Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
na jo kai ateis tada wiskas sawaime wyks 😀
as dar pas mus kas fainai yra.kai jau perkele su mazyliu i palata,ant duru buvo lapas ant kurio nupiesta drambliene su drambliuku ir parasyta Adam Ali 😀 kiekvienas vaikutis kitas givunelis.tai ant kiekvienu duru skirtingi gyvuneliai😀. o kai gulejom po to renimacijoj tada jau sunus buvo kaciukas 😀
mes su taxu vaziavom.jam nieko net nesakem.tik pasakem kad i ixelles ligonine reikia.bet matyt suprato,nes visdelto buvom su tase.
saremius tikrai atskirsi.jie bus vienodais tarpais,isleto skausmai stipres ir ilges,o laikas tarp skausmu trumpes.bet tai neiskarto gali kas valanda ar kas puse.tiesiog skaiciuosi laika nuo vienu saremiu iki kitu.as tik dziaugiuosi kad vandenys man ne namie nubego o ligoninej.namie buvo tik vos keli kraujingi lasiukai.po ju iskart prasydejo saremiai.bet tokie silpni,kad reikia susikaupino ir nejudet kad pajustum.o jai namie butu nubege vandenys,tai butu ojojoi kokia slapia lova 😃
nu 😃dar gerai kad nera jau taip toli ligonine 😀
rek taksistui BABY BABY 😃
tai wat zn kai prasideda tai atrodo jau wiskas tuoj islys 😀 man tai baisu kad atskirciau saremius 😀 o as irgi sakaiu jau kai liks ne tiek daug tai prisidesiu taxi numeriu ir jei ka kwiesiu tik dar reiks pagalwot ka sakyt kad greiciau wziuotu 😃 aisku dar tolokai cia tas bet wis jau pagalwoju
as kazkaip isivaizdavau kad viskas bus labai greitai.galvojau iskarto labai skaudes,gal nespesiu i ligonine.bet istiesu kai 3val truputi nubego vandenys,prikeliau vyra pasakius kad sianakt turesim mazyli,bet pagimdziau tik sekancia nakty😀 jutau vos juntamus saremius.toks jausmas kad lengvai pilva suktu.vyras dar skaiciavo kas kiek saremiai.buvo kas 8minutes.tada jau vyras vos ne ant ranku isnese is namu 😃 o ligoninej teko skatinamuju gauti nes eiga stabdesi.tai va nuo pradziu iki kol pagimdziau 24val.taigi buvo galima ir neskubeti
ko tik klausynejau tai visoms prasydeda vakare,nakty arba paryciais.man paciai prasydejo 3val.nakties.as visada turejau pasydejus pinigu,jai kartais prasydetu diena.tada issikviesciau taxi o vyras tiesiai i ligonine.atsargumo deliai
sweikutes oj ali butu gal ir geriau kad prasidetu nakti ar paryciais nes diena bunu wisai wiena namuose tai biski baisu 😀o wyras dirba statybose tai wazineja po wisur kur ir3 wal waziuot reikia ir pan tai wat biski sudetinga 😀bet bus kaip bus
o pastebejot kad dazniausiai vandenys nubega arba prasideda saremiai paryciais arba nakty? ta prasme dienos metu ne taip daznai
Sveikos, Olenka as irgi manau,kad vyras atvaziaves pas tave ir pakeites aplinka atsigaus ir uzsinores kito vaiko. Galu gale visos mes zinome,mes galim planuoti,o is auksciau ims ir sudelios planus visiskai kitaip. Mano vyras po pirmo nestumo nusivyle,irgi sake nereikia vaiku,bet po to persigalvojo,ir kai pastojau jis patikejo tik tada kai ekrane isvydo musu mazyle. O taip jam kasdien vis sakydavau,kad va pupa yra jisnelabai ir reagavo. Dabar sedziu ir galvoju,gimdyti geguzes pabaigoj,vyras geguzes 13d laiko vairavimo egzamina,kazin ar nebus viskas sudeliota taip,kad jis bus egzamine,o as i ligonine vaziuosiu 😀
bet as vistiek manau kad anksciau ar veliau tikrai uzsinores 😀 tereikia truputi palaukti 😀
nzn ka jisai galvoja,ko jisai nori ☹
gal jis bijo kad vel gali taip nutikt?
ali taip viskas po antros nesekmes.paskui norejo,bandeme,neisejo ir jisai pasake gana.
ir po tos nelaimes ka snekejo? nebendet vel?
jai galima paklausiu,kaip vyras regavo kai antra kart pastojai,laukeis? buvo laimingas? lauke kol pagimdysi?
rimtai
cia jis rimtai taip sako ar juoku forma?
jam tas pats ☹ sako as turiu Sashka ir man gerai,jeigu nori dar vaiku,ieskoks jiems tevo
o bandei sneketi kad nori vaiko?
tai kuri laika nesimate persigalvos 😀
ali saunuoliai 😀 nu nepradesime jauciu vaikelio antro,nes jisai pasake viskas jokiu vaiku,gana
na tai jau kai vyras atvaziuot tikrai bus fiti miti galbut ir leliuko pradejimas 😀 o mes nuo vakar kibom rimtai i darba 😀
sveikos 😀 Olenka sauniai pasitusino 😀 Kaip niekada,dvie dienos salykai ir desreles 😃 mano dietai ales ☹ bet buvau turgelyje dar vakar 😃 nusipirkau sau labai graziu sukneliu 😃 pasipuosiau vasari 😃 nes jau vyras vasara atvazios,reikia buti graziai 😃
kai buvau lietuvoj,po kiek laiko atvyko ir vyras.mano mama dave jam masyna kad kur nors nuvaziuotume.o jis ne lietuvis ir lietuvoj nevazynejes.na jau taaaip is leto slinko... tai pasijuokiau kam mama greiciau vazyneja,tada tai jau paspaude.belgijoj iprates tai normaliai vaziuoja,o cia naujos gatves...
per nestuma buvau laiminga kad ju nebuna 9menesius.po gimdymo visiskai ju nelaukiau.kitoms nieko bloga,bet man jos labai gausios.tenka keltis daznai nakti,tai dziaugiuos kai jos baigiasi
na taip,gerai kai ju nera del nestumo ar po gimdymo.bet blogai kai ju nera del sveikatos sutrikimu.is vienos puses gerai,is kitos blogai
Sekmes ali besidarbuojant 😀 o as susirgau po gimdymo vakar tai visai nesmagu, taip gerai buvo kol nebuvo tu mmm 😀