Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

liuks liuks 25. Sep 2013, 12:58

Labas rytas,grazus butukas😀Nera labai silta lauke,bet ir nesalta.As kaip nuo grandines paleista jauciuos vakar indaksine 5valandas atsikankinau,siandien vel i ligonine variau forma uzpildyta nuvest,dar i birza lekiau,bet birzoj likau nesupratus,nors nuo pirmadienio prasideda apmokymai iki,kol dokumentus sutvarkys del darbo,o ir pinigus mokes uztai,vistiek antradieni po apmokymu reiks ateit i birza pasirasyt,tai supykus likau,o ir pinigu sake greiciausiai nemokes😕Dabar eisiu Danieliaus pasiimt ir lauksiu laisko i emaila,kad indaksina uzbaigt iki galo.

25. Sep 2013, 11:59

Labas rytas, apsiniauke siandien, kazi silta ar ne

liuks liuks 24. Sep 2013, 08:47

Labas rytas😀Budinuos budinuos😃Jurga,kaip tu beissilaikius?Kur dingus?

23. Sep 2013, 17:22

sveikos mamytes,gal galite patarti,mano bernikui 2 menesiukai,jis nepakakoje 4 para,valgo mp,buvome snd pas daktare tai patare duoti silto vandenuko. ar kas buvote su tuo susidurusios?☺

liuks liuks 23. Sep 2013, 15:04

Aciu😀Aukle lyg ir nebloga visai bus matyt kaip ryt vaikiukai ja ivertins😀

23. Sep 2013, 11:52

liuksiau, labai grazios foto 😀 o mes neseniai atsikelem, sedziu su kava 😀 linkiu geros aukles 😉

liuks liuks 23. Sep 2013, 11:45

Kur visos prapuolusios?As buvau iki miesto nulekusi truputi apsiprekint ir eisiu su aukle susitikt tikiuoi,kad viskas bus gerai ir tiks ji mums😀

liuks liuks 23. Sep 2013, 09:14

Labas rytas😀

liuks liuks 22. Sep 2013, 22:47

As krepsini ziuriu😀Tiksliai antradieni turetu pasakyt po apmokymu kada pradesiu dirt,o valandos turetu but nuo 9iki15😀

liuks liuks 22. Sep 2013, 21:28

Truputi foto is gimtadienio ikeliau😀

liuks liuks 22. Sep 2013, 18:20

Laba diena,aciu😀As namus tvarkiaus,rubus suruosiau i mokykla is po sventes poilsiaujam vakarykstes mes😀

liuks liuks 21. Sep 2013, 01:20

Ne,tai,kad numacius,bet antradieni apmokymai bus,vistik paskambino man,tai jei su pareigom susitvarkysiu pradesiu dirbt😀

liuks liuks 21. Sep 2013, 01:20

Ne,tai,kad numacius,bet antradieni apmokymai bus,vistik paskambino man,tai jei su pareigom susitvarkysiu pradesiu dirbt😀

liuks liuks 20. Sep 2013, 13:07

Evos siaip 27d,bet taip ispuole,kad kita savaitgali neis daryt...

liuks liuks 20. Sep 2013, 08:00

Kad orai slykstoki ner ko noret..

liuks liuks 20. Sep 2013, 07:48

Evytes gimtadieni darysiu ryt,tai keliaus uzsikaist bulves,krutinele virt,nes dar i pardes siandien reiks,o ir pjaustymo nemazai.anksciau pradesiu,anksciau baigsiu😀Kad cia visi su skaudanciom gerklem,uzsikisusiom nosim,o tau dar ir darbas itakos manau turi...

20. Sep 2013, 07:40

labas rytas 😉

liuks liuks 20. Sep 2013, 07:16

Labas rytas😀

19. Sep 2013, 08:05

Labas rytas. Kaip tau sekasi Daivut darbuotis?Kaip bulviu derlius?😃 Ryt turbut paskutine diena, ar ir sestad dirbsi?

liuks liuks 19. Sep 2013, 00:10

Jie pristabdo ir gydo,tai rankos kaip ir sveikos jau atrodo😀As jau ir einu miegot.labanakt

liuks liuks 18. Sep 2013, 22:31

Dabar pagerejo,bet tai nepagydoma,o tik apgydoma su sia beda turesiu gyvent visa gyvenima gali isnykt ir atsirast,bet kada ir bet kur siuo metu ant ranku,kojos pado ir slaunies yra.Issiaiskint nuo ko neimanoma beveik,tai gydymas kremas su steroidais ir kas puse metu I poliklinika rodytis,jei padetis blogetu tada jau,bey kada.Po Evos gimces dar I lietuviu,rusu klinika varysiu,kad patvirtintu,o jei tiesa,tai bandysiu susidraugaut su sita beda😀

liuks liuks 18. Sep 2013, 22:31

Dabar pagerejo,bet tai nepagydoma,o tik apgydoma su sia beda turesiu gyvent visa gyvenima gali isnykt ir atsirast,bet kada ir bet kur siuo metu ant ranku,kojos pado ir slaunies yra.Issiaiskint nuo ko neimanoma beveik,tai gydymas kremas su steroidais ir kas puse metu I poliklinika rodytis,jei padetis blogetu tada jau,bey kada.Po Evos gimces dar I lietuviu,rusu klinika varysiu,kad patvirtintu,o jei tiesa,tai bandysiu susidraugaut su sita beda😀

liuks liuks 18. Sep 2013, 19:32

Vis dar del ranku varkstu,bet kaip ir siam kartui bus viskas sekanti karta po pusmecio pasirodyt reiks...

liuks liuks 18. Sep 2013, 17:09

Laba diena,Gyventi vistiek kazkur reikia nieko jau nepadarysi...Norejau atidaryti nuoroda,bet neleidzia kazkodel.As ir laukiu bilo uz vandeni turetu kita menesi ateit,tai ir turetu but nemazas.Oho uz dujas tikrai nemazai kaip vasara gal tikrai kazkur problema yra.As buvau poliklinikoj,mieste,paskui vaikus susirinkau ir tupim siltai namie😀

18. Sep 2013, 11:41

labas rytas, mes uz vandeni mokam fiksuota mokesti, 152 i puse metu. Oras sh...tingis is namu krapstytis

liuks liuks 17. Sep 2013, 19:15

Laba diena,Tau,Daivute,isvis nekas mes nors namie siltai tupim,o tau dar ir dirbt tokiu oru reik..Mus ir bacilos griebia,bet laikomes kazkaip arbata su medum gelbsti😉

17. Sep 2013, 15:37

sveikutes na ir orelis jauciu mane nori kokia bacila griebti tai sedziu pasidariusi vaistu ir geriu kazkaip nesinori sirgti

liuks liuks 16. Sep 2013, 09:15

Labas rytas,man miegojos,bet veziu reikejo sulaukt,tai taip ir gavos.Uz tai sianakt issimiegojau😀Geros darbo dienos😉

16. Sep 2013, 08:43

Nu bet ir reik prisirengt, nes oras ziuriu visai nedziugina, saaaalta, pas mane sildymas visa diena ijungtas, tai jauciu kai ateis saskaita, tai greit susilsiu pamaciusi

16. Sep 2013, 08:42

Ai nera nei noro, nei nuotaikos bendraut. Kazkkia smekla virs namu skraido, tai kaip sako-viena beda nebeda, kai puola tai visos vienu metu. Pavargau juodai nuo visko☹