Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Puciu ir as jums virusiuka 😉
zivile kurios sryties gydytoja esi?
tikekimes ir pavyks😀
Uzsikresit😉
o mes bandom uzsikrest tuo virusiuku 😀
Na iswysi ziwile tuos 2 bruksnelius tik reik laiko ir kantrybes😀 linkiu wisoms to ir puciu wirusiuka😀
Sakau vyrui ar taikliai saudai? 😃 sako taikliai , tai tikiuos pavyks
As tai vakar iseiginiu daviau vyrui nuo mylejomosi. Bet snd vel priviupsiu nes 23 kazkus ovulecija turi but. Tai reik pasidarbuot. Ne va vakar snd lazkaip kiausides survinkcioja taip nemaloniai.
na jau mylejomes be apsaugos ir ne karta.o siandien vyras isvyko pas broli menesiui i saudo arabija tai menesi nesimylesim ☹
Taip vyrioka mano . Bet as apdkritai vengiu hormoniniu vaistu . Nes ju jau vaikystei prinaudojau.
man galima sakyt nieko netyre.padare ultragarsa,nemate nestumo tai sake gali but mazas nestumas todel ultragarsas nerode.tada dare kraujo tyrima,o jis ir nerode kad nescia.daugiau nieko netyre ir israse deso20 tabletes.net nieko neklausynejo
As irgi be reikalo nevartosiu jokiu kt , ir mano vyras priea kt, sako bobom stoga nuo ju vaziuoja😃 mes du metus puikiai apsisaugojom be jokiu apsaugu.
Maniskis ginekologas nekubejo. Aako ziuresim ta cistuke jai per tris men nepadide , jai pasidea ziures ar kontraceptiku skirt ar ne
bet tai nebuvo mano sprendimas.gydytoja sake kt vartot.o beto dar paskyre netinkamas nes mmm 2savaites buvo
as kt pradejau vartoti tik todel kad man buvo menesi dingusios mmm.
o kodel rekomenduojama palaukti? daug kas sako kad po kt viskas ten suaktyveja ir didele tikimybe pastoti
As ieskojau cia vaistinei ovulecijos testu . Gal zinot kaip jie vadinas?
beja baigus vartot kt 7dienos dar islieka apsauga? ar atsistato vaisingumas iskarto po paskutines tabletes?
reiks rytoj ryte pasimatuoti 😀 nustojus vartot kt gal kas uzkibo 😀
Ma kiba reik prie rankos prisirist termometra, kad nepamirsciau pamatuot😃
?
bet jai yra nestumas tai temp gali visa diena tokia buti.
kai buna nestumas buna visad temp.aukstesne nei 37 ar tik pradzioj nestumo?
o kodel butent katik atsikelus ir dar neislipus is lovos? o jai matuociau dabar?
atleiskit uz kvaila klausyma bet ka reiskia rektaline?
Sveikos. Na as irgi noreciu matuotis temperatura kaszdien , bet as pamirstu ir isoku is lovos!
kaip su tuo matavimu? kada ir kaip matuot? jai nescia temperatura pakilus?
Na jo tik cia lietuviski witaminai nzn kaip cia jiems angliskai iswerst kaip tu zivile laikaisi?😀
Turiu klausimeli kai buwau lietuvoje gine man del widuriu kietejimo israse yogurt kapsuliu ji nezinojo kad laukiuosi dar kaip jus manot ar galiu jas wartoti nes jokio informacinio lapelio nera tiesiog maisto papildas jo sudetis laktoze, zelatina,lactobacillus rhamnosus, magnio stearatas, antioksidatorius l-aksorbo rugstis, lactobacillus acidophilus, lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus, streptococcus thermophilus. Zodziu ka as cia parasiau pati nk nesuprantu man sitie pawadinimai nk nesako😀 gal jus esat wartoja o gal girdeja kazka?
Sweikutes riesuteli kiek db tau saw? 😀 kaip kitos merginos laikotes? O wat ana saw kai buwau poliklinikoj uzpildziau ta forma kad laukiuosi sake paskambins midwife bet neskambino gal neskambins be 3 men?man tai neramu