Mamytės Norvegijoje

23. Sep, 05:11

Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.

19. Feb 2013, 14:13

aciu uz patarima rozalinka 😀 turesiu omeny kad reik is anksto uzsiregistruot

19. Feb 2013, 11:46

kkaip su darzeliais jums reikalai? lapkricio menesi mes uzsiregstrave darzeliuos,e komonoje buvome dle darzelio keleta kartu, dabar vel neseniai buvome, vietu nera, nervas ima, merginos negaliu isleisti, o taip noriu, nes rankos suristos...

19. Feb 2013, 11:43

sveikutes, ilga laiak cia nebuvau, tai galvojau rasi cia prirasyta prirasyta...bet ziuriu cia visia ramu 😀 tai kaip mamytes jauciates? gal kas nori pabendrauti dazniau, tai skype gal apsikeiciame 😀 Ritamargarita o kur tu dirbi jei nepaslaptis? gal turite kokia kontaktu valymo kompanijose? nes izuriu internete neskelbia, pavadinimu nezinant suku ieksoti 😀 gal kur Osle, Dramene ar Asker, akersuso regione turite ka zinomo? kol kalbos nemoku tai kakzo kita sudetinga ir rasti...kalba mokinuosi, pirma lygi praejusi...kaip jusm su Norvegu kalba? mamytes gal namie pacios duona kepate? as pati kepu, bet man idomu gal ka naujo pabandyti... O del dokumentu bigmammy sunku ir man ka pasakyti...mano vyas jau cia metai gyveno, man atvaziavus i norvegija, uzsiregistravau i policija, tai leidima gyventi iskart gavome, numeri nuolatini ir iskart gavome, matyt kaip seimos nariai tai nedave laikinu numeriu...tik mane nervina tas uzsiregitravimas visur, ir eiles dideles, laukimas po menesi ...del leidimo man toks ivykis buvo, kad uzsiregistravome ir buvo paskirta data po menesio, atvaziavome 10min pavelave ir nebeprieme, vel is naujo regitravomes ir vel laukeme visa menesi 😀 tai va, kai planuosite vaziuoti bigmamy tai net nebunant norvegijoje jau uzsiregistruokite diena i policija 😀

kristuliuuxx kristuliuuxx 06. Feb 2013, 16:09

na aisku 😃

05. Feb 2013, 21:17

oj pas juos jei nueinu tai sako - viskas gerai 😃 tiksliau pries nestuma 6 metus neteko apsilankyti , o nestumo metu tik pasverdavo , pamatuodavo ir eik mano 😀 vaistai - ibux ir paracetamolis nuo visu ligu, jei kas neaisku googlej pasitikrina 😃 na as cia apie savo kaimuko daktarelius kalbu gal kitur geriau 😃 bet as kai lankausi 1 karta per 10 metu tai man problemu nera 😀

kristuliuuxx kristuliuuxx 04. Feb 2013, 19:54

sceikos 😀 kadangi ketinam vyk pagyvent i Norvegija norejau pasidomet jusu nuomone apie medikus

25. Jan 2013, 19:37

nera uz ka 😉 svarbu kad naudos is ju butu 😉

kristuliuuxx kristuliuuxx 25. Jan 2013, 13:36

dekui uz nuorodas ritamargarita😀

23. Jan 2013, 20:19

kazkaip idomiai imete nuorodas 😀 bandau is naujo atsiusti 😀
http://www.verto.no/ledige-stillinger/ , finn.no , nav.no . na gal dabar gerai ikels 😀

23. Jan 2013, 20:13

http://www.verto.no/ledige-stillinger/
finn.no
nav.no
tiek radau 😀 sekmes !!! 😉

kristuliuuxx kristuliuuxx 23. Jan 2013, 16:11

sveikutes 😀 kreipiuos su tokiu klausieliu 😀 gal zinot kokiu norvegisku skelbimu tinklapiu , buciau labai dekinga

21. Jan 2013, 08:31

bandykite informacijos ieskoti norvegu puslapiuose 😀

20. Jan 2013, 18:03

tai va kad rasti info kuri liecia mane kaip ir nesudetinga o va del vyro niekas neaisku 😀 darbo da neturim nes nezinom kada tiksliai galesim persikelt

20. Jan 2013, 17:31

kreipiantis i policija as jau turejau darbo kontrakta tai negaliu pasakyti ar jo reikalauja dar gyvenamosios vietos reikejo.o jus jau turite darba norvegijoje ar tik dar ieskosites ? del jusu vyro nieko negaliu atsakyti nes nesu su tuo susidurus 😀

20. Jan 2013, 08:26

taip mes atvaziuojame dirbti ir gyvent,o kreipiantis i policija del leidimo gyvent reikia tureti darbo kontrakta ?visa esme tame kad mano vyras ne es pilietis tai va man idomu ar jis gali gaut ta kontrakta ir leidima gyvent jei as nedirbsiu,sakau gal kas is cia besilankanciu zino ka nors kas susidures su tokia situacija 😀

19. Jan 2013, 19:50

labas Oksana 😀 nezinau ar jus atvaziuojate dirbti i Norvegija? sisip reikalingas pasas 😀 reikia kreiptis i policija kad duotu leidima gyventi Norvegijoje.nezinau jusu situacijos - kadangi as gavau cia darba -pries tai per firma vazinejau tad jau turejau norvegiska ID leidima is policijos ir gyvenama vieta.

19. Jan 2013, 16:18

sveikos mamytes 😀 mano vardas Oksana mano suneliui Gabrieliui 5 men 😀 Mano situacija tokia : mano vyras yra ne ES pilietis,su vyru planuojam ir mes atvykti i Norvegija,tad man kyla gana daug klausimu 😀 Net nezinau nuo ko cia pradeti,noreciau zinot kur pirmiausia atvykus reikia kreiptis?ka daryti?kokiu dokumentu butinai prireiks?Jei yra norinciu ir galinciu padet patarimais buciau labai dekinga 😀

10. Jan 2013, 13:32

ramu cia 😀 gera siemet ziema pas mus 😀 saulute sviecia truputi salena ,sniego nera -tikras pavasaris.uz savaites teks i darba grizti- dekretas baigiasi ☹

30. Dec 2012, 12:33

aciu aciu😀 jums taip pat sekmes, laimes ir meiles😘

30. Dec 2012, 00:08

Sniegelio tikrai nepagailejo ....nespejam kasti . Na ka, su sveikinimais nesina skubu ir as 😉 Graziai palidekite senuosius ir dziaugsmingai ,linksmai sutikite Naujuosius Metus 2013 - uosius 😉 Gerda jums visakeriausios sekmes, graziu pokyciu , bukit laimingi ir te sypsenos svyuti jusu veiduose visur ie visada 😀

27. Dec 2012, 19:45

praejo sventes , tai uzsnigo mus 😃 vakar vakare kai pradejo snigti tai dar nenustojo 😀

26. Dec 2012, 17:41

sveikos, su praejusiom ir ateinanciom sventem!!! Na va,mes jau pakuojames daiktelius ir tuojau pat iskeliausime 😀 Gaila,tik kad vaiko daiktu nepavyko parduoti,per velai idejom,o per sventes visi sedi prie stalu 😀) Taigi norejau paklausti,jei netycia turit besilaukiancia drauge,ar drauge,kuri turi maza vaikiuka,gal galti nusiusti si skelbima http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=38773976&kwUnica=, gal netycia ko nors reikes,kainas nuleidau vos ne dvigubai,nes liko tik 5 dienos iki isvykimo 😀aciu ir linksmu Naujuju sutikimo 😉

26. Dec 2012, 15:36

smagu 😀 kucias mes irgi sutikome namie tryse 😀 per Kaledas buvome pas draugus 😀 siandiena ilsimes ,laukeme sniego bet ,kad pasnigo 5 min ir tiek dziaugsmo

26. Dec 2012, 01:41

sveikutes. su sventemis visas mamyte sir vaikelius! gyvenkite taip, kad kiekviena diena butu laime, elkites taip, kad visada jaustumetes laiminga😀 LInsmu, siltu svenciu! 😀
jo buvau ir as ten toje mugeje ir Aker brygge😀 mes ir su seimyna tryse namie siltai per kucias pasedejome, prisivalgeme, kaledu ryte po egle tupejome, passkiau i Osla patraukme, i trasa slidineti, po pusnis pabraidyte. Vvakare pas draugus pasedejome. Ryt turbut antra kaledu diena namie ilsesimes.
smagu kai vaikai is darzeliu parnesa dovaneliu ir dar savu pagamintu, laukiu kol gausime vieta darzelyje... Rita sveika prsijngus, as cia pati esu sviezi, naujoke... 😀

23. Dec 2012, 23:39

JAUKAUS KUCIU VAKARO, GRAZIU NUOTAIKINGU SVENTU KALEDU IR TRIUKSMINGAI SUTIKITE NAUJUOSIUS METUS !!! LINKSMU SVENCIU!!!

23. Dec 2012, 23:38

Sveika Rita prisijungusi!!!

21. Dec 2012, 12:42

labas mamytes is Norvegijos 😀 esu naujoke Rita 😀 ar priimsite i savo buri?

20. Dec 2012, 01:27

Labukas, siemet mes liekam ir NO tai seimyniskai graziai, dovaneliu priruosta ,ramiai lauksim Kaledu . Svente sbuvo darzelyje ir nikstuku ir Liucijos diena, siandien parsinesem is darzelio visokiu prigamintu dovaneliu dukrytes, labai smagu ir miela 😀 O seip kaip bunam cia visada nuvaziuojame i Kaledine muge Osle, Aker brygge, pasivaikstom, smagi labai aplinka,grazios nuotaikos,suvenyrai,kavute,blynai,pyrageliai ...

11. Dec 2012, 10:13

labas rytas. tas adresas kald seneli apkrestas virusu, mamytes nelyskite i si adresa 😀

09. Dec 2012, 21:31

Sveiki, mamytės ir tėveliai! 😀

Noriu pasiūlyti puikią dovaną Jūsų mažyliui ir draugui - laišką nuo Kalėdų Senelio 😀

Laišką galite užsisakyti tik už 13,99 Lt! 😀
Nepavėluokite užsisakyti unikalų laišką nuo Kalėdų Senelio:
-Laiškas adresuotas Jūsų mažyliui!
-Kalėdų Senelis kreipiasi asmeniškai į Jūsų vaiką!
-Kalėdų Senelis perduoda linkėjimus Jūsų vaiko geriausiam draugui (Jūsų pageidavimu)
Suteikiama galimybė išsirinkti laiško kalbą (lietuvių arba rusų)
Laiško unikalumas:
- ryškus sveikinimo apipavidalinimas
- kokybiškas popierius
- vokas su naujametiniu pašto ženklu ir štampu "Kalėdų Senelio paštas"
+ siurprizas-dovanėlė

P.S. taip pat Jūs galite užsisakyti Pagyrimo raštą nuo Kalėdų Senelio ir SMS.

Visą informaciją Jūs rasite čia http://laiskas-tau.ucoz.com, arba rašykite paštu kaledu.laiskas@gmail.com

Paskubėkite užsisakyti! 😀)

1 2 3 4 5 6 ... 942