiruošiau ryt tikrai pradedu daryt džiovintų gėlių paveiksliuką, atsiųsiu, nes turi būti su eiga viskas 😀
as kartais siuvineju 😀 bet schemu neturiu pati piesiuosi 😀
gal yra mamyciu siuvinejanciu kryzialiu.
pasidalinkime siuvinejimo schemomis😀
renate o kaip ten reik uzsisakyti ta kailiuka ? 😀
labanaktuks robke 😀
ko tik moterys nepadaro dėl savo idėjų 😃 juokauju 😉
Na labos jums 😀
nu reiks bandyti rytoj uzsisakyti 😀 ner ko laukti tada 😀