Vieni sako, kad geriausia, kai vaikai miega savo lovyteje, o yra ir tokia nuomone, kad vaikams yra labai gerai miegoti su mamyte ir teveliu vienoje lovoje, kai jis jaucia tevelius sale, ramiau miega.
Vieni sako, kad geriausia, kai vaikai miega savo lovyteje, o yra ir tokia nuomone, kad vaikams yra labai gerai miegoti su mamyte ir teveliu vienoje lovoje, kai jis jaucia tevelius sale, ramiau miega.
mes su dukryte ir miegam kartu, kol tetukas išvykęs, mūsų princesei daug vietos reikia, tai kai būnam visi miega savoj lovelei, bet kaip man atrodo tai jai nelabai yra skirtumas ir ten ir ten puikiai miega, tik va ryte tai jau nori prie mamos😀
Savo suneli prie saves laikiau kokias dvi savaites. Galvojau, kad reikes ji cia maitinti kas valandele kita ir kad cia vis tas anas. Taciau sunus parode man savo vieta ramiai parpdamas ir prasibusdamas vos 3 sykius pavalgyti nakcia. 😀 Tad nusprendziau, kad metas jam miegoti savo lovyteje. Na, o man nakti tikrai nesunku atsikelti tris kartus ir nutopinti iki lovytes, ji paimti ir pamaitinus atgal paguldyti saldaus miegelio. 😀 Ir taip jau penkis menesius is eiles. 😃
as skaiciau nemazai apie tai... kai bepotiskai myli zmogu juk nori kad jis butu salia... jei myli vyra tai su juo miegi, o jau vaika tipo reik isgrust kitur ... tai vaika juk irgi myli, kai jis nores, pats pasakys atejes " mamyte as noriu i savo lovyte" ir viskas prasom ! o kol jam reikia meiles ir silumos kad ir nakti jaustusi gerai as visada uz tai ! kuo vyras toks ypatingas kad tik jam reik visa siluma atiduoti .... ir tt.t.t.t va, bet cia tik mano nuomone.
o kodel taip darai simonab? nes as pavyzdziui ir dukryte su savim migdau
as miegu kartu su maziuku ! turiu tvirta ir argumentuota nuomone kodel taip darau 😀
as taip pat uz vaiko migdyma SAVO LOVYTEJ,be to as ir pati normaliai neissimiegu,kai ja kartais pasiguldau salia,mes tik viena rituala turim,kai ji atsikelia 7 ryto,o mamyte dar nori miego,tai pavalgom,ji pasizaidzia,mamyte snaudzia,i r dukryte dar uzmiega ant keliu valandeliu 😀 tada jau pasisveikiname sypsenom ir savom kalbom musu lovoje 😉
Mes užmiegame kartu, o tada tyliai nunešam į lovytę, beje supti taip ir nesupau😀
mano taip pat visos trys uzaugo lovytese nors viena is dvynukiu teko puse metu vezime supuoti bet suejo 6men ir vaikas pradejo miegoti loveleje be supimo as pritariu tam kad nereiktu pratinti vaiko miegoti su tevais teko daug matyti problemu seimose kai vaikai miega su mama net iki 6metu nu tuomet ju grazus cirkas dedasi
goddess pritariu tau 😀 mums jau du menesiukai ir ne kartelio nemiegojo lovoj kartu atsikeliam nakti jei reikia ir nueinam prie lovytes 😀
nenoriu kad kas uzpyktu, bet mano nuomone yra tokia: Vaiko migdymas su tevais yra labai akivaizdus mamos tingejimo pavyzdys. Nekalbu kai visai maziukas (iki menesio), kai serga, kai labai neramus ir t.t. bat kai vaikas sveikas, kai gerai ismiega... kam ji migdyti su savimi? Mes migdem Dukruze pirma menesi su savimi ir tai isimtiniais atvejais - kai as ilgai mokydavausi ir jau labai miego noredavau, tai apkamsydavau salia mazutele ir uzmigdavom kartu po maitinimo.
mano princese nakti visada miega lovytej, o diena tai vezimeli, nes tik siupuojama uzmiiega, na o vakare uzmigdom vezimeli ir perdedam i lovyte, prie musu lovos nepratinam, nes daug jau teko girdet kad poto sunku atpratint, bet rytais buna kai atsibunda paemam pa save i lova padukt 😀
mes guldom nuo pirmu dienu i lovyte😀
stengiamės migdyti lovytėj ir tik retkarčiais pasiguldom į lovą.
mes miegam ir kartu ir ne.😃mazoji uzmiega nakciai lovytej o kai atsikelia nakti valgyt isikeliu i savo lova taip ir miegam abi vienoj lovoj iki ryto
mes miegodavome kartu, bet, kad db jau nebetelpame, mazoji vis blaskosi, spardosi😀 tai db perkelee i lovyte ja, ten ilgiau ir ismiega😀
mes tai kartu miegam ,mano mergytė viena pati neuzmiega
kadamgi mes su Gustyte gyvenam vienos 😃
tai , man smagiau kai ji sale ta kartu miegame
O mes su vaikiuku miegam kartu. Visi trys kartu – tetukas parūpino diiidelę lova 😉 Ir vaikutis laimingas, ir man nereikia keltis kai jis prabunda 😀
Dėl to ryžtingai apsisprendėm paskaitę knygą “Nepakeičiamas kaip motinos meilė” ,
apie ja galite rasti svetainėje zindyk.lt
lovyteje
tik lovyteje
is pradziu sunus gulejo lovyteje, o dabar pas mus lovoj miega😀
pradzioj su mum miegodavo lovoj, nes man taip norejosi😀 bet siaip tai visada lovytei miega
esu girdejusiu tokiu variantu...
Tiktai lovelej,nes po to visai negules .Turiu draugiu is praktikos,kuriu jau mokykliniai,o miega su tevais
jo pritariu tau ladyangel, :}}}}viska stebi.....
Aisku, savo lovytej, ner cia ko dar ir i lova temptis. Paskui neatsikratysi 😃 Ir taip visur sekioja
Tik lovytę pirmais mėnesiais prisistumdavau visai prie pat, kad nereikėtų taip dažnai keltis iš lovos - galėčiau pasupti, paduoti soskutę...
Tik į lovytę. Buvau užsispyrusi ir nuo gimimo guldžiau atskirai, kad po to nereiktų vargti atpratinant. Pirmais mėnesiais, kai naktį dažnai nubusdavo, o maitinau pati, būdavo visko. Ir užmigdavom kartu netyčia 😃 Bet man nepatogu miegoti su kūdikiu, daug geriau išsimiegu, kai ji savo lovytėje. Ir vyro prie sienos nereikia lipdyti 😃
as tai ir dabar kartu miegu su savo mažyte
tik lovyteje, pirma menesi salia saves guldziau, bet ir tai ant ciuzinuko, kad vaikas savo ergve justu, o po menesiuko i savo lovyte ir taip lig sioliai miega 😀