Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

18. Aug 2010, 21:09

taip agonija,kartais net neimanoma pasikeist kasko,o kartais su salygomis ir noru viskas imanoma 😀

18. Aug 2010, 21:08

ievukas o kox tavo ūgis?

maniske isvis kaskaip nelabai megsta tik su suknele but ;D jei reikia pedkelniu arba isviso kelniu 😃

ievukas manau, yra tiesos, kad reikia nuo vidaus pradėt, bet kad per daug sudėtinga😀 man asmeniškai db pakeisti racioną arba savo įpročius....neaaaaa...nei už ką, nors nėra nieko neįmanoma, tik reikia norėt😀

18. Aug 2010, 21:07

va atsigavo biski svarstykles tai pasisveriau 😃 is 67kg liko tik 56 😃 neveltuj visi pastebi kad sulieknejau 😃 ir ant rubu va pastebiu 😀 suknele tokia laisva pasidarius 😀

18. Aug 2010, 21:05

vakarojam 😀 as va jau pyraga baigiau kepti,issimaudziau su maze,apsivilkau suknele,nes kai isgyre siandien tai ir noras pakilo pasipuosti 😀 ir va tetuko laukiam,nes biski zada uztrukt nes siandien ledus gamina 😀

18. Aug 2010, 21:04

nu tai jau tikrai 😃 visai be gedos jausmo 😀 as maza tai labai kitu zmoniu gedindavausi ;D jei ir ka siulydavo neimdavau 😃

18. Aug 2010, 21:03

ir kaip ta babsiuke sake,reikia pirma naikinti priezasti tai yra valytis is vidaus,reguliuoti mityba o tik tada eiti prie veido.

18. Aug 2010, 21:02

ievukas vo čia tai geras, prajuokinai, bet juk vaikai jie tokie yra, paprasti ir be kompleksų, jiems atrodo, kad viskas galima😀

18. Aug 2010, 21:02

mergaitės, pats geriausias būdas odai prižiūrėt, ir natūralus, kas lb svarbu, tai petražolės😉 galima netgi užšaldyti ir veiduką kasryt prausti😀 ir oda bus šilkinė😉

18. Aug 2010, 21:01

maniske kai buname kavinei,eina pas kitus vaikus ir ju mamas prsyti kad duotu ledu 😃 arba pas kokius seneslius vis prasi ledu,keksiuku 😃

18. Aug 2010, 21:00

agonija,man ji viena moteriske spicialiai gamina,jo siaip nera net pirkti,dar ji man duoda kaskokiu zoliu arbata,reikia kiekviena diena po litra isgerti jos kad is vidaus viskas valytusi ir nekiltu spuogai. va dar liepe veida prausti su ledo gabaliukais ir man tas irgi gan neblogai padeda

18. Aug 2010, 20:56

sveikutes, ievukas, gal gali pasakyti to kremuko nuo spuogu pavadinima, nes mane kazko pradejo mesti spauogais 😀

18. Aug 2010, 20:51

ievukas, matai tavo vaikutis paaugęs, maniškė dar tik ropinėja, bet irgi jau pažindinamės ir ne tik...šį svtgl, kai buvom prie ežero, tai mažylė susipažino su tokia draugiška šeimyna, iš kurios gavo bananą, obuolį, slyvą ir dar kažką, tai man net gėda pasidarė😛 bet kad jie patys jai pasiūlė, o Gabytė iškart op ir pasiėmė valgyt😀

18. Aug 2010, 20:20

me su kitais vaikais dazniausiai kavinei susipazistam ;D ateina mamos su vaikais ledu tai manoji iskarto bega pazindintis,o tada ir as su mamomis susipazistu 😀 irgi kartais kartu iseinam pazaisti,arba iseina kad kartu i miesta vaziuoti reikia tai kartu su manimi nuvaziuojam 😀 smagu taip 😀

18. Aug 2010, 20:12

inetaa lb smagu, kai taip susipažįsta😉 mes va irgi turim draugą, tai kasdien kartu vaikštom; sakė, kt sav išvarys į sodą atostogų, tai bus liūdnoka☹

18. Aug 2010, 20:11

na linksmai praleiskit laika 😀

18. Aug 2010, 20:06

mes anadien buvom lauke ir susipazinom su tokiu berniuku,tai db su ta mamyte susirasem,pasiule mums i lauka 😀 tai einam ruostis biski pabusim,uzdesiu megstuka ir gali eiti

18. Aug 2010, 20:02

man vaikysteje ju irgi begalybe buvo,dabar tik tie gilus tokie like,ir randuku turiu. o dabar ir tu paprastu pyspuodeliu pridygo,tokiu raudonu maziuku su baltais pulinukais....fe..

18. Aug 2010, 19:59

o as spuogu visad turejau ir pries nestuma ir jo metu ir po jo 😃 manes jie nepalieka 😥 veidas baisus jau net su randais nes spaudziu 😀 zinau kad negalima bet man jau nuo vaikystes jie buvo spaudomi

18. Aug 2010, 19:58

tai taip taip,nesakau kad tai protinga svaidytis tom kortelemis,bet turejau omeny kad neskaudetu galov kai matai tuscia pinigine 😃 o ant korteles nematai ir galvos neskauda 😃 bet zinoma juokais 😀 as ir stengiuosi vis dazniau korteles namie palikti o pasiimti is seifuko grynu. nes pas mane ant korteles yra taip,jei pasilieka maziau nei 100 euri,is karto persiveda pinigu is kavines saskaitos,o ten irgi niekada pinigu netruksta.tad jei leidziu is korteles man niekada nesibaigia pinigai ir todel net nesuskaiciuoju kiek praleidziu. o is kavines saskaitos tik pusmetini pekna skaiciuojam, todel ir nesimato kiek nebera pinigu.bet aciu dievuj dar i bankrota nebuvau nuvarius kavines saskaitos 😃

18. Aug 2010, 19:56

pirkausi saskaitos papildyma uz 10 lt,tada vistienos,kiausiniu,pieno,varskes,maziui sulciu,tada sausainiu ir galu gale sokolado plytele nes ryt sveciu bus

18. Aug 2010, 19:48

ievukas o aš nesutikčiau, kaip tik, norint leisti protingas pinigų sumas, reikia leisti tik grynuosius, tada gali valdyti tai, ką leidi, o su kortele, bent jau man, rodos, kad lyg nieko ir neišleidau, o paskiau patikrini ir ...ogo go go😛 šį mėn. aš jau sugalvojau taupyt, taigi surašiau būtiniausias išlaidas, palikau juodai dienai, o visą kt ant maisto😉 db , kai norisi ko nors ne iš sąrašo, prisimenu frazę "taupau, vadinasi, mąstau" ir ji man puikiausiai veikia😉

18. Aug 2010, 19:48

na jo cia kiekvienai skirtingai 😀 va prisiminiau jog mano sesuo neturejo niekada spuogu,o va po mergaiciu gimimo iki siol vaiksto visa spoguota

18. Aug 2010, 19:46

o man, mergaitės, nėštumo pradžioje kaip tik buvo spuogų, o paskiau dingo...toliau per visą nėštumą nebeliko nei vieno, oda tiesiog švytėjo, kad taip db būtų😀

18. Aug 2010, 19:45

as dar noriu po poros dienu vel pasidaryti 😃

18. Aug 2010, 19:44

man geriausia kai kortele atsiskaitineju 😃 nors nepastebiu kiek pinigu isleidziu 😃 o grynais,matai kad pilna pinigine,iseini kur ir ziuri jau tuscia ;D

18. Aug 2010, 19:42

man ir pries mm truputuka atsirasdavo,bet turiu toki kremuka tai po poros dieneliu nieko neligdavo 😀 mes ir su maze buvom i miesteli iseje,prasinesem pro pardes,tai vienoj batukus radau gerus,kitoj va kojiniu pripirkau,higienos reikmenu pilna krepsi nes daug akciju buvo,tai irgi isejo gana daug pinigu.o sakiau dar testuku nusipirksiu siandien,bet jau nebeuzteko pinigu 😀

18. Aug 2010, 19:40

zinoma vyrui nesakysiu kad tiek isleidau,nes uzmustu mane musiau 😃 bet vien del saves jau ner malonu kad as tokia islaidi ☹

18. Aug 2010, 19:39

gal cia kaskart irgi skirtingai 😃 vienoms dingsta,kitom sukyla 😀 net viens toks guzuotas pyspuogis ant papo isdugo va per nakti 😃