Orelis tikrai nekoks kazi ar bus jau graziu dienu...As
lauksiu skambucio gal ir man pasiseke ir pagaliau dirbt
pradesiu😀Niekaip nesumastau ka valgyt pasigamint ryt taip
viskas pabode☹
labas rytas,sveikatytes ligoniams.Mano maziukas ir bando
sirguliuot,bet gal neapsirksime rimciau kolkas tik sloguoja
ir gerkle pakimus.
14. Sep 2013, 23:47
Sandrute, na butum anksciau parasius,vakar kaip tik sese
isskrido. Darbininkes kojoms siunciam sveikatos. O mes I
nursery paejom dvi dienas ir susirgom
Labas rytas,gaila tavo maziuko,bet ir as nezinau kas
skristu I Lt.
14. Sep 2013, 10:28
Gal pagelbetumet reikia cow&gate misinuko nors 1
pakuotes wa tik su mazyliu is ligonines isejom niekaip
misinuko neatitaikom israse daktarai aptamil elergiskiems db
maziukas raitosi werkia skauda pilweli onegaliu ziureti o ir
woduriuoti wel kazkaip daugiau pradejo man atsius drauge bet
tik po sawaites pusantros o lb sunku ziureti Kai maziukas
kankinasi
14. Sep 2013, 10:27
Sweikos mamytes gal skrendat ant dieneliu i Lietuva?
Sveiki, noreciau jus pakviesti is Lietuvos i Airija
atkeliavusia Baltijos juros gintaro dirbiniu parduotuve,.
Cia galite rasti papuosalus, gintaro maisto papildus,
masazuojancius dirzus, ciuzinius bei,kilimelius vaikams,
taip pat gintaro pudra, ivairi odos bei plauku prieziuros
kosmetika ir visa tai pagaminta is naturalau gintaro! Visu
prasau uzeikite ant puslapio spauskite patinka ir dalintis,
dekui jums!
As ziurejau,bet tik viena akim,nes gavau testus is busimo
interviu nufotkintus,tai gilinausi kas kaip labai lengva
tikrai nebus...Na,taip vyrai tikri saunuoliai,nors as jau
buvau praradus vilti is po praito etapo😀Labanakt
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas. Geros ir ne sunkios tau darbo dienos😀
Mano chebryte jau lovose ir as tuoj eisiu gult praita nakti 5valandas tik miegojau,tai pavargus jauciuos...o rezultatas 70:63😀
Lauksim kuo cia baigsis viskas😀
Dar su viena pergale sunkia😉
Orelis tikrai nekoks kazi ar bus jau graziu dienu...As lauksiu skambucio gal ir man pasiseke ir pagaliau dirbt pradesiu😀Niekaip nesumastau ka valgyt pasigamint ryt taip viskas pabode☹
As ir namie tinginiauju kases laukiu,poto vaikus mesiu I vonia ir vsio savaitgalio nebuta😀
SVEIKOS MAMYTES,AR GALIMA 2 MENESIU KUDIKIUI DUOK ARBATOS KOKIOS,MUM LABAI SKAUDA PILVUKD,DIEGLIUKAI,KAI PIRSNOJE NET VERKE😪
Oras tikrai ligoms kaip tik tai saulyte islenda,tai lyja...Aciu,bet manau issikapstysim greit be jokiu rimtesniu ligu😉
kad tik uzsibaigtu greitai 😀 treciadieni vaikus pas dantista esu uzrasius, gal pasveiks
nekaip, didysis ligonis atsibaste i musu lova vidury nakties, mazajai jauciu irgi snarglys pareina, gydisimes 😀 dar visi miega, as kava geriu 😀
Vaida as 😀 labas rytas
labas rytas,sveikatytes ligoniams.Mano maziukas ir bando sirguliuot,bet gal neapsirksime rimciau kolkas tik sloguoja ir gerkle pakimus.
Sandrute, na butum anksciau parasius,vakar kaip tik sese isskrido. Darbininkes kojoms siunciam sveikatos. O mes I nursery paejom dvi dienas ir susirgom
Vargsele...
Labas rytas,gaila tavo maziuko,bet ir as nezinau kas skristu I Lt.
Gal pagelbetumet reikia cow&gate misinuko nors 1 pakuotes wa tik su mazyliu is ligonines isejom niekaip misinuko neatitaikom israse daktarai aptamil elergiskiems db maziukas raitosi werkia skauda pilweli onegaliu ziureti o ir woduriuoti wel kazkaip daugiau pradejo man atsius drauge bet tik po sawaites pusantros o lb sunku ziureti Kai maziukas kankinasi
Sweikos mamytes gal skrendat ant dieneliu i Lietuva?
https://www.facebook.com/pages/Medicalamber-Ireland/411125229004239
Sveiki, noreciau jus pakviesti is Lietuvos i Airija atkeliavusia Baltijos juros gintaro dirbiniu parduotuve,. Cia galite rasti papuosalus, gintaro maisto papildus, masazuojancius dirzus, ciuzinius bei,kilimelius vaikams, taip pat gintaro pudra, ivairi odos bei plauku prieziuros kosmetika ir visa tai pagaminta is naturalau gintaro! Visu prasau uzeikite ant puslapio spauskite patinka ir dalintis, dekui jums!
Skanaus😉Sekes neblogai,o ar gausiu ar negausiu darba zinosiu kita savaite paskambins,bet kuriuo atveju😀
Labas rytas,aciu merginos😉Daivute,geros darbo dienos😉
daivute sekmes darbeli 😉viktorija sekmes tau pokalbyje 😉
labas rytas 😉
Liuks sekmes rytoj 😀
Labas rytas,iki miesto reiktu nubegti,o paskui eisiu pas Evyte mokykloj maisto apziuret,paragaut,o tada spresiu pirkti ar is namu nestis😀
Kokie sios dienos planai? Oras kaip nervina, vel lyja,apsiniaukus😤
labas rytas 😉
Labas rytas. Kas su manim?
As ziurejau,bet tik viena akim,nes gavau testus is busimo interviu nufotkintus,tai gilinausi kas kaip labai lengva tikrai nebus...Na,taip vyrai tikri saunuoliai,nors as jau buvau praradus vilti is po praito etapo😀Labanakt
Tai va as isvis galvoju,kad nei vienas nevaziuja pro mane...Drauge sake,kad 7vaziuoja.reiks ryt iki stoties nueit pasiziuret😀
Dabar galvoj tik ir sukasi mintys visokios kvailos kas kaip😃