Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
kaip tau gerai 😃
pas mane pila kaip is kibiro ir nesiruosia nustoti 😃
o db pakrapino biski ir wiskas 😛
nu,galetu nulyt gerai ir viskaas :/
nu,galetu nulyt gerai ir viskaas :/
nesamoningas cja toks lietus 😃
kai nuejau i balkona pamaciu kad lyna 😃 bet kol palaisciau geles nustojo 😀
jo debesiukas neblogas, bet pas mane tik tarpais pakrapina, galetu palyt normalei :/ nzn, deimante man taip tarpais uzeina 😃 pasitwarkau, sutyngstu, wel einu twarkytis 😃 kaip maniskis sako keistai ydomi , nenuspejama 😃
kaip su.. 😃 pas mus lyja ir nenustoja 😃
o pamatytumet koks debeselis virs musu namo kaba 😃 😃 😃 jei prapliups lyti manau be 2dienu nesiliaus 😃 juodas belekaip 😃 o kambary tamsu kaip su... 😃
bek bek 😃 kol laisva minutele turi 😉
teletabious roodo,begu savo "uki" pasilaistysiu 😃
nu geras ziuriu superstarus 😃 atranka vyksta tai dieve dieve kokiu "dainininku" atsiranda 😃 siaubas 😃
balandeliai bando isskrist 😃
Saidutia tikrai saunuole!
ir is kur jegu pas tave? 😃 as vis dar neprisiverciu tvarkytis 😃 dabar isviso tv pradejau ziureti 😃
o as emiau ir issisveiciau wisur, o kokia as saunuole 😃
mane nuo persivalgymo jau pykina :/
as visa balkona savam praverus buvau bet deja......nepadejo tai
maniske parpai vis dar,langa biski praveriau tai grynas oras eina,lyja tai manau dar ilgai miegos 😀
pabudo mazas
geras 😃
skanaus 😃
oi net nukopint nemoku 😃
drauge gera anekdota atsiunte
[3:16:27 PM] Milda: Mama siunčia laišką sūnui į kalėjimą.
- Kai tave pasodino, man labai blogai, nei ūkis apdirbtas, nei bulvės sėtos nei daržas artas.
Sūnus iš kalėjimo mamai:
- Tu nesiknisk po tą daržą, po to ir tave pasodins, ir man dar pridės.
Mama sūnui i kalėjimą:
- Kai atsiuntei laišką kartu atvažiavo ir policija, išrausė visą daržą, nieko nerado. Išvažiavo pikti kaip velniai.
Sūnus mamai iš kalėjimo:
- Kuo galėjau, tuo padėjau. Bulves sodinkit patys.
dugnas balandeliu prisvilo 😃 va del ko smarve buvo 😃 db bandysiu valgyt,ziuresiu kas per marmalas 😃
supratau 😉
Saidutia ivairiai tai visoms skirtingai,vienoms po savaites,kitoms po dvieju,kitoms po 3 😃 kitu isvis nepykina 😛 pvz manes mnepykino 😃 tiksliau pykino apie 12sav bet tik uzuodus zalia mesa 😃 vyras pamenu tada likdavo negaves jos nes as tik pamatydavau mesa negera budavo 😃 negalejau is jos nieko gamint
o tas yvairiai ineta, tai cja kaip? po sawaites?po menesio?cja apie pykinima, noreciau placiau :d
graziai pasakyta 😀