Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
O man smagu ir ten, ir ten 😃 Ne bėda būdavo nuvažiuoti, tik truputį pyzdi gavau paskutinįkart, kai pernai buvau sanatorijoj ir kai po operacijos šokau ant dviračio ir numyniau į Šventąją ir atgal 😃 Man tai nieko nebuvo, bet pasirodo negalima buvo 😃 Taip, turiu, Jovita, tik retai naudoju 😀
Nu Palangoje smagiau 😀 Sventojoje ramiau, dabar man ir reikia ramybes ;]] Tu turi gal FB Ssilvijana ? 😀
Mes tai visada vasarą važiuojam 😀 Pernai net 3 sav. išbuvom 😀 Anksčiau važiuodavom į Šventąją, pernai ir šiais metais važiuosim į Palangą 😀
As vasaros irgi laukiu, vaziuosim i sventaja su maziuku poilsiaut 😀 Buvom dabar cia balandi mes prie juros su draugu, bet salta buvo, tai nelabai idomu, niekas nedirbo, nebuvo kas veikti😀 Beveik visa laika viesbuti praleidom 😕😃
Aš tai prie jūros baisiausiai noriu, važiuosim birželį, liko dar 3 sav., bet atrodo dar taip toli ...
Kaip tau dabar pavydziu! 😃 Ai tu Jurbarke gyveni gal ?😀 Nu zinai kaip gyveni , viskas salia tai visada atsibosta 😀 Dabar kaip as uzsinorejau ten buti 😃 Reikes koki savaitgali nuvaziuot visai seimynelei pasibut prie Nemuna 😀
Jovita pas mus visas miestas yra palei nemuna o prie jo pridaryta suoliuku visokiu , pieva didele tad galima eit pasitiesus deki ir gulet prie jo 😃 Nebutina gyvent 😃 As gyvenau vos keli zingsniai iki nemuno , neidavau net prie jo nes jau atsibodes budavo 😃😃 o stai dabar gyvenu miesto virsuje ,toli nuo jo ,tai jau pasiilgstu 😃
Ooo gryzo dar viena "naktibalda" 😃
sveikos naktibaldos kaip isislaikusios??
Labai 😀 parkeliawom namo jau mes ant savo serijalu 😃
jovita, fainei istikruju 😉
As isvis kaip noreciau gyvent pwz vienkemy prie kokio nemuno 😃 Va ten tai pasaka 😀 Mano draugas gyveno ar gyvena dar ten nezinau, tai pasaka budavo pas ji buti 😀
taip, , taip fainei tikrai miske yra dar upelis , 😀
Justė tikrai greita 😀 Aš ką tik į šaldiklį sumečiau savo dilgėles 😃 Kaip faina gyventi prie miško, mūsų sodyba kaime irgi prie miško, bet ten retai gyvenam 😀
Kaip fainiai jeigu miskas salia 😀 Pasivaiksciot tau pasaka td yra 😀
jovita ,mano miskas prie namo, tik nusiliesk nuo pakalnes , jau miske esi ..😀 taip, nes negaliu ft pasidaryti del plauk, nes plaukai tai patyliu, kiek sampunu turiu ,nevienas nepadeda , tik pigu neperku 😀
Oooo Juste kokia greita jau 😃
nu va nuvariau i miska priskiniau dilgeliu, badysiu ar padeds man😀
Taip, visos priemonės be galo geros ir pigios 😃
Nui va kiek sauniu mes cia atradom budu ir zibalu plaut is nuoviru dilgeliu,kiausinio tryniu , babuska losijonukais 😃
uhu 😀 tai triguba nauda is to zibalo 😃 as juo pries plovima istrinu saknis ir palaikau apie koki 10 min. tada su sampunu isplaunu pora kartu 😀 tai tiek 😀
Taip, bet jei kokioj pardėj bus koks žmogelis su utėlėm galvoj šalia tavęs, tai gali būti rami, jos pas tave neis 😃 Dėl to ir sakau, kad nauda 😃 O kaip tu su žibalu plauni, į vandenį pili ar kaip? Aš tai juo prieš plovimą galvą ištepu.
na bet as naudoju del kitos pskirties 😃
😃 pirma karta kai issiploviau su kosmetiniu zibalu, tai labai greitai po to susiriebalavo, bet blizgesys ir svelnumas iskarto buvo 😀
Lelelyna, taip, nuo utėlių, man draugė patarė naudoti, nes pas mus vaikai kartais parsiveža utėlių, o jos pas mane neina tiesiog ir tai jau patikrintas metodas 😃 Vaikams irgi kartais ištepu juo galvas, daug nereikia, o nauda didelė 😀
as irgi girdejau kad zibalas nuo uteliu 😃
Taip savaitem skaiciuojasi 40savaiciu - trunka nestumas. Taciau menesiais skaiciuojama stai butent taip .Nes jug kiekvienas menuo neturi po pilna paskutine 4 savaite .. nu zodziu cia ne mano ismislas sita lentele 😀
Ne, daugiau nieko nebandžiau. Šiaip nuo kosmetinio žibalo arba dar naudoju varnalėšų aliejų tai plaukai riebaluoti būna po pirmo plovimo, bet irgi ne visada.
nuo uteliu?😃 pirma karta girdziu. bet zinau,kad bent jau mano plaukams kosmetnis zibalas bent jau blizgesi, tai tikrai suteikia
gerai pabandysiu nusipirkti ir ta😀 tuoj pawalgys maziukas ir keliausim prekintis 😃 mamuk tai taip, ka daugiau kaltinsim 😃