Gyvenimas su vyru nebemielas

28. Oct, 02:52

sveikutes:)

mergele35 mergele35 03. Nov 2010, 13:33

manau gera tema kartais reik juk su kazkuo pasikalbeti

03. Nov 2010, 13:05

rasituk83 😀 aciu tau uz palaikyma 😀 na taip mano vyras daug dirba pas ji toks dabar po visa lietuva tai nedaug ir namuciuose pabuna nebent savaidgaliu tai va leiciam kiekviena minute kartu 😀 o kraustytis seis laikais aisku sunku beto turim suni tai i buta nelabai kas priimti nori tad jieskom namo dalies su pora kambariu ir viena radome jau pigiai vaziuosime apsiziureti jai tiks iskarto kraustysimes😀 nors pas tevus man istikro gerai gali padeti ir iseiti pati galiu atsipalaiduoti bet visa gyvenima juk nebusi prie mamos prisirisusi tevai visa laika salia bus tad reikia ziureti kad ir seima butu visada 😀 vaikuciui reikia nesuirzusiu teveliu irkuo maziau barniu kad girdetu 😀

03. Nov 2010, 12:59

va, va, 3 ir 7 metai sunkiausi, mums taippat, bet kazkaip lipdom viska, stengiames, ir judam i prieky abu su nuostabiausia dukryte pries aky 😉

03. Nov 2010, 11:38

na kaip supratau kai kurioms nepatiko sita sukurta tema ? ☹ na kadangi as esu paji dar laaabai jauna bet ir pas mane ira problemu... siuo metu man 18metu turiu sunu kuriam jau 1m3men na ir mano vyras uz mane 8metais vyresnis aisku tas faktas iki vedybu buvo viskas saunu net nuostabu mylejom vienas kita taip stipriai ,na po vedybu viskas pasikeite kartu mes jau 3metai is ju 2metai kaip vede nedaug seip lyginant su kitomis ... na ir va siais metais kaskokia nesamone seimoje vyras dirba labai daug po visa lietuva gryzta velai arba net negryzta as namuose rupinuosi vaiku mokinuosi dar tvarkausi valgyti darau sakyciau vyrui demesio truksta bet jis mazai buna namie per ta darba tai kiek jis buna su mumis tiek skiriu jam demesio ,vienas dalykas dar mylimes tik viena karta per savaite savaidgali kur seniau buvo tikrai kur kas daugiau ,na man pvz neuztenka .... pasidariau suiirzusi ,pykstames del nieko , bet as turiu toki ir paaiskinima gyvename su tevais.... kai gyvenome atskirai nuo tevu buvo viskas gerai todel ieskomes ir dabar kur galetume iseiti 😀 tikimes kad susitvarkys viskas beto po nestumo priaugau svorio tas jam nelabai patinka o pasportuoti as pritingiu jis labai nori kad buciau tokia kokia ir anksciau ar bent panasi sako tu man tokia labai patikai ir labai mane traukei bet nekrenta tas svoris kai stengiuosi prisilaikyti ir pati sau nepatinku su tokiais apvalumais ir kai jam pasakiau kad nepatinku pati sau sako nesijaudink susitvarkys viskas grysi i savo vezes tik jai save priziuresi o as valios visai neturiu megstu pasmaliziauti 😀😀😀 na ir da p.s jai kam nepriimtina sita tema tiesiog neskaitykite,nerasykite cia ,man paciai asmeniskai tokiai jaunai dar daug ko nepatyrusiai idomu kaip kitom seimom sekasi kaip sutaria su antrosiomis pusemis ka patarti gali ir panasiai tad esu dekinga kas ielai bendrauja su manimi ir kitomis moterytemis cia 😀 aciu

02. Nov 2010, 22:51

galu gale vistiek tures pasirinkti, as tai net nemaldauciau, kad mane.Nenori nereikia

02. Nov 2010, 22:48

tauriuke, turi pati susiimti, kad ir kaip sunku, nes privalai galvoti apie save ir vaiką. Čia niekas kitas nenuspręs už tave ar tu nori būti su tuo žmogumi ar ne. Turi būti stipri, nes tu turi vaikutį, kuriam esi be galo reikalinga. Būk stipri ir priimk teisingą sprendimą. Sėkmės.

02. Nov 2010, 22:00

uj motereles, kas dabar dedasi tai situacija apibudisiu sitais:vienam gale ji, kitam virves gale as, o per viduri neapsisprendes vyras kuris nei vienai nepasako kurios nori,taipir gaunasi kad tusom abi i save, toks situacijos piesinys, ziauriai sunku

01. Nov 2010, 17:01

siaubeli mieliausias,koks spalvotas ir netiketas gyvenimas.

01. Nov 2010, 10:46

ko,ko jau ko ,bet maldauti,kad liktų tikrai nereikia

01. Nov 2010, 09:09

As manau, kad kiekviena seimynine situacija yra savita ir cia mes perskaitom tik vienos puses komentarus, bet realybe daznai buna kitokia. Manau savo apatinius nereiktu skalbt viesai, o tiesiog protingai ieskot budu, kaip isgelbet seima. Man labai patinka fraze- seima- tai sunkus darbas, arba ji dirbi, arba ne. Kiekvienoje seimoje buna kriziniu situaciju, tik ne visos sugebam reikiamu laiku isijungt prota, o kai jau atsiranda trecias(-ia), labai sunku susigrazinti tai, kas buvo sukurta. Is tiesu, tia man labai patinka kai kurios Laimondos mintys, matosi, jog patirtis ivairiapuse 😀 Gudrumu galima pasiekti viska 😀
As pati perejusi stipria siemynine krize, kada atrode, akd viskas, nebegaliu but su tuo zmogumi, bet paskui ilgai sedejom, kalbejom, padarem isvadas ir keiciames abu. Aisku, mano santuokine patirtis mazoka, dar tik tuoj 10 m. bus, bet daznai vadovaujuos seimoj protu, o ne emocijom. Nepykit uz issireiskima, bet zmona vyrui turi buti drauge, meiluze, o kartais gal net kekse. 😀 Vyrai, jei kazko negauna namusoe, pradeda ieskot kitur... Taip kad, sekmes, Mielosios, kurstant savo seimyninius zidinius.

01. Nov 2010, 08:55

Būna krizių šeimojei ir jas sunku įveikti . .. stiprybės Jums . . .

01. Nov 2010, 08:45

taip moterys daro klaidu,jau ne karta kalbeta cia mk apie intymuma,tai ne visos ji trui mane supratsi,kad as pavargus jis mane supranta,jis nereikalauja ir va kas paskui ,va taip ir gaunasi..moterys bukite gudrios,gi vyra taip lengva apsukti aplink pirsta,gi viskas jiem per ana gala nejau nesuprantat..o po to eina visas kitas..

01. Nov 2010, 08:36

as situo klausimu priuprazistu tikrai negaleciau patarti, tai gali patarti tik tos moterys kurios perejo viska

01. Nov 2010, 08:33

ir dar pasakysiu..daugelis cia mk savo vyrelius laiko auksais deda galvas,plesosi,akis drasko kai is gyvenimo realybe rasai,bet deje deje...rozinius akinius reiktu nusiimti o gyventi realiai,nes paskui bumt ir smugis...

01. Nov 2010, 08:30

Tauriuke..maldavimas tai blogiausia iseitis,palik tyla...tai turi padaryti,nes vyrus zudo tyla nezinomybe,nerodyk jam ir nesakyk,kad grazinsi meile,neverta,to nebus ir neapgaudinek saves..seima reikia issaugoti taip,bet ne tokiu budu..ir sitai merginai nerasyk ji ne prie ko..moteris betkada gali vyra pamilti jei jis geras i vyrui pamilti moteri jei jos sirdis sako ne yra neimanoma,ir jei jausmai isbleos ju nebesugrazinsi..iskelk sita tema i pagrindini ps.manau bus patarimu...

01. Nov 2010, 08:00

na ir skaudzios jusu istorijos, gerkle gniauzia skaitant, tikiuosi kad manes toks pat likimas neistiks, labai to noreciau kad neivyktu. Stiprybes ir viska kas geriausia ismegink del seimos...

01. Nov 2010, 06:32

sliauziojo ant keliu,buciavo man rankas ir maldavo sugrizti.

01. Nov 2010, 06:31

tauriuke,lb liudna skaityti tavo isgyvenimus.jei musu patarimai issaugotu kiekviena seima,tai MK asaru nebutu.mieloji,nuosirdziai tau patariu kreiptis pagalbos i jo ir savo tevus.internetas tavo situacijos nepalengvis,ja gali tik pagilinti.man teko isgyventi tai apie ka tu rasei.brr net saltis nupurte ir supykino.tada paskambinau jo mamai ir pasakiau,kad palieku vyra.o ji dar ta pacia diena grazino man savo sunu.aisku as susikroviau apsoliuciai viska,pasiemiau dukryte ir isvaziavau pas mama.finale vyras sl

01. Nov 2010, 00:42

aš verkiu, šiaip ne taip savo vyra, prisišaukiau kad atvyktu pasišnekėt, nes kuo tolin tuo baisyn.Tik šiandien bendravom, pašnekėjom, jis pasakė kad man nebejaučia to jausmo kaip kad stipri meilažkakurti ir drauge paskambina pranese kad vakar mate mano vyra su ja vaikstant mieste, prasidejo simpatizuot mergina tik 17umetu , jos mama tai pat išsiskyrusi, šianakt jis iš ten grįžo,nes jos mama pasakė kad ne jis vienas įsimyli jos dukra ir patarė paprasčiausiai, nusprest mano vyrui koks bus tada musu sunaus gyvenimas,...Kai gryžo tiesiog išverkiau, maldavau kad pasiliktu, jog tikrai bandysiu jam atgaivint musu meile, musu jausmus, vien del to kad baisiai myliu ji, jis nera toks smurtautojas, rupinasi seima, bet čia dalis tiesos ir aš esu kalta, musu gyvenio rutina, kai jis prisiglausdavo prie manes aš ji atstumdavau kad pvz plaunu indus ir tiesiog trindavosi, glausdavosi o aš "netrugdyk, nemataikad plaunu indus", kai prasydavo "sex'o" aš taipat cypdavau nes, darbas, dar sunus namie, budavau tokia nuvargus jog ir vel atsumdavau....Parašiau ir tai panelei el. laiška prašydama jos tiesiog gražiuoju pasitraukti, neberašyti , neprašyti atvykti (nežinau ar tai ji buvo dariusi)...Mamos padėkite, patarkite, kokioj situacijoj, kaip elgtis, ka daryti kad jam neliktu laiko nors biski galvoti apie ja, kad stipretu meiles jausmas nes mum prasideda isbandymu metas, nenoriu per savo visokeriopa daryma ,paslysti ir nusivilti HELP!!!HELP!!!

31. Oct 2010, 10:13

o as manau,kad visa gyvenima seimoje meiles ir nebus,na,net nezianu kaip pasakyti...ta meile savotiskai keisis kas metus,ir liks tik prisirisimas,bet tas prisirisimas kartais yra stipresnis uz meile....dauguma vyru pasikeicia seimoje atsiradus kudikiui-jauciasi atstumti,gal ir nebe taip mylimi is musu puses.ir jokios cia knygos nepades,jokie patarimai.Siulau susest ir pakalbeti is sirdies,isklausyti kas jam,ko jam ir kaip jam...isiklausykit ir pamatysit kaip viskas paprasta,o mums atrodo labai kazkodel sudetinga,nes tik musus niekas nesupranta,nes tik mes trapios silpnos butybes...padekime savo antrosioms pusems isiklausyti ir tarsti save seimoje...

30. Oct 2010, 20:48

kai vyrai pratrrukstA, KAIP MINEJO LAURA TAMPA NEPILNAVERCIAIS , GALI PRISNEKETI OI DAUG

30. Oct 2010, 20:30

lijaniuk,neapsirik,daznai tai buna tik vaidyba.

30. Oct 2010, 20:21

sveikos.niekam meiles su pagaliu dar neivare.jei vyras sako,kad tai tik prisirisimas,tai tikrai ne meile.as zinau,kaip tai yra baisu tai isgirsti is mylimojo lupu.tai nepakeliama.bet dar gali buti pinigu trukumo problema,vyro nevisavertiskumo jausmas "as nesugebu islaikyti seimos", "as nieko vertas" savigriauza ir stresai meiles,siltu jausmu neprideda.sita krize arba iveiksit arba ne.niekas jum nepades,tik jus patyr.

30. Oct 2010, 20:21

sveikos.niekam meiles su pagaliu dar neivare.jei vyras sako,kad tai tik prisirisimas,tai tikrai ne meile.as zinau,kaip tai yra baisu tai isgirsti is mylimojo lupu.tai nepakeliama.bet dar gali buti pinigu trukumo problema,vyro nevisavertiskumo jausmas "as nesugebu islaikyti seimos", "as nieko vertas" savigriauza ir stresai meiles,siltu jausmu neprideda.sita krize arba iveiksit arba ne.niekas jum nepades,tik jus patyr.

30. Oct 2010, 20:12

Na taip tu visiskai teisi viltekamile..Bet kartais taip atsibosta ta kakla sukinet☹
kartais pagalvoju ir pavydziu tom kurios turi gerus,seimai atsidavusius vyrus..

30. Oct 2010, 20:06

niekada nebuna vienas kaltas seimoje, vienas pasake kitas dadejo, manau nuo to prasideda. o ir kaip jau visiem senai zinoma, vyrai yra silnoji lytis, moterys kantresnes, pakantesnes stipresnes ir tvirtesnes. vyrai yra seimos gal o mes kaklas kur norimten galva ir sukinejam. vyras greit paleis seima o moterys visada labiau stengiasi nes nepamirskim mes esame tuo paciu ir dailioji lytis

30. Oct 2010, 20:03

Sveikutes prisijungsiu ir as prie jusu,nors zmona esu labai trumpai dar tik viena menesi,bet kartu mes jau 5 metus...Buvo tikrai visko,tikraja to zodzio prasme ir dabar kartas nuo karto aplanko krizes,kuriu kaltininkas neaisku kas? ar as kuri visada svajojau apie idealia seima ir noriu kad visada viskas butu gerai,ar mano vyras kuris kartais nutrunka nuo grandines ir atrodo,jog gyvena visai atskyra gyvenima..Bet zinot mergaites,kartais nusvyra tiesiog rankos ir nesinori nei apsikabinti,nei kazkokiom vakarienem stebinti..as labai daznai net pagalvoju,kad gal vienai butu ir geriau?..Kodel visada kai jiems atsala jausmai ar dar kas mes visada kaltinam save...Kodel jie negaletu nustebinti mus kazkuom panasaus ir tuo paciu susigrazinti savo jausmus?

30. Oct 2010, 19:45

rasituk as taip pat tai turiu omeny, pagundykit vyra, pasielgit taip kaip jis niekada nesitiketu is jusu kad ir striptiza pasokit, zvakiu sviesoj kai vaikai miega, nes jus parodytumet tai kas dar nebuvo atrasta 😉

30. Oct 2010, 19:34

tauriuke kiek zinoma patys sunkiausi periodai kartu tai 3metai ir 7metai kartu, jei tuos metus istveria poros tai poto zimiai lengviau. linkiu jum visom kad viskas susitvarkytu... niekada nespauskit antruju pusiu nes bus kaip tik blogiau, jie jausis smaugiami ir salinsis jusu, duok turputeli laiko apmasytmams, bandykit kur kartu romantiskai praleisti laika, gal pades 😉

30. Oct 2010, 19:19

Pas mus irgi atsirado "saltasis periodas". Sianakt ji tiesiog prievartavau kad pasakytu kas dedasi, nes nebejauciu tokio kaip anksciau , apkabinimo, meilinimosi, buciavimo, kaip pirmus dvejus metus dar pries vestuves (nors mum jau 7 metai kaip kartu, is ju 4 metai vedybu) .Tai jis pasake kad nezino kur tas jausmas dingo, pats pripazino tai ir dar nenorejo man apie tai pasakyti, kaip sake jis: myli mane, vaika, negali be musu bet nera tos meiles ,tik prisirisimas, sako kad turiu laukt, tipo atsiras, istraukiau kad kitu neturi nes verkdamas prisipazino nes kaip tik jam besnekant as netycia pjaustidama lb susizalojau ranka, tai verkem abu tada,...moteris patarkit?????ka man daryti ar dar lb stenktis jam matant jog labai myliu ar duot jam toki laisva langa ir nespaust?(man sunku but tik stebetoja ir rodyti uzdankstytus jausmus, bet ka padarysiu tik nezinau ka 😥 )

1 ... 9 10 11 12 13