Gyvenimas su vyru nebemielas

28. Oct, 02:52

sveikutes:)

05. Nov 2010, 14:30

na bet kaip gyvenome atskirai juk jis buvo pareigingas kaip vyras ir savo pareigas atlikdavo bet ne dabar

05. Nov 2010, 14:29

zinau buna kad as gal ir nervuoju kartais be reikalo ar persisitengiu na ta tai suprantu bet jis jau mane kaip nervuoja su tokiu elgesiu toks vaizdas ne 1 vaikuti turiu o 2 viena maza kita dideli

tai ko noreti, jei mama lepino taip, db tu ji uzvaduoji, tai jis ir laimingas😀

zinau buna kad as gal ir nervuoju kartais be reikalo ar persisitengiu na ta tai suprantu bet jis jau mane kaip nervuoja su tokiu elgesiu toks vaizdas ne 1 vaikuti turiu o 2 viena maza kita dideli

05. Nov 2010, 14:27

mano vyras pas savo mamyte mate vos ne tai kad triusikai islyginti buvo juk zinot kaip buna ,viskas sulankstyta islyginta kojinytes triusiteliai ir panasiai valgyti visalaika buvo paduota kambariai sutvarkyti jam nieko namie pas save nereikedavo daryti jis tik dirbo kaip ir dabar nieko nedaro tik dirba .gerai kad bent jau tokiais laikais kaip dabar dar gerai uzdirba .ir visus lt matau nieko neslepia kaip buna kaikurie ,sakau kai tik pradejom atskirai nuo tevu gyventi lyg ir gerai buvo ir padejo ir viska ir kartu tvarkemes ir valgyt daremes ir staiga svyssst ir nieko nebeliko

05. Nov 2010, 14:26

man patiko vaivitos taktika, manau jei ji nieko pries, pabandysiu ir as paremontuoti 😀

05. Nov 2010, 14:22

kaip bebutu gaila po keleta metu santuokos vyras ir zmoan palieka tik siknos draugai..o seip yra zmoniu rusys tinginiai,pedanrai ir tt ir neiko cia jau nebepadarysi,pedanto irgi nepriversi but nesvaruoliu cia jau igimta,idiegta is mamytes auklejimo,tiesiog sustaikyti..vyras yra ne invalidas ir turi imtis namie darbu..Linkiu jum moterys daugiau isminties sprendzian problemas....kita vertus jei jus tik vienos matot cia problema, o jis ne, tai irgi ne iseitis....

05. Nov 2010, 14:20

na mes kaskaip keistai gal ir bet grozybiniais zodziais nei vadinomes labai nei vadinames buvo kaskada saulyte ir pan bet dabar .nieko nesvadinam taip , na o kas apie meile na as ji kiek suprantu mele myliu jis irgi buna tokiu situaciju kai savo israiska elgesiu ar tiesiog taip va matosi kad irgi myli bet vienas minusas tas kad nieko nebegalima priprasyti nei vaiko uzmigdys ka seniau darydavo nei pamperso pakeis kuri keisdavo ,dar misinuko va padaro kai paprasau ,kambario netvarko net nepamenu kada padejo o seniau padedavo ,man begalo truksta jo pagalbos kartais namuose o jis tiesiog tingi ,neturi laiko ,arba atsako nemoku

05. Nov 2010, 14:17

Saunuole Vaivita😉

05. Nov 2010, 14:12

na, as kazkada gal ir be reikalo taip issisokau, ne kiekvienas gali technika remontuoti, tuo labiau buvo vyro gimtadienio diena, bet sugedo skalbimo masina, o man butina skalbti ta diena, paprasiau, sako rytoj, nu gerai, galvoju, pasiemiau irankius, pati pradejau atsukineti, nusiemiau dangti, pripyliau visur vandens, pradejau keiktis viena pati, atejo vyras, issiurbe vandeni ir patvarke man ta masina, matyt nervas sueme, kad as ten ja sugadinsiu dar labiau. paskui man buvo baisi geda, vakare atsiprasiau, bet visada taip darau, kai vyras sako, kad ryt pataisys, pradedu pati, o baigia jis 😀
na, tiesiog visur skirtingai, visos taikom skirtingus metodus ir taktika 😀 nors manau, jei viska seimoj gerai, jokiu taktiku nereikia, tiesiog budas sutampa, man reikia greitai ir tuoj, nemoku palaukti.
o kas del meiles, nebuvau be proto isimylejus, kai tekejau, o ir vyras nesisvaisto meiles zodeliais...meile pas mus su metais auga. be to, galioja zodziai" ne zodziais, o darbais .....mylim "😀 man daug smagiau, kai pasako, kad "didziuojuosi tavim, mergyt", nei, kad "myliu be proto" 😀

05. Nov 2010, 14:05

as jau visai susipainiojau 😀isvada padariau viena, kol ploviau indus, jei zmogus nenori keistis nepriversi, o per prievarta mylimas irgi buti negali. 😀

05. Nov 2010, 14:02

pati nieko nedaryk, gal pamates netvarka ims padeti kiek

05. Nov 2010, 14:00

na nezinau as vyro paskutinias zodziais nevadinu jis manes nesiuntineja nieko neaiskina ka daryti bet taip pat ir nieko pats nedaro , na o seip tai nezinau istikro gerai kokie tada jusu patarimai butu jai konkreciai man tokioje situacijoje ra taip kad vyras nieko daryti nenori po darbo ,savaidgaliais ir nepriprasysi .. vat ka man reiketu jam sakyti ?ka keisti ?jis pas mane ne is tu kur megsta sneketis jam veiksmu reikia tai vat ka man daryti ? kad vyras kaskiek be parodymo kad va gal gali ta sutvarkyti ana,agal gali padeti

05. Nov 2010, 13:55

nu dar nie viena moteris be vyro neprapuolė,jei lieka viena rūpinasi vaikais ir savimi,o vyreliai dažniausiai prasilaka ir nusivalkioja

05. Nov 2010, 13:52

aišku moterys gudresnės už vyrus,tai ir būkim gudresnes už juos,nereik šokinėt apie vyrus,nes jiems to tik ir reikia,būkim silpnesnės,bet nepraraskim gudrumo

05. Nov 2010, 13:48

be jausmu zinoma yra prastai,turi jei buti ,nes kaip gyvent be to nesamone,bet kas isto,kad myli iki nuprotejimo o is taves s... daro..na nezinau jei moterim gerai tai valio,as versciausi per galva daryciau,kad sito nebebutu..labai greit jausmus uzmust eina su tokiu elgesiu ir tikrai nemanau,kad jus kurios kenciat mylit vyrus taikrai ne like tik prisrisimas,bijojimas likti vienoms ir dar galeciau vardintis..

05. Nov 2010, 13:47

tai va tas ir yra, jei nera pagarbos jausmo, vienas kita kolioja tai kokia gali but meile

05. Nov 2010, 13:44

pasakysiu tiek moterys moterim duotas gudrumas ir ji gali kalnus nuverst reikai tik jusu fanatzijos ir ledai juda..

05. Nov 2010, 13:41

linciuke kokia kalba gali but apie meile,gerai tu sakai jei vyras myli tai ri nesedi navdian zmonos visokiais zodziais ir nestumdo,paslemekai kurie kelia ranka pries moteri,nupjaut ana gala

05. Nov 2010, 13:41

Nezinau, gal jau tada jokio vyro, negu nemylimas. Kaip kam, bet as su nemylimu ilgai neisgyvenciau. Kas is to, kad jis geras, jeigu nervina kiekvienas zvilgsnis. Tikrai rasi prie ko prisikabinti, jeigu nemylesi. Nors kitos gal is tikruju sugeba su laiku pamilti, visko gali buti.

05. Nov 2010, 13:40

ku parasyta,kad ne mylejau,as ji myliu nes dabar su juo gyvenu..turiu omeny,kad geriau tegu labiau tave myli sokineja,plauna tau kojas negu tu viska dvigubai darai jam..as tik uz lygibe ,dziaugiuosi,kad pas mus ji yra siai dienai o kaip bus ryt neikas nezino..

05. Nov 2010, 13:33

jo as ir nelabai suprantu kaip taip gyvent, manau jei be jausmu gyveni tai tada ir atsiranda tie negrazus zodziai kaip d...iau ar siuntinejimai viena skito toli toli...

05. Nov 2010, 13:31

atsiranda juk kazkokie jausmai, o ka geriau turet mylima vyra, kuris net nepadeda tau?su tokiu gyvenant ir meile dingsta

05. Nov 2010, 13:23

bet tai, kaip gyvent be meiles??????? be jausmu?

05. Nov 2010, 13:21

as ir sutinku su Laimonda, kad geriau jau nemylimas vyras, bet kuris tave gerbia ir myli, o nelaiko tarnaites vietoje

05. Nov 2010, 13:14

sutinku su raimonda kad abi puses buna kaltos, sutinku ir su monika, kad kad pacios apsileidom, bet noreciau paklausti raimondos. is tavo komentaro supratau, kad nemylejai antro vyro. tai galima sakyti, kad protingai pasirinkai?as esu is tu zmoniu, kad abieju jausmai turi buti, abu seimoje turi tureti pareigas ir jas lygiomis dalimis atlikti. su vyru visad elgiuosi mandagiai ir nevartoju tokiu zodziu, kaip eik sik...., eik na...., durneli ir t.t.

05. Nov 2010, 12:56

o jums geriau but vyrui po padu, nei ji taip laikyti?😀

05. Nov 2010, 12:20

taip pirma kart kai tekejau atrode auksu ziba viskas,vyras lele,pinigai,mersai,kailiniai audines kuriuos dar turiu 😃 ,bet as ne apie tai,mylejau beproto..antru kartu kai tekejau ziurejau,kad mane beproto myletu,nes jei vyras geras moteris visad pamils 😉 tiesiog dar pasikartosiu meiles gali nebut ,bet kai nebera pagarbos nebera nieko..jei vyras negirdi moters balso tada gali rekt kiek nori ..Pamazu nyksta visos emocijos:
laimė, neapykanta, liudesys, ramuma, viskas,ėmi nykti ir pats - pirmiausia isnyksta nuomonė, kuria
bandai isrėkti, bet garsas toks tylus snipstas...na o jus man dabar pasakykite kaip jus klabates su vyru-ei tu durniau kvaili tu nieko nemoki,ka cia darai ik sikt asile? sitaip ar mielasis ateik pas mane pasisnekuciuokime ir jus nesina taurem vyno ,zvakes dega..kad ati buvo paskuti karta?

05. Nov 2010, 12:15

viltekamile- zinoma kad abi puses kaltos as ir pripazystu pati jog uzleidau pati savo vyra kad dabar jis nk nepadeda ir nenori daryti

1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13