Mamytės Norvegijoje

23. Sep, 05:11

Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.

11. Sep 2012, 11:30

Va ir Raimondele cia 😉 smagu ! Eglut, gerai mums sekasi , turejom cia keturias dienas poilsio tai si ryta panele negalejo sulaukti kada tetis nuves. Patinka kursai tau? randi laiko pasimokinti ?

10. Sep 2012, 14:02

Labas, mamulytes 😉 pagaliau ir as cia po ilgoooooos pertraukos 😃 gyvenam gerai, Urte i darzeli zingsniuoja, as i kursus, namie pasimokau, po namus tvarkinejuos, si bei ta karts nuo karto pamezgineju ir pan 😀 dienos lekia greitai, nespeji ne pamatyt kada rytas vakaras, penktadienis pirmadienis 😃 Kaip Egle auga Erikutis? kaip Ugnei darziuky? 😀 kaip kitos mamulytes? 😉 orai atveso, ziema arteja speju forumas vel us nuo musu plepalu 😃
Beje, sveikos prisijungusios, naujos busimos ir esamos mamytes 😉 Esu Raimonda, gyvenu netoli Oslo, Røyken miestelyje, auginu dukryte Urte, kuriai spalio 4 bus dveji 😀 tas laikas toks negailestingas, atrodo tik ka pilva nesiojau, o dabar asmenybe namie auginam 😃

10. Sep 2012, 13:43

aha orai tai labai vesta....nekas,vis dar viliuosi kad spalis bus grazus kaip ir pernai,nes rugsejis tai ziauriai lietingas...na o mes tai ka,diena i darziuka vaikstom, as dar kursais uzsiemus 😀 kazkaip atsigavau ,veiklos yra daug 😀 patinka 😀 kaip Ajanytei sekas darzely? kaip kitos mamytes?

10. Sep 2012, 13:11

Na tai kaip mergaites laikotes, ora vesta, rudenelis atejo . Kokios nuotaikytes jusu ?

10. Sep 2012, 13:10

Saunu Mylia , su verteja tikrai bus paprasciau ....

07. Sep 2012, 10:48

Paskyre vakar vizita pas akusere rugsejo 18d 😀 gavau net ir verteja telefonu 😀 vis tiek labai daug visko reikes susakyt apie mano sveikata, bus abiems lengviau😀

03. Sep 2012, 22:49

tai tokiu atveju butinai turi pasakyt savo bedeles daktarui kad jis irasytu i tavo nestumo lapus tuos viska,kad betkoku atveju visi matytu,kas ir kaip,ir na kad skirtu demesio buten del to.

03. Sep 2012, 15:55

Na apraminot mane truputi mergaites del situ dalyku. Matot, as turiu pagrindo nerimauti, nes turiu ir cista kairej kiausidej , kuria vakar pradejo dilgcioti . Be to , kaip sakiau man dare ivf'a, ir tuo paciu metu sujudino akmeneli inkstuose, tai dar ir dabar geriu antibiotikus. Tai ir stradalinu del visko. Kai toli nuo namu visiskai nesijauciu saugi 😀
Gerai, kad daro visus tyrimus, laukiu nesulaukiu pirmo vizito, kad ir pas vidaug gyd.

02. Sep 2012, 23:03

myllia, kraujo tyrimus tikrai daro ir ne karta,man kelis kartus gal daugiau istikro,nes buvo siek tiek pasilpes,gelezies truko,tai daug kartu tikrino,vitaminu israse. Ir slapimo tyrimus kiekviena syk darydavo,kaip ir lt.

02. Sep 2012, 21:23

Sveikutes, myllia viskas bus gerai, as buvau 19 sav.ekoskopa pasidariusi LT, o cia dar bedare 33sav . 37 sav eme krauja, tikrino antikunius. Ir visa nestuma priziurejo seimos daktaras, nebuvo reikalo eiti pas akusere, aisku jei butu buve kokios dvejones buciau prasiusi . Jei kas butu pasakytu pats organizmas,o dabar jei jautiesi gerai dziaugkis nestumu,galvok apie grazius dalykus ir ruoskis po truputi mazylio sutikimui 😉 Sveika sexsdi...prisijungusi ... kokie jusu vardukai merginos ? bustu paprasciau kreiptis 😉 as Inga .

02. Sep 2012, 17:23

oj ne hemoglobino , o gelezies😀

02. Sep 2012, 16:10

Del toreancijos cia, nelabai ka galiu ir pasakyti,. Man atrodo cia viskas tvarkoj situo klausimu 😃 lyginant su LT..zmones malonus, bet uzdari, nors girdejau,kad visoj Norgej taip yra. O , kad civilizacijos cia mazai, tai faktas. GYvenu dabar Altoj, nedidukas miestukas, baisiai cia nera ka veikt, yra kelios parduotuves , ale centriukas ir viskas😀 Vaziuojant nuo buvusiu namu baisiai prailgsta tie 400km, atrodo begalybe , nes vien laukai ir kalnai😀
Egluciux, butinai pranesiu 😀)
ir dar vienas klausimas , o kraujo tyrimus daro nestukei? Ar jei nori tai pats ir daraisi? Na man pvz idomu ar netruksta hemoglobino, kalcio ir t,t,

02. Sep 2012, 12:08

Jei i aplink Stavangeri,tai butinai pranesk ir man 😉

01. Sep 2012, 15:09

As noreciau prie Oslo toje puseje gyventi, deje...

01. Sep 2012, 14:32

Dar tiksliai nezinom , arba i Stavangeri (arba visai salia jo) arba i Kristiansanda😀 jau kaip plosiu rankom ta diena, ne tas zodis 😃

01. Sep 2012, 14:28

aiksu viskas bus gerai 😀 o kuria vieta pietuose kraustysites? 😀

01. Sep 2012, 13:49

na va, truputi aprimau 😀) viskas bus gerai

01. Sep 2012, 13:44

Aciu egluciux😀
tuoj apsiprasiu ir as su sita sistema😀
Mes labai laukiam kada galesim persikraustyti i pietus😀) labai labai. Cia tos poliarines naktys, sunkus isbandymas 😃 vyrui kazkaip nieko, nu bet man sunku jas iskest

01. Sep 2012, 13:26

is siaures manau mazai cia,jei ir buvo tai seniau gal,kiek zinau dauguma is Oslo,is mano puses kaip ir nerasta 😀

01. Sep 2012, 13:25

kreipkites i mane tu 😀 myllia,nepergyvenk taip,mazyliui bus tik geriau,jei nusiraminsi ir megausiesi laukimu. Nera ko pergyventi. Man asmeniskai atrodo to vieno echo pilnai ir uztenka,nereikia ten ju kaip lietuvoj kiek nori tiek darai...taip pas juos cia kitokia tvarka,bet as esu ja labai patenkinta,buvau visiskai priziureta 😀 echo kai dare,tai jo ilgokai,gal kokia valandziuke net,pirmiausia tau parodo mazyli,kur jo sirdute galvute ir tt...is visu pusiu apziuri,ismatuoja,viska nuodigniai kaip ir sakiau,o 12 sav kaip lt kad daro tai dar labai mazytis tas leliukas,mzai dar matos to grozio. Tiesa sirdeles plakima isgirsi daug greiciau,kai lankysies pas daktariukus iprastai apziurai,su aparaciuku kiekviena syki jie klauso,skaiciuoja duzius. 😀 pilvuko dydi ismatuoja.

01. Sep 2012, 13:12

Myllia tikek, kad viskas bus gerai, juk taip ir turi buti 😀
Siaure...nezinau ar yra, bet papasakok kaip gyvenimas toje puseje ?
Girdejau , jog maziau civilizacijos, tolerancijos

01. Sep 2012, 12:32

Ar yra mamyciu is siaures?😀

01. Sep 2012, 12:30

ojej...kaip cia viskas kitaip😀 as vakar grizus net apsizliumbiau. Nu kaip galima tiek laiko ne echoskopuoti...norisi gi suzinoti ,kad viskas gerai tavo zirniukui.
Matot, as savo leliuko laukiau 2,5 metu, o ir pastojau tik ivf budu, labai pergyvenu,kad viskas butu gerai ir tokia nezinia mane i nevilti varo.
Sakot egluciux, kad nuodugniai istiria...nu as tikiuosi, nes man labai neramu. Noreciau sirdele isgirst zymiai anksciau nei pas juos iprasta. Bet aisku, mano norai cia niekam neidomus😀

01. Sep 2012, 10:43

Bomlo saloj gyvenam 😀

01. Sep 2012, 09:39

Is kokiu jus miestu esat? 😀 as is Stavangerio. Mano maziams Ugnei 2 m o Erikui 8 men.

01. Sep 2012, 00:13

tai kad cia pas toki kaip ginekologas kaip ir nesiuncia,visad lankiausi taip : vienas vizitas pas seimos daktara,kitas pas jordmor( galeciau pavadint ja akusere,nors ji nieko ten kitaip neapziurineja,jokiu ginekologiniu apziuru,ji daugiau kaip psichologe). echoskopui uzrase mane berods 21 sav ir viskas,pakartotiniu nebuvo,ten nuodugniai viska istiria,apziuri. jei dar klausimu bus,prasom klausk. 😉 sveika sexdictator prisijungus 😉

31. Aug 2012, 21:40

Sveikos ! Gal galime prisijukti 😀
Gyvenam NO, mums 6men 😀

31. Aug 2012, 15:58

nesuprantu is kur tiek klaidu, sorry😀

31. Aug 2012, 15:49

Buvau uzsiregistruoti pas gyd, aisku, neuzregistravo, liepe paciai internetu tai padaryti..(cia viskas ok) Ir pasake,kad pas ginekologa manes ilga laika nesius , man rodos iki 16-18 sav, nes nieko nesimato echoskopuojant. As turesiu vidaus gyd,kuris ir mane priziures.. Nu taip susinervinau,kad negaliu;/
kaip cia viskas sudetinga☹
Ar jums irgi tiap buvo? Nepykit, bet man daug klausimu dabar😀)
o kad nieko enkainuoja tai saunu😀

31. Aug 2012, 13:39

Myllia, besilaukianciom mamytem nieko nekainuoja. 😉

1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 942