Labas rytas,svarbu kad jau gerai.penktadienis 😀 ir vel
savaites nera.siandien turiu talona sunui pas gyd. Antra
savaite is akie eina geltonos traiskanos as vis paplaudavau
su ramuneliu arbata bet nenustoja matyt koks
uzdagimas,laksto po zolynus .
Labas rytas,as vakar jau nuo 10h namie buvau labai negera
darbe pasidare itariu,jog busiu maistu apsinuodijus,tai
pramiegojau iki 17h ir tik tada pradejau judet,nors truputi
judet?
Labas rytas,zinai kaip as darau jei matau kad neikels
nukopinu teksta ir is naujo ivedusi mk ikeliu,man taip
visada pavyjsta 😉 sunki savaite greiciau baigtusi …
Labas rytas,as sia savaite tik 10 i virsu sugebu
nueiti.vakar vaziavom sveikinti uosvienes su
jubiliejumi,neilgai ten pasedejome paskui sunasciau braskiu
uogiene virti ir atejo tas laikas…
Na mes dirbam su nuotykiais,lanlydere kazkaip nepakeite
produkto kodo tai teko pusantros paletes perdaryti. Be
zodziu ..ji sugeba pas mus lygioj vietoj nesamoniu
pridaryti …
As grizau nuvaziavom braskiu,dar maniskis i darbinius
batus norejo nusipirkti tai gal tris parduotuves aplankeme
ir liko be batu.nieko nerado o ir as nieko gero nemaciau
…
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,svarbu kad jau gerai.penktadienis 😀 ir vel savaites nera.siandien turiu talona sunui pas gyd. Antra savaite is akie eina geltonos traiskanos as vis paplaudavau su ramuneliu arbata bet nenustoja matyt koks uzdagimas,laksto po zolynus .
Labas rytas,as vakar jau nuo 10h namie buvau labai negera darbe pasidare itariu,jog busiu maistu apsinuodijus,tai pramiegojau iki 17h ir tik tada pradejau judet,nors truputi judet?
As jau namie kojas istiesusi zinias ziuriu 😉
Ilgoka ilgoka kazkokia...
Labas rytas,zinai kaip as darau jei matau kad neikels nukopinu teksta ir is naujo ivedusi mk ikeliu,man taip visada pavyjsta 😉 sunki savaite greiciau baigtusi …
Labas rytas,as kiek parasau paskutiniu metu tiek neikelia jau erzint pradeda...Nu va jau vel savaite i pabaiga?
Pas mus nuo ryto problemos masinos nedirba tai tik neseniai pradejom normaliai dirbti.
Man kolkas taip visai neblogai dirbti sekasi gal pasiseks namucio anksciau grist...
Galvoju laiko kita diena neturesiu
Tai dar daug jegu vadinas turi,jei uogienes verdi?
Labas rytas,as sia savaite tik 10 i virsu sugebu nueiti.vakar vaziavom sveikinti uosvienes su jubiliejumi,neilgai ten pasedejome paskui sunasciau braskiu uogiene virti ir atejo tas laikas…
Labas rytas,as vakar jau nuo kokiu 20h lovoj buvau ir greit uzmigau pries 22h tik tv isjungiau?
Antradienis bet jauciuosi pavargusi kaip visa savaite dirbusi…
As vel breikauju.siandien diena be nuotykiu,kotai itartina labai bet dar ne vajaras ne darbo pabaiga 😉
As ryta sveikinausi,bet net neikelta...
Labas rytas,isprotejes rytas,nieko nespejau nors ir laiku atsikeliau.
Kaip faina,as kankinuosi,net galva isiskaudejo nuo nesamoniu…
As jau namucio lekiu?
As vel breikauju,laikas juda i prieki😉
Na mes dirbam su nuotykiais,lanlydere kazkaip nepakeite produkto kodo tai teko pusantros paletes perdaryti. Be zodziu ..ji sugeba pas mus lygioj vietoj nesamoniu pridaryti …
Labas rytas,tikrai dingo nepastebetas…
Labas rytas,na va ir vel nebera savaitgalio?
Labas rytas,budinames 😉
As suni pavedziojusi grizau,antra skalbykle suku .darbu prisigalvojau tik ar spesiu viska 😉
Labas rytas,mes jau apsipirkinejam?Jau kaip tyngiu,tai ne tas zodis,bet reiks eit stala ruost,namus apmetyt kitaip nebus..
Labas rytas,kas cia taip ilgai miega 😉 as po namus sukuosi ,eisiu skalbykle jungti .vakar patingejau nieko jau nedariau .
As grizau nuvaziavom braskiu,dar maniskis i darbinius batus norejo nusipirkti tai gal tris parduotuves aplankeme ir liko be batu.nieko nerado o ir as nieko gero nemaciau …
As darbuojuos is peties,bet tikiuosi irgi anksciau namo keliaut...
As breikauju,laikas lyg ir eina bet noriu namo …
Tas teisybe?