Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Niu tai kam dar buni visokiuuose durnuose forumuose ? 😃 Man tai sitas forumas labiausiai patinka 😀 Kitur dar buvau uzsiregistravus, bet nepatiko 😀
arba labai jau tinka studentes paraso tema ar 15nauju temu sukuria su apklausom....gi sukurtu viena bendra tema studenciu apklausos ir viskas ...kas nores tas uzpildys...o dab dar i a.ž.siuncia jas
Nu tai td duok durniui kelia, kaip sakoma 😀 kas cia isvis per forumas ? 😀
ale as ne is tu ,kuri i atlapus kimba ...nežinau ten zinai man nepatogu...anketa gali but tik ,,del TD mamyciu skaiciaus palaikymo
blondynaka ,nesinervuok, neverta, istikruju 😀
Nu ar nemoki Silvija atsikirsti 😃
sukuria kas tema pvz: kaip as apie vaiko dienyna sukuriau ...kiba nesamoninga tema ...
Ai mane kaip nervina jeigu pasakai savo nuomone, kazkam nepatinka ir uzsipuola, kiekvienas turi savo nuomone ir ji gali skirtis nuo kitu, bet nereikia uzsiburbuliuoti 😀
jo jo...snargles kai kurios bobos ale ir nesupratingos svarbiausiai ,kad turi savo nuomone ir isreikst jos kaip ir negali...
Silvijana, o del ones, tai matyt trauki trauki vyrukus 😃 O dar jeigu atsauni, tai zinai kaip sakoma kad kuo sunkiau prieinama tuo vyram ydomiau , tai wa ;DD
Man tai miegas 😃 As dabar visada nueinu miegoti po moterys meluoja geriau 😃 Kaip buvau su pilvuku tai wajezau vos ne pries ryta uzmigdawau ir miegodawau iki pietu 😀 Anksti neiseidawo uzmigti 😀 O dabar tai kad tik duotu kas pamiegoti nors walandike 😀
Blondynaka, tu turi omeny tėvų darželį (TD)? Aš ten neseniai prisiregistravau, bet man nepatinka ten kažkaip forumuos.
Kas per tema? 😃 As tai nei neinu diskutuot i visokias nesamoningas temas, nes man gaila savo nervu klausytis kaip kitos nusisneka, pwz apie kokius abortus kaip sneka kokios snargles ar dar ka 😀 Naktibaldos tai cia kieciausios yra 😃 Gera tema cia Juste sukure 😃 (y)
Jovita, taip, čia ta liga, dėl kurios nepastojau. Merginos, ko jums taip nesimiega? Aš kaip tik patapau miegapelė nėštumo metu 😃 Prie manęs tai onėje bernai vis limpa, nors foto nieko ypatingo, o ir atrašau kaip mazgote per snukį, bet vistiek ...
viena tema uzteko pakomentuot dekuj uztenka TD tyliu 😃 sava nervu ten negadinsiuos....naktibaldos tai normalios ale yra temu kur nors nusišauk...
😃 as nezinau jokiu priplaukeliu 😃 bet zinai visokiu nesusiprateliu yra 😀 gerai kad prie manes niekas neprilimpa 😃
ar jau leliuka turi??😉
yra viena prieplauka gi...ten jau nebeisiu išvis kitai rekomendavau ka padaryt krikštynom saltu patiekalu irgi prisvilo ...uj :/ gi suprantu ,kad zmoniškai ale kimba parasiau ,kad bendraut nenoriu ale visvien
Kas cia tokia ? 😃 Nori bendrauti matomai su tavim ;D
jovita TD viena ikyri boba merga nežinau man rasineja i asmenines zinutes pfuuu negaliu siandien kai prisijungiau 19a.ž .turejAU...
gryzau as gryzau bus bus jau tikrai bus ligonines lovos nepatogios :/
aciu dievuj ,bus vakare sukuom rasynetis iki 2 nakties blondynaka , esu laiminga db tikrai .. 😉
Nu jau kaip miela Silvija 😀 Mes ir td visada su tavim 😃
aš ale visada apie jus galvojau...
Nu tu bvuvai dingus, tai ir sakau kad atsiradai 😀
ups ...atsiprasau jovita visos naktibaldos visada cia😀
Oj... cia ta pati liga del kurios nejo pastoti? Tuoj pakviesiu 😀 As tai one jau seniai nebesinaudoju kazkaip, tik dar neistryniau anketos 😉
juste ,kuri naktibalda gryzo 😃
Aš sergu endometrioze ir man vasarą darė ketvirtą operaciją per paskutinius 2 m. Silvijana Ažukienė 😀 Šiaip dažniausiai naudojuosi one.lt 😀
Svarbu jura,smelis, saule ir ko daugiau reikia 😀 tai gerai tu varai 😃 o kas buvo kad operavo? Pasakyk,pakviesiu i draugus tave 😀