laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Mano bailiukas ožiukas.labai žmoniu bijojo.darželi pradėjo lankyt,tai žiūriu po truputi geriau reguoja jai kas pakalbina.jau ir autobuse salia kokio žmogaus jai viena vieta laisva tai ji pasodynu ir sedi,o anksčiau nesededavo.nebutu toks bailiukas,jai daugiau bendrautu su zmonėm,o dabar i lt nuvykstam tik karta per metus o cia pradzioj isvis neturėjau draugu,tad nuo mažumes budavo tik su manim,kartais nuvaziuodavom pas viena seima,o ten metais vyresnis berniukas kuris labai musasi,darželyje visus skriaudžia,tai ir Adam mušdavo.lankem tokia ludoteka (zaidimo kambarys) tai su vaikais sutaria gerai.darželyje suaugusiu pilna,ju nebebijo,viesiems ate parodo,tik kažko dyrektorės bijo
Manaji kokia bobele pakalbintu ir griutu ant žemės
As tai kai Saule man toki cirka padarydavo apsisukdavau ir nueidavau, aisku ziuredavau ka ji daro, bet taip kad nematytu, tai tuoj kokia bobele pristoja, o ji tada pas mane begdavo 😀 ir dabar kai einam kur jau zino, kad rekavimu su manim nebus 😀
Tai dabar išgersiu kapucino su chalva ir krentu i lova
O aš sianakt apvemta buvau🤓| vaikas susapnavo kosmara ir pradėjo verkti.nuraminti lovytėj nepavyko tai pasiemiau pas save,ir tiek verkė,kad apsiveme ant manes.mane nuo kvapo sutase irgi jau kylo viskas bet nedaėjo iki gerklės.
Man žynokit nervai nelaiko,kartais rekia,trypia,laukiu,nei,u ir jai jau matau žmonės šnairuoja,neatlaiko nervai ir paimu nest.
laba ryta,inga nekreipk demesio,pareks ir nustos,o kas ka sako irgi nereguok,pasaugok save😀
Labas rytas 😀 Inga, nusileisi karta, reiks ir toliau nusileidineti 😀 as stengiuosi nenusileist,ir man vienodai jei ji lauke rekia 😀 ir tegul ziuri kas nori, dar nieks nieko nesake man 😀 Saule neina i darziuka, turi temperaturos, eisim pas daktare siandien, vakar sake suslapo darzely, gal tiek ir reikejo.
Labas rytas. Na tikrai pati kuo puikiausiai suprantu kad negalima,na bet ka padaryt kad toks užsispyręs pas mane.namuose kai ožiuojasi nekreipiu dėmesio o lauke žmonės kreivai žiūri jai vaikas ožiuojasi,nori ant ranku o aš neimu.karta gatvėje bobutė mane kaip apstaugė kad nenešu tai nuo tada lauke kai tik pradeda ožiuotis iškart paimu ir nešu
Labas rytas merginos😀
ne tik 13kg,bet cia tau tikrai yra lb daug,negalima taip durniuot
Ir vel leiku viena 😀 Labos Inga 😀
Manasis tik 13kg..labanakt 😀
Inga, as jau tau anksciau norejau sakyti, kad negerai nesioti vaika, gal tavo nera sunkus, bet mano Saule 16-17 sveria, tai man grieztai buvo uzdrausta ja kelt, ir dabar kazkaip nesiryztu as jos kilnot, nes nugara dar kliba 😀
Gatve atidarys ir prades auto važiuoti tik rugsejo 27 nuo tada nebereikes i kalna nesioti.gulet ištysai norėciau bet nuolat mama mama mama...
man buvo nuolatinis skausmas,cia reiktu su daktaru konsultuotis,nospa man sake jei yra skausmas,nes db kai pilvukas sukieteja man skausmo nera tai gine sake magnesium diasporal pagert,ligoninej tai man pora dienu leido nospa,tai po ligonines kzk ir net neprireike gert tos nospos,ir ligoninej liepe gulet,gulet,gulet,tai savaite budavo tik iki tualeto nueini ir viskas,nesioti tuo lb neglima nk sunkaus.
Na turint vaika,poilsis tik kai darželyje arba nakty kai miega ,o dar jis toks ožiukas,kartais nenori eiti.o beto ir iš darželio i kalna reikia lipti,o jai dar užsiožiuoja ir nesti tenka...
O tai skausmas nuolatinis bet ne stiprus,o sukietėjimai kartais.tai kaip ir ka gerti? Abu?
Inga,kai man pirmakart prasidejo tie pilvo sukietejimai tai taip pat skaudejo sone zemai ties kirksnim,tai kai nuvaziavau tai mane pagulde i ligonine,reikia gulet daugiau ir ilsetis,sian buvau pas gine tai ji man sake jei yra sukietejimai tai gert magnesium diasporal,o gydytojas ligoninej sake jei skaudes bus nospa isgert jei nepraeina tada vaziuot i ligonine,
Man irgi 😀
man antras nestumas greiciau praejo 😀
Turėtu greit praeiti,va dabar laukiu spalio savo gimtadienio tada lauksiu gruodžio pradzios vaiko gimtadienio
As anais metais skaiciavau 😀
Taip, neužilgo kalėdos o tada skaičiuosiu paskutiniąsias jai dar nesubirėsiu ankščiau 😀
Ojej, Ugne priminei kaledas 😃 jau ir jos neuzilgo, jau tuoj rugsejis baigsis 😀
Inga, gali netaisyt, bent jau as tai suprantu 😀
As siandien padariau po ilgo laiko 😀 kita karta padarysiu kaledom 😃
Ne besirengianti o BET ir dar viena raidele kitam žodyje ne vietoj
Aš ir noriu baltos mišraines besirengianti pas mus bulvės nekrakmolinagos visai, subyra
O baltos misraines noreciau visai 😀 reiks kuria diena pasidaryti 😀 ryt gal bulvinius blynus kepsiu, dar pagalvosiu, vyro sese atvaro, tai reiks ir jai pietu padaryt 😀