Kur migdote kūdikius?

25. Aug, 04:55

Vieni sako, kad geriausia, kai vaikai miega savo lovyteje, o yra ir tokia nuomone, kad vaikams yra labai gerai miegoti su mamyte ir teveliu vienoje lovoje, kai jis jaucia tevelius sale, ramiau miega.

18. Sep 2009, 17:30

Mano sūnelis su manimi vienoje lovoje miegojo tik ligoninėje. Dabar naktį miega savo lovelėje, o diena pas mane. Manau,kad geriausia iškarto pripratinti miegoti lovytėje,nes po to gali būti bėdų. =)nors kartu mažiukams miegoti gal ir patogiau..=))

18. Sep 2009, 13:05

Mano mažytė užmiega mūsų lovoje o paskui perkeliu į jos lovytę.Ryte tik prabudus ''pašaukia''mane kad ateičiau ir vėl pasimčiau ją lovon.

12. Sep 2009, 13:17

dar ligonineje apsiveme mano mazylis vandenukais (buvo per gimdyma prigeres sake sesute) tai ir nebegulde jo y slapia jo lovyte,pagulde salia manes ant mano pagalves,ir visa laika miegojo mano lovoje😀 as aisku visas dienas ir naktis buvau be miego😀taip baugu buvo, kad kas nenutiktu vis tikrindavau ar kvepuoja (papusdavau y nosiuka ir susiraukdavo 😉 ) vos tik uzsimerkus man tox vaizdas kad mazylis krenta is lovos tai ir buvau be miego😀 o mazius taip i priprato sale jaust mamyte 😀 tai kai gryzom namo dar savaitelia kartu miegojom paskui po truputi keldavau y lovyte ir dabar jau uzmiega ir ismiega visa nakti savoj lovytei 😀

11. Sep 2009, 23:34

mano saulyte uzmiega salia manes 😀 paguldau i lovyte,o paryciais atsistojus lauke kol vel salia pasiimsiu 😀 bet nei rekia,nei ka,tik atsistojus ziuri kai miegu ir kol pasiimsiu 😀

11. Sep 2009, 15:21

Beje, norit pasijuokti.........
Vieną naktį jis labai verkšleno, net barėsi ant dantukų.... pamaniau, geriau pasiimsiu pas save, paguosiu, paglostysiu....... atsinešiau pas save į lova , tai kaip gavau barti nuo jo....... tik persivertė ant pilvo, greit nulipo nuo musų lovos ir bėgom pas save į lovytę bambėdamas, - kodėl aš jį, matot, paėmiau iš jo lovytės....... truputį sutrikau ir vyras apšalęs neturėjo ką pridurti....... 😀

11. Sep 2009, 15:15

Labas, mamytės....... Manau kiekvienos is jūsų ši situacija yra vis kitokia.....
Visada sakydavau, kad mano vaikelis su mumis vienoj lovoj nemiegos, bet tai nereiškia, kad esant kokiai bėdai (pilvuko diegliams, dantukų augimas ar 3 dienų karštinė....) nepaimsi jo pas save, kad galėtum nuraminti..... tai normalu.....
Dažniausiai laukdavau, kol jis pas mus užmigs, tada pernešdavau į jo lovytę, taip ir jis, ir męs išsimiegodavom...
Labai nemėgsta užsikloti, visada nusispardo, bet dėl to aš jo pas save neguldau... Jaigu nesikloja, reiškia jam ir taip šilta, tiesiog pačiupinėkit jo pėdutes, jos dažniausiai šiltos........
Kita bėda - jaigu vaikelis neturi savo lovytės......... paskui gali būti per vėlu jį įtikinti, kad jis gali ir vienas miegoti.... mano puseserė turėjo labai daug problemų, kol įtikino savo antrą sūnų miegoti savo lovelėj........

10. Sep 2009, 23:20

kiekviena mamyte su savo patirtimi 😀 musu mazyle pirma savo gimimo menesi buvo sumaisiusi diena su naktimi-tai nemiegojo nei lovytej,nei pas mus 😃 tekdavo nesiot..nes tik paguldydavau-iskart asaros...gal prie visko ir pilveli pute ar kokie diegliukai ramybes nedave. o dabar-uzmigdau musu lovoje ir pernesu i jos lovyte 😀 o ji gudri-paryciais apie 5 val ryto pradeda krebzdentis ir lenda i musu lova 😃 kur nepriimsi 😀 kai miega savo lovytej nusispardo dazniausiais anklode,tai kai parsinesu tokia vesia i siltus savo patalus,tai labai greit ir skaniai uzmiega 😀 mano nuomone,geriausia migdyt vaikuti jo lovelej 😀

08. Sep 2009, 15:40

Kai dar neturėjome vaikelio, sakydauvau, kad vaiko į savo lova miegoti tikrai nepasiimsime. Ne veltui yra sakoma: "Nespjauk į šulinį, nes teks įšgerti". Mažylis buvo labai neramus, vis pilvuką skaudėdavo, tad nori nenori tekdavo guldyti sau ant pilvo ir miegoti kartu, o paskui įsispraudė į tarpelį tarp tėvelių. Ir dabar karts nuo karto taip miegame😀 Vėlgi, ne dėl noro, o dėl patogumo. Taip patogiau vaiką naktį nuraminti, nes jeigu vaikas naktį 3-5 kartus bliauna, neprišokinėsi prie jo lovytes, pati pavargsti. Tad ir pasiimame pas save į lovą...

07. Sep 2009, 17:00

Labutis. Mano mažytei jau 7 mėn. tačiau miegam kartu. Kol kas mums taip geriau. Nuo kiekvieno mėnesio pradžios žadu pradėt migdyti atskirai, bet taip ir lieka pažadais. Gal vaikučiui tai ir nėra gerai, tačiau aš taip geriau išsimiegu, nesijaudinu. Nebūna problemų ir atskirai migdant, tačiau man tada labai neramu, atsibosta dažnai keltis kai reikia maitinti.

07. Sep 2009, 13:20

mano dukryte miega savo lovytei 😀 bet buna ir taip kad isirobscia i musu lova ir uzmiega 😀 tada tenka pernesti i jos lovyte..nes kartu miegoti nepatogu..baimes jausmes kad ko neuzspausti 😀

07. Sep 2009, 12:24

musu sunelis kuriam 5men uzmiega musu lovoj,o paskui pernesam i jo lovyte.bet cia ne visa laika.jis pietu miegelio miega savo lovytei.jam gerai ir pas mus ir savo lovytei.man gera jausti vaika salia kai jis keliauja i sapnu karalyste.

06. Sep 2009, 15:47

mes taip pat miegam ti savo lovytei kazkaip ir vaikas pamiega ir mes issimiegame kai lovoje miega tai bijai judintis kad tik neuzgaut ypac vyras bijo nes tas tai per visa lova issitiese😃

rainiukas rainiukas 06. Sep 2009, 13:13

tik lovytėje, nes ten saugiau ir čiužinukas specialus. Vieną kartą verkentį pasiguldžiau prie savęs, kad nurimtų ir užmigtų, bet aš pati negalejau ramiai išsimiegoti, pasivartyti. Todėl daugiau taip nedarau.

04. Sep 2009, 18:32

nuo gimimo visada miegodavo savoj lovytej,kai labai suriesdavo pilvuko putimas tai pasiguldydavau prie saves bet tai retai budavo.ir dabar visada kai nori miegucio pasipraso i savo lovyte.o va draugu mergyte tai visada su teveliais miega nes sako kad niekaip nemiega savoj lovytej.as manau kad vaikutis turi miegoti savoj lovytej.

03. Sep 2009, 20:32

mes kai parsivezeme Gytuti is ligonines savaite miegojom visi trys, man ramiau buvo, nes kai pirmas vaikelis, prisigalvodavau visko, kad nekvepuoja ir pan 😀 po to pabijojau kad pripras ir neiskrapstysiu as jo is savo lovos, tad nuo 2sav miegam loveleje.

03. Sep 2009, 17:23

kai tik parsivezem namo, tai apie pora savaiciu miegojom visi kartu. o paskui jau guldem i lovyte, aisku pirmos naktys buvo neramios, bet su laiku viskas susitvarke. dabar tik rytais isikeliam pas save 😉

02. Sep 2009, 18:56

visiskai pritariu,kad individualus vaikuciai.man taip noredavosi kartais kai tevelis dirbdavo pasiguldyti ja salia ir nusnusti.o ji neprokur neuzmigdavo

02. Sep 2009, 10:46

mes savo dukryte nuo pirmu dienu bandem guldyti i lovyte, taciau nieko neisejo... Visas naktis ji vsrtydavosi, dusaudavo, knirzedavo, verkslendavo, sokinedavau kaip ninze kas kelias minutes ziureti, ar musu naujagimei viskas ok,o paguldzius pas save lovoj-is karto aprimdavo... dabar jai 2 men ir beveik visada miega su mumis... kiekv vaikas labai individualus ir ne viskas gali vykti pagal teveliu norus... 😀

01. Sep 2009, 23:04

anksciau tai supama lovelej arba vezimelyje uzmigdavo.nei musu lovoj jai nepatiko,nei ant ranku ciuciavimas.o dabar kas vakara uzmiega musu lovoj.o po to pernesam😀

01. Sep 2009, 20:18

manoji kaip kada daznai uzmiega su mumis tada as ja i jos lovyte perkeliu, o seip stengiasi jau pati eiti i savo lovyte ir uzmiega😀

01. Sep 2009, 14:29

mes miegam trise,mums gera but kartu visur ir visada😀

01. Sep 2009, 08:20

Mano sunus miega lovelej.pradeda niurzgeti ir akytes trinti su rankytem tai paguldau i lovyte ir jis uzmiega.

30. Aug 2009, 20:43

mano sunelis miega savo lovyteje...is pradziu prie saves guldydavomes, o db jau kelintas menuo miega savo lovyteje, ir mes issimiegam, ir sunusissimiega

28. Aug 2009, 19:36

as kai neturiu vyro tai man jokio skirtumo kad dukryte su manim miega. man vietos pakanka. na o poroms gal patarciau migdyt vaikuti lovytej.

28. Aug 2009, 16:15

uzmigdau savo lovoje, o kai uzminga guldome i lovyte 😀

28. Aug 2009, 12:32

maniske ir uzmiega lowytej ir ismiega wisa nakty, ir tik ryte pasiimam i lowa ja pasidziaugti, pamaitinti, bet kai uzsnusta wel i lowele paguldau, ji mieliau miega lowelej nei su mumis 😉

27. Aug 2009, 15:42

maniskis ir nuo pat pradziu miegojo savo lovyteje

27. Aug 2009, 10:48

na mes su ditciu nebu jiokiu problemu miegojio savo lovyteje,o vot su maziuku tai teko gulditi sale saves nes budavo ramesnis ir visa nakti ismiegodavo u manim ,bet mums problemu tai nesukele

27. Aug 2009, 09:59

savo lovytei 😀

26. Aug 2009, 22:34

nakti maziukas savo lovytei o ryte tiesiai pas mus i lova 😉

1 2 3 4 5 6