Naktibaldos

24. Apr, 11:22

Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...

09. May 2012, 13:24

Aš tai pirkčiau butą Palangoj arba Šventojoj, jei tokia galimybė būtų 😃 Mano plaukai ilgi ir šiek tiek banguoti, tai esu jais patenkinta, tik jau patrumpinti reiktų 😀 Po narkozių ir gydymų pusė išslinko, bet neliūdžiu, nes labai stori buvo. Kosmetinį žibalą ir aš kartais naudoju, labai padeda jis ir nuo utėlių, tai vaikams darbe praverčia. Mamuk, pagal savaites ir išeina, kad nešiojam leliukus ilgiau, nes teoriškai nėštumas mėnesiais nesiskaičiuoja netgi. 😀 Juk pas gyd. irgi nerašo, kad tiek ir tiek mėn., o rašosi savaitėm 😀

09. May 2012, 13:22

Jo Jo o jau jeigu nepades tai jau kaltinsit mane 😃 😃

09. May 2012, 13:21

dar jei rasit kur pirkti sakau pabandykit kosmetini zybala. labai blizga plaukai ir atstato struktura

09. May 2012, 13:20

Evelina, tai mes abi liutukai esam 😃 Nes pas mane tas pats yra labai stori plaukai ir kaip issidziowinu waaaau atrodau 😃 Nu ziuresim dabar kaip mamuko priemones pades mums 😃

09. May 2012, 13:19

tai todel kad geras😀

09. May 2012, 13:18

Cia ne man vienai jis padeda.. reikia uztaikyt istikruju kada jo buna nes nevisada buna 😃😃 isperka greit

09. May 2012, 13:18

Silvijana o daugiau nieko nebandei ?

09. May 2012, 13:17

dekui uz patarimus mamukai reikes ir man isigyti nes po gimdymo su plaukais nesusitvarkau o pas mane gana ilgi😀

09. May 2012, 13:17

Nera uz ka kad tik padetu .😉 Jovita ten parasyta viskas bus ,issiplovus galva i delna as issipilu jo ir nuo saknu iki galiuku pakedenu gerokai ,jo perplaut nereik.

09. May 2012, 13:16

jovita ,turejau ilgus plaukus ,bet vasara nusikirpau, nes labai vargau su plaukais ,db vel pradesiu auginti ilgus 😀

09. May 2012, 13:16

Silvijana nestumo menesiai skaiciuojasi kitaip .Ne taip kaip mes iprate keturios savaites ir jau menuo😀
1men-1-4sav.2men-5-8sav.3men-9-13sav.4men-14-17sav.5men-1🤓22sav.6men-23-27sav.7men-2🤓31.8men-32-35.9men-36-40sa. Nes jei skaiciuotumem menuo-4 sav tada reikstusi kad mes visos nesiojam ne 9 menesius o 10 menesiu vaikiukus 😀

09. May 2012, 13:15

mano plaukai siaip yra labai stori, bet kai as juos nusikirpau paaugle nebegaliu susitvarkyti, tai pradejau tiesinti. dabar kai issiplaunu galva ir issidziovinu, tai bunu kaip liutukas 😃 o issitiesinus jie blizga ir tvarkingi. beje dabar naudoti dar pradejau kosmetini zybala. labai geras dalykas

09. May 2012, 13:14

man jau ipusejo 12 savaiteliu, pirksiu nuo mazeikiu toliau , nes nenoriu arti gyventi mamos seseriu. toliau nuo ju istikruju ... 😀 ,ir sakiau ,plaunu plaukus kas antra diena ,isiplauni ,isidziovini, atrodo neplauti plaukai ... as irgi vargstu su plaukais ....

09. May 2012, 13:13

Mamuk, šios linijos kapsules nuo plaukų slinkimo naudojau ir super, galiu pasakyti. Taip pat masažo aliejų turiu, tai irgi labai geras, žolelėm kvepia. Eurokose pirkau.

09. May 2012, 13:13

Uzsirasysiu ta pavadinima, nes pamirsiu kitaip 😃 Rasiu gal nuejus, jeigu ka paklausiu pardaveju 😀 O tai su tuo aliejuku galiukus issitrint ar ka ? Mano tai plaukai labai negrazus buna jeigu netiesinu, tokie pasipute kazkokie, nu dar megstu su putom nebent pasidaryt tokias garbanikes, dar neblogai atrodo 😀 Bet geriau tiesus 😀 Isvis kaip pavydziu panoms, kuriu plaukai ilgi ir tiesus !! 😀

09. May 2012, 13:12

pavadinimas koks linksmas 😃 butinai reiks nusipirkti siandien 😀 aciu 😀

09. May 2012, 13:11

Plauku lasijonas - babuska agafija-stimuliuoja plauku augima,atstato plauku svogunelius ..t.t. Zalias buteliukas - violetines spalvos etikete ir ant josprirasyta rusiskai,zoles nupiestos ir bobulka 😃 sakau nepamenu jis 5-7 lt kainuoja kazkas.. Bet poveikis bent man tai tkr geras,as neperseniausiai ''Kare kirpimu'' buvau nusikirpus ,ir man greit ataugo su jo pagalba.. dabar vel galus nemenkai pakirpau bet auga ir vel ,anksciau taip neaugdavo . Ji greit is perka ..yra tos babuska rusiskos ir sampunai irkaukes bet nzn nebandzius..

09. May 2012, 13:10

Mano mažoji lyg jau ir stipriau jau pradeda mane kibinti 😃 Mano plaukai pasidarė kažkokie ne tokie nėštumo metu - susivėlę, nusilpę, dauguma šampūnų tiesiog netinka, o nuo tų visų papildomų priemonių tik blogiau, pastebėjau. Draugės sako, kad dėl to, jog mergaitę nešioju, va ir mamukas sako, kad jai panašiai. Bet aš kažkaip abejoju ar čia tiesa ... Juste, kokiam mieste nori butą pirkti? Mano sveikatėlė gera, tik vakar kažko galvą skaudėjo, o ir naktį jautėsi, šiandien ir vėl lyg maudžia, gal dėl nėštumo arba nuo kosulio, kuris lyg ir mažėja jau. Aš kaip supratau, tai Justei jau 12 sav. yra, o tai reiškia, kad jau 3 mėn. 😀

09. May 2012, 13:10

maniskis irgi, sako nesitiesink, bet kai neissitiesinu sako,kad 'kazkas netaip, gal as plauku nesusitvarkius?'😃 o tai fainai 😃

09. May 2012, 13:08

As tai draugui nebesakau net ka perku, nes jis ta pati man sako kad bereikalo ka ir perku 😃 Liepia jis man netiesinti plauku, bet pats grysdamas parveze nauja tiesintuva 😃 Tai suprask kaip nori 😃

09. May 2012, 13:07

mamukai, dar reikia palaukti ,iki 14 savaiteliu😀

09. May 2012, 13:06

ir as leksiu pirkti 😃 vel vyras juoksis,kad perku...jis netiki,kad gali kas padeti...

09. May 2012, 13:04

Yra yra pas mane pilna tu eurokosu 😃 parasyk, uzsirasysiu ir siandien pat nuvarysiu nusipirkti 😃

As irgi tiesinu 😀 Man dabar kirpikloj turi uzsakyti toki gera aliejuka tiesinimui, sake ne taip kenkia plaukams 😀 Tai kaip as ji parsinesiu galesiu pasakyti pavadinima😀

Jeigu jus umieste yra eurokosas bus ir sitas ..tuoj parasysiu pavadinima 😃

09. May 2012, 13:02

o va as nezinau ka naudoti plaukams... kadangi tiesinu, tai man jie nelabai nori augti...

09. May 2012, 13:01

Man reikia tokio aliejuko tada jeigu auga plaukai nuo jo ;D Nes as biski buvau taip susidirbus plaukus kad reikejo nukirpti 😃 Dabar matiai foto neilgi yra ir man kazko nebeauga jie 😕 Reikes pameginti dabar jusu priemones siulomas 😃

Tai kad dar Justei liko savaite iki iveikimo 3 menesiu 😀 Jug trys pilni menesiai buna kada prasideda 14 savaite ,buna pilnos 13 😀

silvijana, kaip tau sveikatele ? kaip pilvukas?😀, mamukai reikes pabadyti isiplauti plaukius su zaliu kiausinio tryniu😀

09. May 2012, 12:59

taip... tas trys menesiai , preijo kaip savaite man tai😀 ir esu labai laiminga.. nemaniau kad taip greitai laikas preis man tai.. db ziurinejulietuvoj buta nusipirkti ...😀

1 ... 91 92 93 94 95 96 97 ... 128