Anglas eisiu siandien i ofisa proto knist,nes tokiais
tempais nieko nepasidarysiu slunkius paskutinis.Siandien
ryte jis man kaip anekdota apie saldikli pasakojo zodziu
truksta...
Labas rytas,nieko nemaisai tikrai taip mergaite
krikstysim.Vakar mano mokinys saldiklio duru gerai neuzdare
man net patikrint i galva nesove,tai siandien viska nurasyt
reiks jau kaip sunervavo vakare,tai ne tas zodis gerai,kad
isvis kazkas pastebejo.
Pamenu kristyti mergaite ar as kazka maisau.mes dar
viename breike ir viskas.nezinau ka cia siandien valgyti
padaryti viskas atsibode.vista reikia pamarinuoti nuo
savaitgalio neprisiruosiu,vis laiko neatrandu …
Nieko pasitaiko visiems 😉 as breikauju. Vakar namo
normaliai gal tik 8 vakaro grizau,maniskis pasieme mane po
darbo greit persirengiau ir isvaziavom i miesta ,norim
lauko stala su kedem nusipirkti tai toki nieko rende
mateme reiks savaigali nusipirkti.tai sen tai ten dar pas
draugus kavos uzsukome ir gavosi 8 valanda … tai siandien
niekur is namu 😉
As ir saltibarksciu pavalgiau ir isejau su suniu
pasivaikscioti,karsta bet mes tokiais pavesiukais tai pora
ratu apsuksim gamtinius reikalus atliksim ir keliausim namo
😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Na taip …
Ko tais bajeriai nejuokingi ir brangiai kainuoja?
Prie bajerio vyrukas😉 kantrybes tau reikes daug su juo.as jau i darba ruosiuosi.
Anglas eisiu siandien i ofisa proto knist,nes tokiais tempais nieko nepasidarysiu slunkius paskutinis.Siandien ryte jis man kaip anekdota apie saldikli pasakojo zodziu truksta...
Labas rytas,siaubas kas per tautybe to tavo mokinuko?
Labas rytas,nieko nemaisai tikrai taip mergaite krikstysim.Vakar mano mokinys saldiklio duru gerai neuzdare man net patikrint i galva nesove,tai siandien viska nurasyt reiks jau kaip sunervavo vakare,tai ne tas zodis gerai,kad isvis kazkas pastebejo.
Pamenu kristyti mergaite ar as kazka maisau.mes dar viename breike ir viskas.nezinau ka cia siandien valgyti padaryti viskas atsibode.vista reikia pamarinuoti nuo savaitgalio neprisiruosiu,vis laiko neatrandu …
30 rugpjucio isskrendu i LT...
O kada tu cia atostogu iseini?mes kita savaite nuo 5 pradesim dirbti del karscio.
As jau jauciuosi pavargus negi neina normaliu zmoniu darbui surasti tokiu tempu as jo nieko iki atostogu neismokysiu???
Labas rytas,oi kaip sunkiai keliausi nors vakar ir ne velai atsiguliau…
Labas rytas,Gerai taip anksti namie but diena ilgesne atrodo?As siandien mokini turesiu tai jauciu bus ilga diena...
Faina tau😉 man dar valandzike ir namo😉
As jau namucio leksiu?Buna buna atrodo nieko nenuveikta,o ziuri jau gult laikas eit?
Nieko pasitaiko visiems 😉 as breikauju. Vakar namo normaliai gal tik 8 vakaro grizau,maniskis pasieme mane po darbo greit persirengiau ir isvaziavom i miesta ,norim lauko stala su kedem nusipirkti tai toki nieko rende mateme reiks savaigali nusipirkti.tai sen tai ten dar pas draugus kavos uzsukome ir gavosi 8 valanda … tai siandien niekur is namu 😉
Nezinau turbut nuspaudziau ir uzsnudau vel?
Labas rytas,kaip cia tau buvo ,zadintuvas nesuveike? As jau siandien tingejau keltis …
Labas rytas,o as vakar pramiegojau,tai visa diena nekokia paskui buvo?
Breikauju visai neblogai pirmadienis eina😉
Labas rytas,kas cia taip ilgai miega ? As jau gyva arbata darau 😉
Rado vieta kur uzsilenk 😃 mes i parduotuves ruosiames 😉
Labas rytas,as tik dabar su kavyte?O pas mus ant terasos stogo negyvas balandis guli reiks eit krapstyt kazkokiu budu,kai vyras gris is oro uosto...
Labas rytas,budinames.sia nakti darba sapnavau…
As ir saltibarksciu pavalgiau ir isejau su suniu pasivaikscioti,karsta bet mes tokiais pavesiukais tai pora ratu apsuksim gamtinius reikalus atliksim ir keliausim namo 😉
Prisivaiksciojau iki soties tik dabar grizau,tai prisedau ir eisiu saltibarsciu gamint?
As pagaliau siaip ne taip susiruosiau i pardes keliaut?
As jau po namus sukuosi 😉
Labas rytas,as ir tik dabar su kavyte?
Labas rytas,as dar lovoje buvau prabudusi gal 6 ir dar karta uzsnudau.reikia keltis 😉
As dirbu issijuosus siandien kaip uz dvi dienas,bet ka padarysi susitvarkysiu...