Vieni sako, kad geriausia, kai vaikai miega savo lovyteje, o yra ir tokia nuomone, kad vaikams yra labai gerai miegoti su mamyte ir teveliu vienoje lovoje, kai jis jaucia tevelius sale, ramiau miega.
Vieni sako, kad geriausia, kai vaikai miega savo lovyteje, o yra ir tokia nuomone, kad vaikams yra labai gerai miegoti su mamyte ir teveliu vienoje lovoje, kai jis jaucia tevelius sale, ramiau miega.
mes kaip kartais 😀 jau pripratinau kad ne visada galima su mama miegot,tai nelabai problemu yra kai reikia miegot savo lovytei 😀
uzmegdau susavim,o paskui i lovite
savo maziuke migdau lovytej bet nevisada ji noriai uzmiega kartais tenka pasiimt i lova o paskui perkelt i lovyte
ivairei nuoretusi kad lovytei miegoti bet buna visko
iki sesiu men tai uzmigdavo pas mus lovoje o po to perkeldavome i lovyte,o nuo sesiu men pradejo uzmikti savo lovyteje😀.mums dabar 7,5men.😀
su savim lovoj uzmigdom, paskui lovyten perkeliam, o po to ryte kai tetukas isvaziuoja darban tada vel pas save pasiimu😀
migdau lovyteje,diena uzmigdau vezime.
as savo mergyte nuo gimimo guldau lovyteje
mano suneliui 6 men.anksciau savo loveleje miegodavo,o dabar kas pasidare tai nezinau.diena kuo puikiausiai miega savo lovytei,be kai jau migdau nakties miego tai jis savo lovytei verkia,paguldau pas save i lova,jis apsidairo ir kuo puikiausiai uzmiega.kartais pabandydavau pernesti mieganti i jo lovele,tai jis prabunda ir verkia,tai vel keliaujam i musu lova 😀
savo dukryte mikdau lovyteje nuo gimimo.miega ramiai.kol kas problemu neturim.
as migdau pas save loveleje,paskui perkeliu i jo lovyte.bet nakti prabudes vel prasosi pas tevelius.
savo suneli visada migdau lovyteje. su savim i lova labai retai guldausi. visu pirma pati blogai isimiegi, nes baisu kad neprispaustum savo mazyliu ir t.t, o kai pati blogai issimiegi tai sunku buna su maziuku but visa diena, ypac jei neramus vaikas
dukrytei 3 menesiukai ir siandien pirma naktis, kaip ji miegojo lovytej.siaip ismiegojo gerai,tik man neramu, kad ji nusispardo kaldryte visiskai.bijau kad nessaltu.bet jausmas be jos guletu -nekoks.jau pripratau,kad liestu tos mazos rankutes veida.vistiek ryte po maitinimo pasiguldziau salia😀
mano dvi mergytes miega savo kambaryje joms 2,ir 3 metukai.na o maziausioji 6men.miega savo lovyteje tevu kambaryje
Mano sunelis mieliau uzmiega pas tevelius lovoje,tada paguldome i jo lovele,bet vidury nakties vistiek prasosi i lova pas mus,kadangi nuo 4 men kankinasi vaikas su dantukais,vis dygsta ir dygsta,tai todel ir naktimis prastokai miega...
musu viktorija nuo pirmu gyvenimo dienu miegojo savo lovyteje bet kai prasidejo ligos su kojytemis pradejo naktimis nemiegoti tai pasiguldem pas save y lova nu ir lig siol miega su mum.jau galvoju kad reiketu perkraustyt y nuosava lovyte
mano sunelis nuo pirmuju gyvenimo dienu miega savo lovyteje. buna, kad prasosi pas mus, pasiguldau, bet kai gerai imiega, perkeliu atgal i lovyte. buvau isipratinusi kartu miegoti, paskui sunkiai atprato. kartu miegoti, bent jau man tai sunku, nepailsiu, geriau atsikeliu ir pasiziuriu ar jam nieko nereikia
Mano mazylei 3,5 menesio, iki 3 men galima sakyt migdydavau ant ranku, labai stipriai atpylinedavo tai ilgai tekdavo nesiot taip ir priprato, dabar jau pora savaiciu stengiames migdytis lovyteje, pavalge panesiojau kol gerai atsirugo ir i lovyte. buna asaru, didziausiu riksmu, bet aprimsta ir uzmiega neimu ant ranku nes jau beveik 7 kg. lovytej pasupu ir miega. prabunda apie 5-6 ryto pamaitinu ir toliau miega lovyteje arba kokia valanda net nesiruosia miegoti, pakalbet reikia 😀
Sveikutes😀 mano suneliui 2 men. kai tik atsirado mano turtas buvo dauk bedos nes nemiegojo niekur iskyrus ant manes. dabar truputuka aprimo galiu paguldyt ir i lovele bet kai jis lovytei pati miegot nebegaliu laukiu kol jis pabunda kad galeciau pasiimti pas save ka man su savim daryti gal kas galit patarti?
😀 nu pienukas skaniai kvepe,bet skonis tai ne koks 😃
as dabar atsinesu pati nakty,na tas pieniuko kvapas,as alpstu kaip man patinka,,
tai jau jo,isivaizduoju kaip jums buvo sunku auga,nes as su didziaja tokia pat problema turejau........
Mūsų mažius 2 mėn. vakare užmiega lovelėj, po to kai naktį prabunda valgyti lieka su tėveliais miegoti. Pirmą dukrą migdžiau griežtai tik savo lovelėje (čia prieš beveik 15 metų), tai pamenu vargo turėjom, tik užmigo, palikai, o ji ir vėl prabudusi verkia. Antrą dukrelę migdžiau lovelėje (dabar jai 11 metų), o jei nubusdavo toliau miegodavo su mumis lovoje. Nebuvo jokių problemų, jokių naktinių šauksmų. Po to pati atsisakė miegoti tėvų lovoje ( apie 10 mėn., kiek pamenu). Tikiuosi taip pat nebus problemų ir su mažuoju.
as stengiuosi migdyti lovyteje..bet visokiu naktu buna...kartais po maitinimo tyngisii lelyte perkelti,tai pas mus lieka,bet siaip nesinori,kad iprastu kartu miegoti 😀
kol maitinau pati tai yra apie viena men tai miegojo su manimi lovoje, tevelis turejo eit i kita lovyte, veliau kai maitinau misinuku, i nakti kelesi keleta kartu, kad butu lengviau taip pat guldziau pas save. o kai jau buvo didesnis tai gulejo savo lovytel, kaip ir dar jam jau beveik 9 men ir miega pas save lovytej.
musu grazuole senokai jau miega viena savo kambary, greit bus 11 men jai, vis dar nubunda nakti, bet nepasiimam pas save i lova, uzmiega vel ir ramu, jai geriau kai nieks salia nesivarto ir mums ramu galim ramiai issimiegoti 😀
turiu 2dukrytes,vienai 7 metukai,kitai greit bus 10menesiuku.jau nuo 8.5meneio mazoji miega viename kambaryje su sesute savo,atskirai nuo teveliu,taip anksti pratinam,nes zinom kokios poto problemos buna,savo kailiu tai isgyvenom su didziaja dukra,visad bijoje viena miegot savo kambari,nakti prabusdavo ir prabusdavo,ateidavo pas mus tai pasisakyt kad nori sysio,tai to tai ano...zodziu yra labai blogai kai vaikas priprnta miegot vienam kambari su teveliais.....
Musu dukryte tai miega kartu su mumis,pati kalta-pripratinau,tai dabar jau neina i lovyte,su teveliais jei geriau miegoti,lova didele😀
mano sunelis visada miega tik savo lovytej ir pats uzmiega
Manoji miega su teveliais tėveliu lovoje. Kartais biški pamiega savo lovytėje bet po valandos prabunda ir jieško mamytės......