Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

06. Oct 2013, 09:08

liuks o tu pati tvarkaisi popierius ar nesi kokiai buhalterei, kai mane karta apgavo, tiksliau ivele ziopla klaida kai aiskiai buvo pasakyta ir parasyta juodu ant balto, nuo to karto viska tvarlausi pati, tik nesusiduriau su mokesciu grazinimu, bet ir ten pabandzius jauciu viskas tvarkoj butu

06. Oct 2013, 09:06

Labas rytas, oi as velniuksti auginu ir jei natras bus toks pat.tai sakiau tada mane i beprotnami po keliu metu. Lipa visur, oziukus rodo 😀 as tiek kantrybes neturiu kiek maniskis, jis nekreipia demesio i vaiko ozius, o as tai bandau surast iseiti, jei pavyksta nukreipiu as jo ozius i kita puse.

liuks liuks 05. Oct 2013, 11:46

Labas rytas,as va issimiegojau uz visa savaite😀Vakar pas Ausra buvau,bet antradieni dar teks eit,nes isdure mus tax creditu ofisas konkreciai,bet antradieniui jau zinosim ka ir kaip daryt..Pirmadieni po darbo I koncula reiks eit forma apie pasikeitimus nunest,Danieliui forma del mokyklos,nes nuo kito rugsejo eis jau pilna diena😀Erzina mane tas popierizmas,tai tikiuos,kad cia jau paskutinis kartas,kai reik lakstyt..Geros darbo dienos😉

liuks liuks 05. Oct 2013, 00:23

Nu va darbas nemazai pliusu duoda😉Pas mus siandien beprotnamis buvo,tai i gala darbo sluota pasiemiau ir tryniaus po kavine,kad tik indaploves matyt nereiktu😃O pas mus telefonu naudotis negalima,bet turiu salia saves,nes kitaip ne valandu nezinociau...

liuks liuks 04. Oct 2013, 10:04

Sveika prisijungus😉As Vika auginu 5metuku mergyte Eva ir 3metuku suneli Danieliu😀Kaip tau,Daivute dirbt sekas?

04. Oct 2013, 08:58

LAbas rytas buvau orisiregistravusi, bet tik uzeidavau i puslapi kartais pasidairyti, nusprendziau prisijungti prie mamyciu is UK. Esu Agne is Londono turiu sunu Kevina (1m 3 men) ir laukiuosi kito mazylio (18sav)😀

liuks liuks 04. Oct 2013, 08:52

Labas rytas,siaip Audrius dabar pabuna,tai aukle reikalinga tik antradieniais ir ketvirtadieniais,nes jam I anglu kalbos kursus reik eit,tai Danieliaus nespeja paimt😀O siaip tai nieko gero...

04. Oct 2013, 08:40

labas rytas😉

liuks liuks 03. Oct 2013, 18:48

Man ir pas ja reikalus patinka tvarkyt,o pas jos seseri nelabai...

liuks liuks 03. Oct 2013, 08:31

Labas rytas,atsikeliau,bet miego dar noriu...Eisiu pas Ausra,bet tik penktadieni vieta gavau 16h30min labai jau sunku pas ja pasidare patekt☹

liuks liuks 02. Oct 2013, 20:45

Tai tik misinuka gali duot,o tinka kiekvienam individualiai.As vaikams abiems pradejau nuo pigiausiu ir taip atsirinkau,kuris tinka😀

02. Oct 2013, 12:08

sveikutes pupces;]]],man baiginejesi mp,gal zinote kokiu pieneliu ir kur jy galima rast primaitinimui,ir ka galima duot 2menesiu ir 2 savaiciu berniukui👋

liuks liuks 02. Oct 2013, 09:53

Labas rytas😀As pakeliui I darba bandysiu spintele susirast gal nepasiklysiu😀Aciu tikiuos,kad greit pavyks viska susitvarkyt😀Orelis,tai slyksciau nebuna..

liuks liuks 01. Oct 2013, 22:51

Grazus butukas😀Man dar kolkas indai nesivaidena,bet manau I gala savaites ir as sapnuosiu😃Buvau siandien birzoj po darbo reikalus susitvarkiau,dar sia savaite reik tax creditus,housing benefitus persitvarkyt,tai leksiu uz pinigus bus greiciau😀Su auklem,tai visiskas s..

liuks liuks 01. Oct 2013, 08:29

Labas rytas😀

01. Oct 2013, 00:47

Vika, man juokas ima,nes jis net neitaria,kad bus nelegva 😃 Visad jei jis su dukryte uzsiemes,as kazka darau ir zino,kad bet kada paimsiu. O bus ryt taip,kad manes salia nebus pora valandu,o jis jas turbut skaiciuos 😃

liuks liuks 30. Sep 2013, 23:36

Aciu uz sveikinimus😀Sveikinimai radus nauja busta😉Ar grazu juoktis is tecio,nors ir man juokas paime paskaicius😃

30. Sep 2013, 23:24

Sveikos 😀 egle del drabuzeliu jei esi feisbuke susirask grupe mainau,keiciu,dovanoju joje daug mamyciu dovanoja drabuzeliu,arba keicia i saldainius ar sokolada 😀 as pati turiu tik mergytei drabuzelius 😀 bet tik iki 3men. Jurga koki nama ar buta radai? Sveikinu Vika su darbu 😀 As tai ryt eisiu i sporto kluba. Tiksliau pagaliau vyras isleis ir suzinos ka reiskia dviese su dukryte pabut 😃 o man jau juokas ima, nes dukrytei tetis zaidimam labiau,nes valgyt is jo neima,miegot nemiega,nebent jis kilometrazus suka kambary 😃

liuks liuks 30. Sep 2013, 21:05

Labas vakarelis😀Labai grazus leliukas😉Oj as tai tikrai neturiu rubeliu isdalinau visus...Kaip mamytes begyvenat?Tuscia cia visai...As jau atidirbau pirma diena,tai visai nieko darbelis,bet suktis per pietus reik po tempu,tai ne nepastebejau kaip tos 6h prabego😀Manau per savaite kita isivaziuosiu ir ismoksiu pasidaryt kaip man patogiau ir greiciau viska.

30. Sep 2013, 14:20

gal kas turite padovanoti berniukui rubeliu nuo 3 menesiu😀buciau lb dekynga

30. Sep 2013, 14:16

mixxe23 o kur man jo rasti?

liuks liuks 29. Sep 2013, 15:42

Laba diena😀

28. Sep 2013, 21:55 egle24_24984

Sveikute na turetum pirkt pieneli kur buna breast milk tas pirmasis pienelis ir turetum juo damaitint😀

28. Sep 2013, 14:26

laba ryta👋 gal galite patarti ka man daryt,mano berniukui 2 menesei ir savaite,man atrodo jis nepavalgo mano pienelio,kaip man jy primaitinti?

liuks liuks 28. Sep 2013, 12:37

Labas rytas,kazkaip anksti keliaus ryte,bet prie kompo tik dabar prisedau😀Labai jau miela bulve😉

liuks liuks 27. Sep 2013, 12:08

Labas rytas,kad taves nera,tai ir mes retai beuzsukam😀

27. Sep 2013, 08:42

labas rytas 😉 na niekur nedingusi kasdien paskaitau ka prirase bet vis neparasai 😉

liuks liuks 26. Sep 2013, 15:30

Laba diena,sekmes ir kantrybes,Jurga😉As po pardes maliausi nuo ryto,dabar namie,o paskui dar iki lincoln road keliausim😀Aciu tikiuosi,kad viskas seksis😀

liuks liuks 25. Sep 2013, 22:42

Bet tikrai idomus landlordas,tai iskart galejo skelbime parasyt kas tinka ir kas ne.Mokiaus apie ju tvarka,pacia kompanija ir siaip sauguma,o pirmadieni startuoju,bet ar liksiu ten tik po visu proceduru zinosiu.Dirbsiu kavinej,o tvarka ligonines,tai korteles darys,kad duris atsidarytume ten kur pasaliniam negalima visokiu nesamoniu prigalvota 😀

liuks liuks 25. Sep 2013, 22:42

Bet tikrai idomus landlordas,tai iskart galejo skelbime parasyt kas tinka ir kas ne.Mokiaus apie ju tvarka,pacia kompanija ir siaip sauguma,o pirmadieni startuoju,bet ar liksiu ten tik po visu proceduru zinosiu.Dirbsiu kavinej,o tvarka ligonines,tai korteles darys,kad duris atsidarytume ten kur pasaliniam negalima visokiu nesamoniu prigalvota 😀