Labuka,pas mus vakar tinginio diena buvo😉Keista si
savaite mums vakar kaip sekmadienis buvo,o siandien kaip
pirmadienis😆Lengvai atidirbau,uzbegau i poliklinika po
darbo,o dabar uzdesiu apkepa kept ir begsiu ratuka
apibegt🙂
Labas rytas,vakar net neatrasiau,ikea nebuvome bet namie
tvarkemes .uosviai buvo uzsuke kavos tai papliurpeme taip
diena ir prabego. O siandien reiktu siuntinuka sukrauti
ketvirtadieni turetu paimti .
Turguje nieko ypatingo neradome,nors labai didelis
huntingdone net ir rytoj bus,tai grisdami uzsukom prie B&Q
bulviu,kiausu nusipirkti labiau apsimoka,nei is tautieciu
uzsisakinet🙂Toks neeilinis sekmadienis pas mus darbingas
vyras langus isvale,zole is trinkeliu isrove,o as siaip
namus apmeciau,o dabar su kavyte kase ziurim,jei neaptingsim
eisim dar darbuotis🙂
Labas rytas,mes vakar tiek prisivaiksciojom,kad as apie
20h nuluzau,tai siandien ilga diena nusimato😆Zadam per
turgus pervaziuot maniskiui irankiu reik,nes darba
keicia🙂
Pas mane ir smart meter,bet parodymus priduodu per app
pati,tai kiekviena menesi perskaiciuoja direct debit,o ne
tada kai jiems uzsisuka😊Pasikavinau ir eisiu toliau
darbuotis😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As poilsiauju su kavyte😉
Labas rytas, greitai atejo 😀
Labas rytas,nu va ir penktadienis😀
As it noriu kavos 😉
Labas rytas,man siandien miego mazoka,tai kavinuosi ir kuiciuosi po truputi🙂
Labas rytas as vakar tokia pavargusi grizau
Pas mane siandien visa diena kai breikas,bet laikas lekte lekia😉
As jau breikauju ,neblogai laikas eina 😉
Labas rytas,as siandien popieriais nuo ryto apsivertus menesio pabaiga😆
Labas rytas,budinames ir vel nauja diena 😉
As laukiu,kol maniskis po darbo gris ir leksim iki pardes ziurim,kad sio bei to pritruksim iki savaites galo😉
As jau po namus sukuosi 😉 dar iki parduotuves reiks sio to dapirkti siuntinukui ,ir galesiu poilsiauti😉
Labuka,pas mus vakar tinginio diena buvo😉Keista si savaite mums vakar kaip sekmadienis buvo,o siandien kaip pirmadienis😆Lengvai atidirbau,uzbegau i poliklinika po darbo,o dabar uzdesiu apkepa kept ir begsiu ratuka apibegt🙂
Bet nieko jau breikauju ,tik atsikelti dunku buvo 😉 siandien man kaip pirmadienis 😀
Labas rytas,kaip tingejau keltis reikejo pasiimti iseigine kai siule penktadieni…
Labas rytas,vakar net neatrasiau,ikea nebuvome bet namie tvarkemes .uosviai buvo uzsuke kavos tai papliurpeme taip diena ir prabego. O siandien reiktu siuntinuka sukrauti ketvirtadieni turetu paimti .
Turguje nieko ypatingo neradome,nors labai didelis huntingdone net ir rytoj bus,tai grisdami uzsukom prie B&Q bulviu,kiausu nusipirkti labiau apsimoka,nei is tautieciu uzsisakinet🙂Toks neeilinis sekmadienis pas mus darbingas vyras langus isvale,zole is trinkeliu isrove,o as siaip namus apmeciau,o dabar su kavyte kase ziurim,jei neaptingsim eisim dar darbuotis🙂
Labas rytas as ir jau gyva mes iki ikea norim vaziuoti pasidairyti 😉
Labas rytas,mes vakar tiek prisivaiksciojom,kad as apie 20h nuluzau,tai siandien ilga diena nusimato😆Zadam per turgus pervaziuot maniskiui irankiu reik,nes darba keicia🙂
Labas rytas,mes apsipirke,po pusryciu i Sherwood forest vaziuojam pasivaiksciot😉
Labas rytas,budinames😉 jungiuosi su arbata su citrina ir pirato akimi 😉
As ir pasikavinus darbuojuos is po leto,nes ner tikslo anksciau baigt siandien🙂
As jau su kavyte breikauju, kitos linijos namo isejo mes visa diena dirbsim ,tokia ta diena sutrumpinta iki puse pirmos 😉
Jau ne tas zodis,kad reikia,tai kirpeja atostogavo,tai as😆I kirpykla kaip pas gydytoja einu kas 6-8savaites😉
Labas rytas,reikia pasigrazinti 😉
Labas rytas,na va ir ilgasis savaitgalis prasides🤗Siandien po darbo i kirpykla leksiu🙂
Iir as jau su kavyte 😀
Na taip😉
As pati moku jie pagal suvartojima apskaiciuoja tai kiekviena menesi skiresi beveik,sistema ta pati 😉as jau noriu kavos man10 breikas
Pas mane ir smart meter,bet parodymus priduodu per app pati,tai kiekviena menesi perskaiciuoja direct debit,o ne tada kai jiems uzsisuka😊Pasikavinau ir eisiu toliau darbuotis😉