Mamytės Norvegijoje

23. Sep, 05:11

Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.

06. Jul 2012, 11:51

Na tikrai Neringa reiktu jums suskubti jei norite gauti ismokas .

05. Jul 2012, 19:47

dar nesu isvaziavusi, LT tebesu, tik va su vyru galvojam kaip cia padarius, o dar ir to laiko ner taip daug iki gimdymo like, reik jau artimiausiu metu vaziuot i norvegija, jei jau nuspresim tenai gimdyt. kuriam mieste gyvenat?

05. Jul 2012, 14:17

Sveikia,neringutti. As gimdziau si gruodi cia. Tai pats pirmutinis ir svarbiausias dalykas tau yra tas kad turi but uzsiregistravusi visur,susitvarkyt legaluma ir vsio.uzsirasyt pas daktarus,o tada laukt gimdymo. Nelabai suprantu tu kada cia atvaziavai,nesilankai pas joki daktara dar? jei neesi dar prisiregistravus,tai patariu paskubet,nes su dokumentu tvarkymu tai cia uztruksi,labai jau letai viskas vyksta. Del ismoku tai jei viskas tvarkoj tai po gimdymo gausi vienkartine mazdaug 35 000kr ismoka.Parasyk aiskiau ka nori suzinot,papasakosiu issamiau 😉

04. Jul 2012, 20:49

sveikos mamytes, mano vardas Neringa, esu naujokė šioje svetainėje. norėjau pasiteirauti gal kas nesenai gimdėt Norvegijoje, kaip ten yra su tom išmokom, iki gimdymo dar liko apie pora mėn, vyras legaliai dirba Norvegijoj, tai kaip ir planuojam tenai gimdyt, tik iškyla daug abejonių

03. Jul 2012, 22:10

Sveikos panelytes, va ir kaip smagu kiek nauju mamyciu, seimynu uzsuko . Ir Dalia jau vel cia 😉 ir Monika 😉 saunu . O as tai tikrai buvau apsikasusi darbais, krikstynom ruosiames, ir uz keliu dienu i LT . Gryzus tikrai uzsuksiu dazniau vel 😉 Lina, as Holmestrande pries gerus metus gyvenau , dabar Askeryje, bet netrukus vel issikraustom . Reiks koki susibegima paplanuoti rudeniop . O kolkas visoms smagios vasareles likusios 🌷

30. Jun 2012, 20:54

sveikos mamytes, esu naujoke, katik atradau jus 😉 esu Lina, turim sunu kuriam vasari bus du metukai...rudeni planuojam jau vesti i darzeli ir bandysiu mokytis kalbos...gyvename holmestrande, dar vis su vaiku skraidome kas pora savaiteliu cia, nes lietuvoje turiu darba, bet visgi apsisprendeme, kd nuo rudenio jau gyvensime su teciu. gal kas yra is holmestrando, kaip cia kursai ar moketes? kaip su darzeliu? ar reikia lietuvoje issiversti dokumentai ir kokie? ir ar lietuvoje patvirtinti apostile? aciu uz atsakymus... 😉

30. Jun 2012, 09:55

sveikos. ka veikiat? kaip orai? kaip nuotaikos?😀

29. Jun 2012, 18:39

Labas, Judita, as tau parasiau i asmenini, ar gavai? Gyvenu prie pat 😉

29. Jun 2012, 12:57

uhhh niekas ziuriu negyvena toje vietoje kur as gyvenu..... :/

27. Jun 2012, 18:10

Sveikos as esu Dalia. turiu vyra Kestas. turiu du vaikus mergaite Viktorija 6 metu ir berniuka Eimanta spali jam bus 2 metukai. mes gyvenam galim sakyti netoli tonsbergo jei zinot 😀

27. Jun 2012, 16:25

aisku nera va mes tai gi norejom i darbukus eiti tai kur vaikuti i darzeli vesti ir beliko 😀 Bet mazoji Aiste ir Gabija kai buvo mazos kiek valge labai labai daufg o dabar beveik nieko ☹ ka daryti patarkite??

27. Jun 2012, 16:13

Malonu ir man susipazinti, maniske tai begioja ir po biski kalba,moka ate ate pasakyt,ba(cia reiskia nera),niam niam ir daar daug savos kalbos leksikonu turi😀 na mes i darziuka dar bent metus tai manau tikrai neisim, nes turim mociute pagalbininke tai manau nera kur skubeti😀

27. Jun 2012, 16:03

As esu Judita Kavaliauskiene turiu vyra jo vardas Deivydas Kavaliauskas. Taip pat turiu 2 vaikucius abidvi mergaites. Vyresniosios vardukas Gabija Kavaliauskaite mums 2,5 metuku lankome darzeli mokame gana gerai lietuviu ir neprastai norvegu kalbas. Mazesnioji Aiste Kavaliauskaite mums jau 1 metukai einame i darzeli neseniai pradejome vaikscioti nieko nekalaba tiktai pasako mama. Gyvename Mosjøen tai yra vidurys norvegijos nevisai siaure....

27. Jun 2012, 15:51

malonu susipazinti 😀

27. Jun 2012, 15:22

Mano vardas Vytaute, esu is Drammen, Lietuvoje gyvename Kaune, esame cia kartu su vyru, turime 1m 2men dukryte Evita, kad ir kaip butu gaila siuo metu ji liko su mociute Lietuvoje, kol mes cia issikursime ir bus galimybe pasiimti ja kartu😀

27. Jun 2012, 14:43

sveikos mamytes, ka veikiat?

27. Jun 2012, 13:11

vytautekn, is kur tu esi? koks tavo vardas? vaiku vardai ar vardas. as cia senai bebuvau.daug praleidau. nejo man prsijungt i mk. tai teko naujai prisiregistruoti. 😀

27. Jun 2012, 12:59

Aisku supratau, niu kaip pavyks susiorganizuoti reikes bandyt prisijungti😀

27. Jun 2012, 12:54

vytautejn , 😀 organiziuoja musu inga, bet siuo metu ji labai uzimta 😀

27. Jun 2012, 12:30

Labuka, matyt visos mamytes uzsiemusios😀 ar organizuojat mamytes susitikimus? butu idomu gyvai susipazinti😀

27. Jun 2012, 08:32

sveikos, ka veikiat.ko nieko nerasot? 😀

26. Jun 2012, 13:27

murkuti. kazkaip seniau maniau nenoreciau gyventi ne lietuvoje,bet kai gyvenu 3 metus norgei.ir i metus karta gristu i lt. tai nesijauciu lietuvoje kaip namie. kokia savaite,dvi idomu jei yra ka veikti...dabar grizau anksciau i lt geguzes gale ir jau baisei noriu atgal ☹

26. Jun 2012, 13:18

sveikutes. mano maziukui bus spali du metukai.

26. Jun 2012, 11:23

Ačiū mergytes uz atsakymus,o kaip del kalbos lietuviu nebijote kad pamirs,kalbes tik norvegiskai,arba lietuviskai su akcentu? Ar apsisprendete galutinai gyventi cia no? ir vesti i darzeli savo atzaleles?

26. Jun 2012, 10:45

vienai tada dar buvo apie 2 metukus o kita mergina mano tai nuvedziau 10 men. atrode kad irgi mamos mergyte bet pasirodo kad jai labai puikiai ten tam darzeli 😀 O tavo kiek laiko?

25. Jun 2012, 19:32

kavalauskaituke. kokio amziaus buvo? as turesiu pradeti vest savo maziuka, tai nerimauju nes jis mamos vaikas 😃 nezinau kaip cia bus.

25. Jun 2012, 16:57

as bijojau vest i darzeli bet is pat pradziu jau kai nuvedziau tai koki menesi verke ta prasme sunkiai pasiliko o po to jau zinojo kad pasiimu kiekviena karta is to darzelio tai priprato kai ateina savatgalis ir sako man kodel neinam i darzeli siandien 😀

25. Jun 2012, 14:25

LABAS MURKUTIS. as vedu savo dukryte i darzeli bet ji jau nemaza jau 6 metu ,eina tik metus laiko dabar jau eis i mokykla. pirmais bijojau . bet jai labai patinka eina lyg i svente. o minusas mums gal del maitinimo, nelabai patinka kad vaikus maitina tik sumustinais, nu kiek girdejau skirtingai duoda darzeliose.

24. Jun 2012, 19:22

Sveikos mamytes,kurios vedate vaikucius i darzelius norvegijoje,ar ilgai dvejojote,ar greit apsisprendete,kokia minusai ir kokia pliusai,ar galite pasidalinti savo patirtimi?Lieku dekinga

23. Jun 2012, 21:57

sveikos, mamyte3 jo yra toks zaidimu kambarys Dramene http://www.lekelanddrammen.no/component/option,com_frontpage/Itemid,1/, tik pasakysiu savo patirti,kad mes ten viena karta nuejome ir daugiau nebeeinam,nes tas malonumas visai seimai iseina 250kr, o vaikui ,kuriam jau netoli 2 metai ten nera ka stirpiai nuveikti,mazai vietos kur laipioti,ciuozyklele, burbulai ...o va pavyzdziui ,kai vaikui jau 4 metai,tai tenm nerealu,tada jau leidzia ten ant didziuju tu karstymusi,va ten pasaka,nieko geresnio tokio amziaus vaikams nesu macius 😀 na bet patys nueisit ir nuspresit ar norit dar ten,ar ne...mes siaip jei einam i Gulskogena,tai ten Super G butinai uzeinam mazikei pasiduoti,nes tas zaidimu kambarys didesnis nei Lekelande maziukams ir nemokamas. Arba jei einam i Sandvika,uzeinam virsuje i zaidmu kambari, kur sumoki apie 50 kr ir gali duotis ten, taip pat ir didesnis ... mums labai smagu cia eiti i baseina,tada visa seima turim ka veikti,nors aisku vaikui linksmiausai,bet ir patys minimalia pramoga apturime 😉

1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 942