Labas rytas,mazai miego ,prabudau trecia kol uzmigau ir
keltis reikejo… kaip nors ilgas savaitgalis nusimato 😀 pas
mus darbe dar svarste ar cia laisvas pirmadienis bus bus bet
galiausiai patvirtino 😀
Labas rytas,as vakar daug ir sunkiai dirbau paprase
pagalbos,tai tik 21h buvau namuose?Neatsimenu kada valgiau
tokio maisto,nors as ir nemegeja tokiu dalyku gal reiktu
kada seimynai padaryt?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,jau seniai nubudus ir kava isgerta darbuojuos?
Labas rytas,budinames,as vel nakti apie 3 budravau…
As susiplanavus dirbti,tai savo planu nekeisiu uzteks ir dvieju laisvu?
Labas rytas,mazai miego ,prabudau trecia kol uzmigau ir keltis reikejo… kaip nors ilgas savaitgalis nusimato 😀 pas mus darbe dar svarste ar cia laisvas pirmadienis bus bus bet galiausiai patvirtino 😀
Labas rytas,kaip miegojai?As nesuprantu miegu,miegu,o neissimiegu...Siandien bandysim keliaut Danieliaus akiniu paimt gavau zinute,jog jau galima?
As jau kilsiu i virsu koju istiesti reik pasistenkt nepervargt sia savaite?
Per breika as i lidla nubegau apsipirkti ,tvarkele dabar galiu pietauti 😉
As turiu ir visokiu darbu namie,bet kolkas neturiu noro uzsiimti jais,tai vis atidedu?
Labas rytas,o man kaip visada greit savaitgalis prabego,vyras dirbo as visokius seniai planuotus darbus pasidariau .
Labas rytas,dirbau as vakar,o paskui grizus namie apsikuiciau ir tada jau tinginiavau?Dar 5dieneles pries aky ir pagaliau iseigines nusimato?
Labas rytas,kas cia taip ilgai miega ?as parke su sune vaikstau .koks rukas…
Labas rytas,as tik dabar atsikeliau su suniu vaikstau .maniskis kelesi gal sesta i darba bet prabudau ir vel ussnudau😉
Labas rytas,nu va as su kavyte pasiruosus dar vienai darbo dienai?Vakar mano laikrodis sugedo nei is sio,nei is to vaizdas dingo...
Kazkaip prasijudinau ,tikrai nedaug liko 😉
Nieko neilgai dirbi siandien galesi ilsetis grizus?
Labas rytas,as buvau prabudusi pirma valanda kol uzmigau tai tokia trenkta jauciuosi…
Labas rytas,nu va ir vel savaites neber?As vakar greit pietum makaronu su kalakutiena padariau ir pagaliau uzbaigiau seriala ziuret?
Taip ir neparasiau visai gerai 😉 greit praejo einu namo darysiu troskini grizusi😉
Labas rytas,kolkas visai lengvai einas,o kaip tau?
Labas rytas,atrodo normaliu laiku atsikeliau bet nespejau uzsukti pasilabinti … kaip diena ?
As jau pries tv kojas vonelej ilsinu?
Namo einu,pas mus darbo maziau siule neapmokamu atostogu penktadieni kas norejo.neemiau ir taip penktadienis trumpa diena darbe.
Cia tokia dviguba gausis?
Oho kokia ilga savaite…as breikauju,laikas eina 😉
Man iseigines tik kita savaitgali bus,tai kazkaip nesuku galvos?
Vidurys savaites jau😀 as i darba atvaziavau truputi ankstoka tai dar telefona truputi pamaigysiu 😉
Siandien jau tureciau laiku baigt,o gal ir anksciau pasiseks?
Labas rytas,as ir galvoju kur tu prapuolusi .nesveika bet labai skanu maniskis dar papjauste sonines su svogunais tai su idaru dar padariau.
Labas rytas,as vakar daug ir sunkiai dirbau paprase pagalbos,tai tik 21h buvau namuose?Neatsimenu kada valgiau tokio maisto,nors as ir nemegeja tokiu dalyku gal reiktu kada seimynai padaryt?
Kur ,Vikut prapuolusi visa diena?as su suniuku vaikstau.vakarienei darysiu,skryliu ar lazanku cia tas pats .taip uzsimaniau su padaziuku 😉