Vieni sako, kad geriausia, kai vaikai miega savo lovyteje, o yra ir tokia nuomone, kad vaikams yra labai gerai miegoti su mamyte ir teveliu vienoje lovoje, kai jis jaucia tevelius sale, ramiau miega.
Vieni sako, kad geriausia, kai vaikai miega savo lovyteje, o yra ir tokia nuomone, kad vaikams yra labai gerai miegoti su mamyte ir teveliu vienoje lovoje, kai jis jaucia tevelius sale, ramiau miega.
arnutis siaip geriau konsultuokis su gydytoju
sveikutes mamytes, patarkit ka daryti? mano sunus nakti labai prastai miega, visa nakti vartosi, slankioja neranda sau vietos, dar kartais paverkia ar atsiseda ir reikia i paguldyt. as ji pasiguldziau pas save i lova, bet jis taip pat neramiai miega. gal reikia kokiu raminanciu vaistuku jam duot?ar jums tai buvo
sveikos musu dukryte per diena miega savo lovytei aisku lovyte pas mus miegamajam,bet nakty ji nerami lovytei tai pasiguldom pas save per nakty miegam kartu😀
Mes tik uz miegojima lovytej 😉
Na manau iki metukų ar 2 vaikutis turi miegoti tame pačiame kambaryje, o paskui tik į savo kambarį. Maniškė miega miegamajame kartu, tik savo lovytėje. Niekada su mumis nemiegojo, jai ir nepatina. Priprato lovelėje, tai niekur kitur ir nepagldysi.
Sveikos mamos, as savo dukryte apgyvedinau pas save kambaryje, turim tokia lovyte-krepsy, pinta, tai salia pasistacius tiek naktim tiek dienom karaliauja pas tevus kambary, na jai tik 3 savaites, pati maitinu, tai patogu, bet baigus matinti tikrai mergina keliaus i savo kambary.. Manau kada mamytes maitina, tikrai nieko nera patogiau kaip leliuka priimti i savo kambary, juolab, kad visur rasoma- pirmuosius menesiu vaikas turi jaustis saugus ir jam mamytes silumos reikia!!
as siuo metu net ir vezimuke, ji naujagyme tai jai ten jaukiau silciau 😀 😀 😀 nes skaiciau pirmom savaitem vaikiukas turi jaustis kaip guoliuke kokiam, kad butu panasu i mamytes pilveli 😀
tik lovyteje nakciai
Mano mazge dabar nakty miega su manimi,nes nesiojame freiko pagalvele,tai bijau kad neatpiltu nakty ir nepaspringtu,kadangi per ta pagalvele negaliu dukrytes guldyti ant sono.O dienos metu,kai pavalgiusi atsirugsta,guldau i savo lovyte 😀
nuo pat gimimo miega savo lovytej,net nenoriu pripratint vaiko miegoti kartu...
na kolkas kartu
musu mazoji pirmus 2men miegojo lovyteje, bet kadangi ja maitinu krutimi naktim labai issibudindavo kai isimdavau maitinti, tai dabar jau 2men miega su mumis ir tik pradejus muistytis pamaitinu, taigi ir prabust kleckiukas nespeja 😀 veliau kai naktim valgys maziau perkelsim atgal i lovyte
Musu mazyle tai uzmiega pas mus lovoje, o paskui paguldome i lovyte
lovytej😀
Iki 5 men. miegodavo kartu su mumis leliukas musu. Niekaip negalejau atsidziaugti savo stebukleliu. Kadangi pirmas leliukas, tai bijodavau kad atpylusi neuzspringtu, ziuredavau naktim ar ji kvepuoja😀. Na, o nuo 5 men., kazkaip pradejau guldyti i vezymeli, tai dabar naktys vezymelyje, kai nebetilps gulsimes i lovyte😀
Mūsų mažylis miega nuo pat pirmos dienelės lovytėje, kitur ir nepratinu, nebent kaip būname lauke, miega vežimėlyje. su savimi nesiguldom, nes po to jie įpranta ir nemiega lovytėje, taip buvo man su pirmagime. lovytės jai beveik nereikėjo, nes visada su manim miegojo..
Na manoji miega su manimi lovoje😀
mano pirmas 2 savaites miegojo vezimuke, o po to perkelem i lovyte, neturim jokiu bedu
as savo mazylius is kart guldziau i lovyte,kd daugia nebutu vargeliu
mano mazylis miegojo kartu su mumis nuo gimimo.po poros menesiu tryse miegoti pasidare sunkoka tai pradejome vaikeli pratinti miegoti vezimuke.o kai iprato miegoti vezimuke perkeleme i lovyte ir dabar jis daug geriau miega.
labutis.as pvz savo mazyle po gimimo migdziau kartu su savimi lovoje.taip mes miegodavome kazkur virs 2 savaiciu.dabar mazyle miega savo lovyteje.tikrai manau kad gimes vaikas turi gauti kuo daugiau silumos,artumo.juk jis toks dar mazas.vien paziurejus i gyvunus,juk jie ir neatsiskiria nuo mazyliu pirmas savaites.na cia tik siaip...bet pagalvokit mamytes.
diena miegam vezimuke,lovytej jei uzmigdau ilgai nepamiega nes iprates kai prabudineja buti veziojamas tai lovytej neiseina pamiegot diena,o nakti miegam lovytej pratinu,kad pats guledamas uzmigtu.
mano mazius su maim miegojo puse metu,nuo pat gimimo,ir jau dvi naktis guldau lovyte,ir nieko jam,miega taip pat kaip ir su manimi,tik paciai reik keltis islovos uzkloti,ar pamaitinti,nes vis dar valgo naktimis:\
na taip... vaikai labaj greitai pripranta prie gero...😀 o atprast labaj sunku...😀 va pavyzdiui mano brolis iki 7 metu miegojo pas tevus lovoj... viskas irgi prasidejo nuo paprasciausio pasiguldymo salia... taj pasekmes jautesi...😀 budavo neimanoma niekur paguldyti... nebent dar pas mene ateidavo i lova jei nuotaika gera budavo...😀 tik kai suejo 7 metaj ir pradejo eit i mokykla tada jau ikalbejo tevaj kad miegotu atskiraj... nes matyt kiti dar vajkai itaka padare...😀 tajp kad kai mano tevam taip buvo, taj to noredama isvengt maniske miega nuo gimimo savo lovytej😀
Jei kas negerai,tai su mumis,o saip, tai truputy pasidziaugia atejes su mumis,o kai miegonori pats nueina miegot isavo lovyte...Na buna taip,kad ir uzmiega,bet siaip neleidziu ir nenoriu,kad priprastu su mumis miegotu😀
mano pirmasis ir lovytej miegodavo ir pas uzmigdavo paskui y lovyte perkeldavom,dabar jam bus4metukai tai pas paguli tik kai nori pasidziaugt,o mazasis nuo pat gimimo pratinamas lovytej,poto maziau vargu pripratyt😀
Mano grozis miega savo lovyteje nuo pat gimimo 😀 nera cia ko pas tevus miegoti jai turi savo lovyte
mano maziuke uzmiega pas mus lovoje, bet po to keliauja i savaja, o paryciais (apie 6val.) gryzta pas mus nes prasideda rytinis ilgas valgymas,, tik kai nustos valgyti paryciais tai keliaus net i kita kambari jau. 😀
mano mazyle visada nuo pat gimino miega savo lovytei... niekada nepratinau miegot pas tevelius lovoj... ir netgi esu pries tai... nes vaikai labaj greit prie to pripranta...😀 o to nesinori...😀
lovytej nuo pat gimimo,daba mums 7men. pas mus lovoj net nemiegodavo 😀