Krikštynos

26. Feb, 09:54

Sweikos mamytes:) prasau padekit pasiruost krikstynoms,patarkit nuo ko reik pradeti? ka pirma daryt aplamai nuo ko pradet? pasimetus esu visai?:)

18. Sep 2012, 14:09

Sveikos mamytės 😀 gal kuri turite gerų idėjų mergytės krikštynoms? noriu padaryti gražią ir nepamirštamą šventę 😀 parašykite elektroniniu paštu s.vorosilkiene@gmail.com

03. Jul 2012, 19:29

labutes mamytes 😀
Planuoju Krikstiti savo suneli ir labai noreciau padaryti Krikstuka,bet deja nelabai moku dirbti kompu ☹ bet vistiek meginsiu dar turiu siek tiek laiko .Gal kuri nors galetumete atsiusti pavyzdziu ar bent jau kokiu nors ideju laikrastukui ausrabumblauskaite@yahoo.com aciu is anksto 😀

18. Jun 2012, 10:31

sveikos mamytes😀 planuoju krikstyti suneli ir ieskausi ideju, tai gal galite atsiusti i el.pasta vetukss@yahoo.com krikstuku pavyzdziu, seneliu isakymu, krikstateviu ir visa kita jei ka turite susijusiu su krikstynomis, labai buciau dekinga Jums...is anksto AČIŪ😀

01. Sep 2010, 17:53

http://www.etnolietuva.com/lt/Krikstynoms, va cia parodytos leksteles,kurias uzsakiau savo sunelio kriksto tevams.

24. Aug 2010, 08:07

sveikos, saldainiu medis super, mes pamenu vestuvems uzsakinejom, tikrai graziai atrodo. Mums nusimato krikstynos kita savaitgali, siaip sveciais but, bet net nezinau, ar pavyks sudalyvaut, nes truputi sirguliuojam, tai tragiskos dieneles ☹ dabar mastau, ka dovanoti reikes

23. Aug 2010, 22:07

na va mes jau po krikstynu, as buvau kriksto mama, tai gavau dovanu saldainiu medi, angeliukas dar ten toks tupejo, isakymus tokiam islankstytam drugeli, na labai patiko ir siaip viskas laaabai pasiseke😀

21. Aug 2010, 23:18

*susukau, o ne susikau 😃😃😃 atleiskit 😉

21. Aug 2010, 23:18

mes nupirkom kriksto teweliams gulinty angela, ji idejom i lb grazia dezute, suvenyrine, i ja pridejau ''angelo plauku'' , susikau isakymus, perrisau silkiniu kaspinu ir taipogi idejau ton dezuten, manau patiks, ryt krikstynos 😀

17. Aug 2010, 18:43

pirkau,kriksto teveliam remeli 😀

17. Aug 2010, 17:08

dabar tik aptikau sita puslapi, http://bighugelabs.com/magazine.php cia galima grazu virseli pasidaryti

16. Aug 2010, 22:36

Sveikutes. kita savaitgali busiu kriksto mama. Planuoju padaryti krikstuka. Gal galetumet atsiusti savo krikstuko pavyzdi. Buciau labai dekinga. (kristinapaliakaite@gmail.com)

15. Aug 2010, 12:27

kai buvau kriksto mama, dovanu gavau mazyles foto 3D stikle su uzrasu, kad esu krikstomama 😀

15. Aug 2010, 12:15

o ar pirkote kokias dovanas kriksto teveliams?

15. Aug 2010, 12:06

manau, kad skraistė priklauso nuo kunigo, nes teko dalyvaut 3 krikstynose ir tikrai nereikėjo, nors kai kurie kunigai reikalauja 😉

15. Aug 2010, 11:47

pas mus skraistės reikėjo... jei neturi kas, tai kunigas savo sakė uždeda...

15. Aug 2010, 11:13

rozancius tikrai nereikalingas, zvakes tik reikia, skraiste irgi nera butina, kiek teko krikstynu but, nei karto nereikejo skraistes 😉

01. Aug 2010, 15:58

as galvoju kad tik zvake ir skraiste 😀

01. Aug 2010, 15:50

turiu mamos klausima, o vaikiukui krikstynom nereikia rozanciaus? tik zvake ir viskas?

01. Aug 2010, 15:50

na labai grazu, gaila kad klaipedoj kepa...

30. Jul 2010, 16:06

kepu naminius tortus klaipedoje
stai cia galite pamatyti keleta foto
http://public.fotki.com/lapelyte/kepu-naminius-tortus/

28. Jul 2010, 18:26

mamytes,kurios iesko krikstynu atributu,siulau puslapi www.etnolietuva.lt,jis labai man pagelbejo kai ruosiausi sunelio krukstynoms.

28. Jul 2010, 15:43

www.ritafoto.lt Fotografuoja krikstynas ir ne tik..

28. Jul 2010, 00:21

na as sugalvojau apseiti be skareliu, paimsiu pagalveles ir parasysiu saldziu sapnu mociute, sapnuok mane ar pan 😀

27. Jul 2010, 15:05

laba. dabar didziausias uzsiemimas yra krikstynu organizavimas. tiek mazai laiko turiu kai mazylis miega, tai stengiuosi rinktis informacija kaip galima greiciau. jeigu kas galetu atsiusti kazkokia susisteminta info ar pavyzdelius i pasta simonnka@yahoo.com tai buciau be galo dekinga.

27. Jul 2010, 11:33

jo jo irgi laikrastuka dariau, dariau laimes sulini, kiekvienas trauke is to sulinio kazka ir tam tikras daiktas ipareigojo ta zmogu but uz kazkokia sriti atsakingam - tarkim raideles - ismokyt skaityt; gaublys - pasaulio pazinimas ir panasiai, kai kurie juokingi buvo, tai visiems irgi patiko 😀

27. Jul 2010, 11:30

skarele gali buti kaip salikelis, nebutina tas kaimiskas, kad ant galvos detu (mano mama tai labai megsta pasiristi po kaklu).. sveciam tai laikrastukas, saldainiai su vaiko atvaizdu, kai bus viktorina, tai ir is ten priziukai..

27. Jul 2010, 11:29

na pas mus mociutes irgi nemociutiskos buvo, tai joms kaiptik tos skareles labai patiko, ant galvos nerisau, tik per pecius apjuosiau 😃 sveciams buvome padare tokias kaip ir seges su mazyles foto, uzrasu "mano krikstynos" ir krikstynu data 😀

27. Jul 2010, 11:26

nezinau, mociutem tos skareles, mano mama siuolaikine mociute, nezinau kur ta skara detu 😃 va promuciutei gal ir tiks, galvoju kad reik kazko originalaus, na gal sumastysiu 😃 o ka sveciam dovanosit? 😀

27. Jul 2010, 10:24

seneliam dovanojom lazdas, mociuem skybeles, kriksto teveliam remelius 😀, o dukryte gavo dekla kriksto liudijimui,3ltr brendzio papuosto iki 18gimtadienio,angeleli ir kriksto teveliai pazadejo kas met po angeliuka dovanoti... o mjes pasku knyga 😀

27. Jul 2010, 09:17

as kai buvau krikstomama, tai irgi mociutem daviau skareles, o seneliams siaudines kepures, nes tik pakrikstijus vaikuti jie tapo tikrais seneliais😀 dovanu dar galima puodelius su vaikucio foto, o kaip krikstateviai gavome 3D stikle vaikucio nuotraukyte su uzrasu, jog esame krikstateviai😀

← 1 2 3 4 ... 8