Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

10. May 2011, 11:12

o tų užpilamų košių nebandei?

10. May 2011, 11:11

na gardinu duodu su tyrele, banana gabaliuka sutrinta, bandziau ir sviestuko siektiek, kaip ir grietine, bet kur gi netinka, net pienuka savo pilu negerai, pyksta kad siulau,

10. May 2011, 11:10

Mes irgi kruopas gardindavome vaisiais, natūraliomis tyrelėmis, dabar jau ir mūsų uogienės įdedu...sunku su tais dantukais, greičiau visi išlįstų 😀

10. May 2011, 11:07

o kruopas gardini kuo nors, bandyk kokį vaisių įmaisšyt gal taip valgys ji tau jas 😀

10. May 2011, 11:06

ne lauryt ne ožiukai lenda o tie nelemti dantys...

10. May 2011, 11:05

Ingut kad kosiu valgome 2 kart dienoje, viena darzoviene su mesyte, kita vien darzoviene, siulau ir kruopiene et kad nepatinka jai jos, pora sauksteliu ir vsio pienuko reikalauja, tai pas mus iseina 2,5 koses ir 4 kartai pienuko, noreciau apsiriboti 2 pieno maitinimais bet nesigauna, koses nevisad valgo, nors uzkandziu duodu tyrele ar kokia duonyte

10. May 2011, 10:59

Sveikos mamytes, mes jau po gydytoju ir po parduotuviu 😀 mums lenda visi keturi kruminukai is karto tai irgi ir piktutes bunam ir irzlesnes ir linksmos, zodziu toks kokteilis 😀 Dovile Vanesyte kaip fainai atrodo su ta prijuoste 😀 tikra mamos pagalbininke 😀 Ingute, o taviskei kas dabar? oziukai gal po truputi lenda? 😀 Del saulutes tai tikrai karsta, va vakar vakare isejom i laukuti tai pasaka tiesiog oras buvo, reikia eiti arba ryte anksciau arba jau vakarop.

10. May 2011, 10:59

jo, eile eina toliau, ir pateksit tada kada prieis eile, jei nepriejus eiles perrasai nuo triju metu, tada vel is naujo stojat i eile. O jei prieisit pvz koki sausi ir noresit nuo rugsejo tai taip galima tartis... man rodos tokia teorija yra 😀

10. May 2011, 10:56

Mes pietukų apie 12 einam, vakar užmigo 11, šiandien turbūt irgi anksčiau gulsis. Įdomu, kaip yra, jei rugsėjį neprieinam eilės išmes, ar eis eilė kol bus vieta? Beje, jei dabar perrašyčiau nuo trijų metukų turbūt vėl nauja eilė, gal kas žinote?

10. May 2011, 10:54

Ingute jokia paslaptis už mūsų sumokėjau 60 lt, Vanesytės ir pirštinė buvo dovanų 😀 Audiniai mano. Dar keturias suknutes siuvomes, tai čia priedas 😀 atsiradus laiko pirksiu audinių kostimukui. Tikrai gerai siuva ir kainos pagal Kauną geros, bent jau pigiau neradau 😀

10. May 2011, 10:53

Mes jau pagaliau pradedam atitaikyti miegą - gulam pietu miego apie 13 val, keliames apie puse keturiu ir tada pavalgom ir lendam laukan. Reik kazkaip susikaupti ir nueiti iki darzelio, bet dar neprisiruosiu niekaip

10. May 2011, 10:50

Doile, nu fainos tos prijuostės, kiek kainavo jeigu ne paslaptis? 😀 mes su Gabija nežianu kaip su lauku darysim nes labai jau pikta ji, vakar prie marių tokį skandalą iškėlė kad baisu, vežime nesėdi, ant rankų irgi negerai, žodžiu...

10. May 2011, 10:48

Sandra nieko nuostabaus kad vaikas nori ko niekad nėra ragavęs, juk visi vaikai taip daro 😀
Jana kiek kartų košės duodi?gal dieną valgys košes o vakarui prisikaups pienuko...

10. May 2011, 10:48

Labas rytas 😀 karštadienis prasideda 😀 išėjom į baseiną buvo +10, po baseino +18 😀 ir žinok, kaip rengtis...į lauką idealiausia eiti apie 1🤓19 val, tada super, nes dieną labai karšta...Tikriausiai geras oras, kam mokslai, kam keliones laikutį visą atima 😀 Va mūsų prijuostės, tik vyro be raukinukų 😀

10. May 2011, 10:42

sveikutes, kai orai nuostabus ner kada sedeti prie kompo,mes vakar norejome vaziuoti i burbiskes, bet nedaro diena, vyras susinervino sake kojos nekels ten 😃 vakar vyro gimtadienis bet svesim sestadieni,o pas mane pienuko sumazejo pupa istustina abi krutines ir verkia kad mazai, misinuku neima ☹

10. May 2011, 10:11

Sveikutės, kaip laikotės😀 visos žiuriu iršta forumas šis...Dovile ačiū 🌷

09. May 2011, 22:09

Mano brangiausieji užmigo anksti ir kartu, tai viena vakaroju 😀 Pasiėmėm siuvinukus, rytoj parodysiu, kaip dailiai mažajai tinka jos prijuostė 😀 ir mūsų tokios mielos, labai džiaugiuosi. Gero visoms poilsio 😀 P.s. Ingute, labai gražią foto įsidėjai 😀

09. May 2011, 15:26

O man labai pasisekė, nes porą pasisiuvau ir tris idealiai tinkančias bei gražias radau pas savo pažįstamą, tai vasarai apsirūpinusi 😀 bet mėgstu sukneles, nes labai patogu 😀

09. May 2011, 15:19

Aš taip noriu suknelės, bet neprisiruošiu iki mociutes medžiagu nuvaziuoti.

09. May 2011, 15:14

Išleidom Mildute su mergyte, tai manoji kaip ant sparnų, žaislus nešė, glostė mergytę, tik ši nedrąsiai jautėsi, per retai mus aplanko 😀 dar pabūsim namie ir eisim į laukutį laukti tėčio, vyksim pasiimti suknelių ir trijų prijuosčių iš siuvėjos 😀 turėsim visi trys nuosavas 😀 o aš savo šaltame mūre šalu, tikrai, kad reikia keltis į balkoną gyventi 😀

09. May 2011, 15:04

tai man sestadieni gerkel is ryto skaudejo, vos prakalbejau, dabar irgi uzkimus. Nu bet nieko - praeis 😀

09. May 2011, 14:56

nors žinok gali būt ir gripas, mano Emilis irgi kažkaip nesamoningai serga sloga kaip vandenukas varo, bet jam ir gerklę skaudėjo, nors teperatūros nebuvo...Aš ir kai sirgau tai man temperatūra net nukritus buvo, tesiekė 35.5, galvojau jau atšalu po truoučiuką 😃

09. May 2011, 14:41

ot nezinau, siaip galvojau kad apsinuodijimas, nes viskas kas buvo skrandyje sestadieni atsisakė su manim but. Bet tada ir saulei butu bloga, nes mes viska ta pati valgem. vakar galvojau kad cukrus krenta o sloga tik priedas, bet nelogiska, nes saldumynu daug valgau. Tai liko varijantas kad gripas su pykinimu bet ne temperaturos 😃

09. May 2011, 14:30

tai tau čia alergija? sveikatos tau nes košmaras tokia savijauta...

09. May 2011, 14:19

Ingote, tu neklausk... mano sveikata nubėgo prie upės ir nusiskandino, nes akys ir nosis varva, o ir šiaip pati kaip akmeninė. Reikia temptis kompą į balkoną, nes ten gal 5 laipsniais šilčiau...

09. May 2011, 13:29

Sveikutės, me sbuvom lauke nesenai, bet labai jau saulutė kaitri tai susitvarkiau reikaliukus greitai ir pasivaikščiojimą atidedam vakarui su tėčiu, nes kažkaip manęs visai netraukia ta saulė 😀 samgu gal jau tikras pavasaris atėjo ir nepradės po savaitės vėl snigti ar šalnos naktiis gazdinti 😀goddes kaip tavo sveikata?
pas mus namuse labai karšta taip ir norisi laiptinėj gyvent nes ten taip vėsu 😃

09. May 2011, 12:44

Mes irgi bėgsim į laukutį, bet truputį vėliau 😀 dar kruopas mano miega 😀 lauke tokia kaitri saulė ir 20 laipsnių, o namuose vos 17-18, brrrr...

09. May 2011, 12:36

oj, bet kaip puikiai sildo saulute... manau nusispjausiu i visas ligas ir eisiu i lauka... 😀

09. May 2011, 11:21

Va kaip smagu, jei dalyvausit 😀 susitvarkėm namučius, mažoji miega ir laukiam svetukų 😀

09. May 2011, 10:22

na jei as neisvyksiu pas tevus,tai ir dalyvausiu
😀