Labas rytas,As jau i darbuka keliauju?Mano vyrui visai
prastai metesi skausmas i koja,tai vakar pasitarem,jog ner
ko laukt isskrido i LT MRI darytis bus greiciau ir
paprasciau,nei cia,o paskui bus matyt ka jam ten
pasakys..
Cia anglijos pietuose,tai jau vien
papludimiai,aplinka,vanduo uzburiantys,bet siaip i pili
ekskursija nuziurejau irgi prie vandens netoli?As pirmadieni
dirbsiu,nes noriu pusdienio laisvesnio ketvirtadieni?
Labas rytas,mane paliko kai ka atleido bet jie to
nusipelne aisku ne visi bet buvo tinginiu .gaila mano buvuse
bendradarbe atleido paskui toki pagyvenusi vyruka kur
Renata vazinedavo i darba ,nezinau cia turbut kaltas
lankomumas … gaila del ju geri darbinkai buvo… baisu su tom
nugarom maniski ir perpute☹
Labas rytas,kaip ten pas tave darbe baigesi ar daug
zmoniu atleido?Maniskiui su nugara senos bedos islindo,tai
vakar namie buvo prirase vaistu,mankstu tikimes,jog
pades..Sestadieni planuojam i Newquay vaziuot,nors ir
negavom nakvynes,bet ne karta esam vietoj ieskoje
dazniausiai pasiseka ir pigiau buna,nes per interneta labai
jau isdurineja 4zmonem raso,jog nera laisvu kambariu,bet jei
imi 2atskirus kambarius,tai ismeta keturviecius kazkaip
idomiai iseina.
Sveikute,as gal 7 keliausi papusryciavome ir islekeme i
parduotuves.paskui buvo uzsukia uosviai pasikavinti
isleidome ir ejome paguleti. Pabudau maniskis isleke dar i
parduotuve kol neuzdare o as eisiu suns pavedzioti😉
Manoji pati i miesta isleke,tai sakiau jei ka uzmatysi
nusipirk,o as i saskaita imesiu pinigu?Eisiu apsimetyt namus
ir jei netingesiu iki brotherhood paeisiu reik i darba
kelnes nusipirkti?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,As jau i darbuka keliauju?Mano vyrui visai prastai metesi skausmas i koja,tai vakar pasitarem,jog ner ko laukt isskrido i LT MRI darytis bus greiciau ir paprasciau,nei cia,o paskui bus matyt ka jam ten pasakys..
Labas rytas,kur ,Vikut,prapuolusi? As is po parduotuves vaikstau 😉
Labas ,kazko isryto manes cia neileido … pektadienis 😀
Parsinesiau slauneliu iskaulinsiu bus mesyte kebabams 😉
As eisiu i virtuve pasikuist,kol vaikai namus tvarko?
Aisku kad rasit 😉 as pagaliau namuose 😉
Is anksto rezervuotis jau praradom vilti,bet manau vietoj tikrai kazka rasim,nebent kazka kita sugalvotume?
I pietus tai butinai su nakvyne reikia tolimas kelias,as tai cia kur nors netoli noreciau😉
Cia anglijos pietuose,tai jau vien papludimiai,aplinka,vanduo uzburiantys,bet siaip i pili ekskursija nuziurejau irgi prie vandens netoli?As pirmadieni dirbsiu,nes noriu pusdienio laisvesnio ketvirtadieni?
Ka idomaus galima pamatyti tam mieste ? Mes ir planuojam gal pirmadieni kur nuvaziuoti ,as noreciau i Hull paziuresim
Pazistu ir as ta vyruka...Del nugaru ner ko stebetis patys nesaugom,o poto jau turim ka turim...
Labas rytas,mane paliko kai ka atleido bet jie to nusipelne aisku ne visi bet buvo tinginiu .gaila mano buvuse bendradarbe atleido paskui toki pagyvenusi vyruka kur Renata vazinedavo i darba ,nezinau cia turbut kaltas lankomumas … gaila del ju geri darbinkai buvo… baisu su tom nugarom maniski ir perpute☹
Labas rytas,kaip ten pas tave darbe baigesi ar daug zmoniu atleido?Maniskiui su nugara senos bedos islindo,tai vakar namie buvo prirase vaistu,mankstu tikimes,jog pades..Sestadieni planuojam i Newquay vaziuot,nors ir negavom nakvynes,bet ne karta esam vietoj ieskoje dazniausiai pasiseka ir pigiau buna,nes per interneta labai jau isdurineja 4zmonem raso,jog nera laisvu kambariu,bet jei imi 2atskirus kambarius,tai ismeta keturviecius kazkaip idomiai iseina.
Labas rytas,as ir vakar anksti uzmigau tai siandien pries zadintuva nubudau😉 ipusejom savaite 😀
As jau lovytej dar skaitineju,bet jauciu tuoj eisiu parpt pavargau?
Man kaip greit diena praejo net keista 😀
Turiu siokiu tokiu reikaliuku po darbo,tai siek tiek kaip ir uzsiemusi?Siandien dirbu kartu su tinginiu tyngiu tynget?
As jau breikauju,laikas visai neblogai eina .
As galvojau uzsiemusi labai …
Labas rytas,kad niekur neprapuolusi kazkaip,tai sen,tai ten ir laiko parasyt nelieka?Kolkas visai gerai savaite juda i prieky?
Labas rytas,kur ,Vikut,prapuolusi?
Man kaip siandien laikas gerai eina 😉
Labas rytas,budinames 😉ir vel pirmadienis 😀
Sveikute,as gal 7 keliausi papusryciavome ir islekeme i parduotuves.paskui buvo uzsukia uosviai pasikavinti isleidome ir ejome paguleti. Pabudau maniskis isleke dar i parduotuve kol neuzdare o as eisiu suns pavedzioti😉
Labas rytas,as dar lovoj sekmadieniauju?Reiks leistis i apacia kavytes kaistis?As ir vakar apsiprekinau gavau ko reikejo?
Mes jau seniai is miesto grizom viska nusipirkom😀 nosi prasidurem grazu man tik stebeti nejauku kaip viska daro …
Manoji pati i miesta isleke,tai sakiau jei ka uzmatysi nusipirk,o as i saskaita imesiu pinigu?Eisiu apsimetyt namus ir jei netingesiu iki brotherhood paeisiu reik i darba kelnes nusipirkti?
As ir tingiu bet reikia ir pati mieste seniai buvau 😉
Labas rytas,mes dar lovoje gulinejame?Mums ir reiktu mokyklai jau pradet ruostis,bet jauciu kuria nors diena po darbo nuleksime?
Labas rytas,budinames😉 mes i miesta ruosiames reikia mokyklai apsipirkti,maniske nori auskara i nosi isiverti.