Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
tavo veidas lb jaunai atrodo! jokiu spuogu del ko lb pavydziu tau 😥
jei kalbant atvirai tiek daug nebuciau pamaniusi! maniau tau 25-27 m
6 metais ziuriu vyresne uz mane 😛
nezaisk 😃 as nekokia esu is tiesu speliotoja 😃
ir seip kol vaika mikdziau pamasciau Kad nezinau kiek tau metu Deimante 😀 kad i kaip geda butu 😃 ☹
as jau megaujuosi Dlightu 😃 vyras tai kiek zinau issiveze visa deze irgi alaus 😃 oi gers 😃 mat kai su manim yra daznai negali gerti vis primenu del ko 😃 tai sventai laikosi taisykliu 😃
na ka as jau po visko 😀
okis 😉 o as begu tada vaika uzlausiu ir sunis issivesiu 😉
traciam paprastam ar speede? 😃 speede as nebelosiu nespeju ju tempu 😃 ten naktim turi nemiegoti 😃
tikiuos da busi kol zuiki uzlausiu?! 😃 taip norisi su kuo pablevyzgot...... 😀
aaaaa 😃 😃 as ir traviana losiu 😃 tik letam serve 😀
mes tai su vyru turim atskirus pc (visa laime)
Deimante o i kokius zaidimus inikes?jei tu prie pc?! 😃
tai va kad ner kur begt 😃
megstu sus avim pasisneketi 😃 bet gal jau begsiu 😃
Deimante musiau eisi leist vakaro su vyru?! filma ziuresit gal..??
ale kaip tyngiu pajudet 😃
agha 😀
nesikeik 😃
nu nea 😃
Kazi kada Ievukas grys 😀 taip noreciau meeto 😀 noriu bendrauti 😃
tau gerai 😀 as saviskiui sudaviau vaistu,o jie ji mikdo tai tuyretu greit lusti 😀
beja man cia stoma buvo toj vietoj kur matosi randas 😀 bet kazi a zn kas tai yra Deimante
apie viska 😃 😃 😃 Tavo mazoji gal miega?! 😀 as saviski greit eisiu mikdyti 😀 o po to issivesiu sunis ir prie pc sededama gersiu Dlighta kad nakti saldziau miegotusi 😃 nes gi pirma naktele be vyro 😃
fotkej nelb aiskiai matosi bet realiai tai oi kaip matosi 😀
😃
Na ka Deimante likom dviese 😃 kalba nebesiris ane?! 😃
mm skanaus ir gero likusio vakaro Irmuliuk 😉
tik va pilvuko daug nefotkinau nuogo tiksliau fotkinau bet del saves tik....lb daug randu yra ☹ ir net toj foktej vienas is maziausiu matosi 😃
gerai pleputes, lekiu su seimyna pavakaroti, sampano maniski parveze 😀 gero vakariuko jums 😘