Labas rytas,as jau darbe ,vakar puikiai praejo
susirinkimas ,beje su lietuve buvo tai nereikejo sukti
galvos del anglu kalbos gabau 13.5 balo is 18 paklause
keliu klausimu ir viskas.
Labas rytas,kolkas jokiu planu buvom nuleke krikstynom
likucius supirkti,o dabar vyrai leks su kartingais
pravaziuot,o paskui nezinau oras prastas.Siaip i Trakus
noreciau?
As pamaniau kad tu su lektuvu skrendi,o tu vaziuosi ir
paskui visa seimyna kartu gris 😉 as uzmaisau duona ir iki
lidlos pedinsiu si ryta paskutini kaciu maista atidaviau.
Vakar kaip tycia nebuvo .
Kiek laiko busi Lt?as jau pakilau zologijos soda
maitinti,vyras suni isvede pasivaikscioti,diena
prasideda.noriu siandien iki metalano patekti maciau
nuolaidu yra.
Labuka,zinok tu teisi po darbo net namie nekyla rankos ka
pasidaryt...Savaite laiko yra mazai kazka apmokint dirbt,nes
noris dar ir darbus pasidaryt,tai uzsiknisus jauciuos.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
O tai cia kazkokia atranka buvo ka palikt ar kaip?
Labas rytas,as jau darbe ,vakar puikiai praejo susirinkimas ,beje su lietuve buvo tai nereikejo sukti galvos del anglu kalbos gabau 13.5 balo is 18 paklause keliu klausimu ir viskas.
Labas rytas,as atlekiau manikiuro darytis,o tada i Trakus leksim pasizmoneti?
As einu breikauti,suandien susitikima su valdzia turiu,del zmoniu mazinimo,nesijaudinu bus kas bus .
Labas rytas,kolkas jokiu planu buvom nuleke krikstynom likucius supirkti,o dabar vyrai leks su kartingais pravaziuot,o paskui nezinau oras prastas.Siaip i Trakus noreciau?
Labas rytas,budinames ,as jau darbe bet dar telefona maigau anksti dar.kokie dienos planai?
Ir neber savaitgalio.metalane buvau,ispardavimai,uzklota ant lovos nusipirkau uz 9 50% nuolaida maudymuka uz 5 £ dar i aldi uzsukau .
Aisku,as po namus sukuosi.
Labas rytas,mano seimyna LT jau buvo visa savaite,o as taip su lektuvu skridau,o atgal su masina vaziuosim visi tada ir pakeliausim?
Labas rytas,kaip kelione?jau Lenkijoje gal
As pamaniau kad tu su lektuvu skrendi,o tu vaziuosi ir paskui visa seimyna kartu gris 😉 as uzmaisau duona ir iki lidlos pedinsiu si ryta paskutini kaciu maista atidaviau. Vakar kaip tycia nebuvo .
Planuojam 8d-9d pradet judet i UK norim Lenkijoj,Vokietijoj paturistauti?
Kiek laiko busi Lt?as jau pakilau zologijos soda maitinti,vyras suni isvede pasivaikscioti,diena prasideda.noriu siandien iki metalano patekti maciau nuolaidu yra.
Aciu?Sedziu kavinukej sau ramiai su sultim?
Labas rytas,gero skrydzio! As dar lovyteje.
Labas rytas,as jau su kavyte uz gero pusvalanduko i oro uosta kilsiu?
Labas rytas,pagaliau penktadienis 😀
O kada tau paskutine diena ? As namo judu.
Labuka,zinok tu teisi po darbo net namie nekyla rankos ka pasidaryt...Savaite laiko yra mazai kazka apmokint dirbt,nes noris dar ir darbus pasidaryt,tai uzsiknisus jauciuos.
Kaip diena eina,turbut uzsiemusi labai?
Labas rytas,oi kaip sunkiai keliausi si ryta,nakti jazkur gatveje signalizacija kauke tai prizadino …
Bet taip ir neisgeriau,einu namo…
As per breika paracetamolio isgersiu
Labas rytas,o as zinok geriau,nei vakar tik miego truksta truputi..
Labas rytas,kaip sveikatyte? As kazkokia apdujusi jauciuosi,akys vandeningos Kabina ir mane…
As jau namo judu,kazkokia keista diena ir pavargusi jauciuosi…
Cia jauciu tas oras veikia …man lyg gerkle skaudena .pavargusi jauciuosi,buvau lidloj nupirkau vistienos file bus kenabams 😉
Labas rytas,as vakar po darbo pramiegojau visa vakara,o siandien jauciuos lyg sirgt noretus tokia apdujus kazkokia...
Labas rytas,as pries zadintuva nubudau .ir vel pirmadienis…
Labas rytas,as jau darbelyje turetu mokine tuoj pasirodyt,tai kibsim i darbus,nes jai paskui induction,o noris kuo daugiau parodyt?