Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
nu taip ineta . tu teisi 😀
ogho kiek daug!
viena kolkas turim tik nestuke, tai kaprizynga 😀
tai pala merginos kas liko is planuojanciu? zaliaake,deimante,as,Saidutia,Ievuks,agonija?????
pas mane ta pati situacija 😕
ai gerai ,tik su planawimu nesiseka , o kaip tu?
sveika saidutia, kaip sekasi?
labas agonija, senai matyta 😀
ievukas, kaip supratau pas jus kavine nemaza, tai turetu tureti savo internetini puslapi 😀 gal pasakysi? smalsu paziureti 😀
nu sakes da niekad nebuvo taip..........
merginos gana!!!!!!!!!!!koks dar tingejimas,einam rengtis i lauka,nueisim i parka pabusim ir grysim 😀
😃
nu buna buna kartais 😃
as daznai tyngiu,bet daznai ir nugaliu tingejima o snd va nors tu ka niekaip 😃
sutyngom 😃
nu jus wisai jau .... 😃
😃 man ir negera,gi sakiau kad kai pamiegos eisim i kiemuti,pas teti i darba,o dabar..
jau geda visai! ot motina as!
o man sazine griauz kad niekur jo neisvedu ir dar nezaidziu su juom 😀
as jau neisiu niekur,nors zadejau eit su pyple pasivaikscioti,bet va galva vel maudzia,niekur neisiu siandien is namu
pas mus ir saulyte sviec,eiciau i parka bet mazasis ten lips i balas :/ vel suslaps ........... ai nevesiu palauksiu rytojaus
mes vel katik is pardes 😃 kieme jau saule sviecia,karta baisiai,nesijaucia kad keleta valandu pyle lietus 😃
as va indus susiploviau,mastau ka dar nuveikus
o as su mazium pasiutau db mastau ka nuvei8kt 😃 darbu sociai bet...... 😃
as einu skust bulwiu, poto kai gausiu kompa prisesiu 😀
😃
agha tikrai skanaus! maniskiui teletabiai ein i pabaiga :/ tuoj triuksmaus 😃
aciuuuu 😛
skanaus 😉
as wa wel obuoli griauziu tik db kietesni ir rugstesni , niamu niamu 😛