laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
As labai nemegstu kateteriu venose,man ranka pajudinus skauda kai buna istatytas jis.
As tai nezinau ka gamintis tau 😀 as balta misraine pagaminau,reiks vistienos kepsniuku iskept pries vyrui gryztant. Maze miega pietu miegelio,biski sirguliuoja,bet tikiuos praeis. Reik apsitvarkyt,bet nenoriu mazes prikelt.
zinok nezinau 😀 neziuriu, guliu tik ir laukiu kada jau durs 😀
*bet gaivinanti
Patarkite ka pasigaminti, ar turkišką kava ar kapučino? Turkiška kava ilgiau gaminasi nes gaivinanti nes su mėtom, o kapužino greita ir šildanti
Giliai duria?
Kai kur jauciasi kai baksteli, bet kitose vietose isvis nesijaucia kai iduria ta adatele, o paskui kai isima tas adateles, tai apvalo, nes biski pasirodo kraujo 😀 labai visa koja silo, o gulet tai sunku buvo, nes ir taip as sunkiai randu gera miegojimo poza, siaip tai nezinau, gal cia ir psichologiskai veikia mane, nes labai tikiu tuo ka daktaras sako ir daro 😀
Man niekad nedarė akupunktūros.koks jausmas? Neskauda kai duria? Nekraujuoja?
As po gimdymo 2paras kankinausi kol trečia para išprasiau išimti is pūslės šlangele.o per tas dvi paras ant vienos rankos nuolat spaudimo matuoklis kuris prisipumpuodavo ir matuodavo spaudimą kas 5min.! Kitoj rankoj kateteris ir lasindavo krauja su antibiotikais.dvi dienas nieko valgyt ir gerti nedavė. 5diena vežė echo daryti ir sakė jai viskas gerai tai tik tada išims kateteri ir galėsiu važiuoti namo.na tada išėmė ir važiavau
Aj as to venoj tai ne neskaitau, man jis nemaise visai 😀
Jo jis mane akupunktura gydo, bet rimtai koja maziau tirpsta 😀
As tada vadinasi turejau du kateterius,viena slapimo puslej,kita ant rankos. Man ant rankos katerteris su dviem slangelem buvo,vis prasiau,kad isimtu,bet bijojo,kad man blogai nebutu tai neiseme,nors po gimdymo tik pora laseliniu pastate ir viskas
Dare akupunktūra?
Bet siaip atsistojus iskart buvo lengviau, dabar lyg tais netirpsta koja, bet zinau, kad ryt bus blogai, nes visada kita diena buna blogai 😃
Jausmas tai tikrai ne koks kai istraukt turejo 😀 as jau grizau po daktaro, varge, kad pribade adatom, ties 10 duriu pameciau skaiciu 😃 o paskui kai reikejo guleti, tai net traukuliai per kuna ejo tokie 😀 dabat liepe po savaites ateiti, anksciau dvi savaites budavo pertrauka, dabar savaite, na matysim kaip cia bus 😀 liepe nedaryti pratimu, kuriuos darant tirpsta koja, bet as ta jau ir taip zinojau 😀
Oi kaip surėkdavau kai praktykantes ateidavo mane apiplauti ir nepamatydavo tos šlangelės ir ja sujudindavo
Man po natūralaus gimdymo trečia diena ištraukė iš pūslės ta šlangelę
Jo puslej nes neleido man pirma para keltis is lovos
Jums buvo pūslėj šlangelė kad šlapimas begtu i maišeli?
Na stai grįžome iš darželio.iš kur kateteri išėmė?
Is mano palatos nebuvo isnese. Pas mus net jei eini iki toleto gydytoja laukia kol grysi,vaiko net neliecia. As pirma diena kaip darzove gulejau tai vaikas su manim buvo. Cia isties vaiku neisnesa,jei tikrina tai prie taves,miega irgi atveztoj lovytej. Man pasiseke buvau vienvietej palatoj 😀 jei butu man reikeja laukt kol kateteri isims tai butu ligoninej net negulejus su manim. Man kateteri iseme ta ryta kai namo isleido
Man paskui kas kelias valandas atvezdavo pamaitinti. O jau kai iseme kateteri tada su visam paliko 😀
Sveikos, man tai vaiko nedave,sutvarke padave salia sedejusiam vyrui,pabaige mane tvarkyt ir tada vyrui parode kur nueiti,o tada mane perkele nuo stalo i lova ir nuveze pas juos,tada vyras padave dukryte 😀
Kai aptvarke vaika, iskart atnese man, bet jis nerode jokio noro valgyt, tai susuko ir isnese 😃 kompas raso, kad 14 silumos, o i lauka eisiu tik kai pas daktara reikes tai tada pati pajusiu 😀
Deivuke kai tau dare cezari tai iškarto pridėjo prie krūties ar tik parodė ir išnešė?
Dėl to pilvo sukietėjimo vienos sako magnio gerti, kitos sako negalima nes iššaukia gimdymą... tai nzn galima jo ar ne
Kiek lt šilumos?
Kazin dar sulauksim bobu vasaros, ar jau viskas 😀
laba ryta😀as su kavyte prisedau😀oi koks slikstus oras☹bet nors tiek gerai,kad kambary silta,nes peciu pasikurem😛
O sonas, tai gal raisciai tempiasi 😀