Gyvenimas su vyru nebemielas

28. Oct, 02:52

sveikutes:)

05. Nov 2010, 15:28

mamukas83 o tu sakyk ir mano rodo megstama laida tai ka dabar daryt?dviese greiciau susitvarkysim ir kartu galesim pasiureti 😀o tu nebuk nuolaidi ir nenusileisk paburbes ir nustos 😀

05. Nov 2010, 15:27

tai tu ne tik mum sita sakyk kad tegul susitvarko jei nepatinka o tu ir jam pasakyk tai atsisukus pamatys kad nenusileidi ir tures tvarkytis kur jis desis 😀jei vyrai kaip vaikai tai reikia ir elgtis kaip su vaikais, mamos neisauklejo tai tenka zmonom auklet 😃

05. Nov 2010, 15:26

aciu uz patarimus, esu bandziusi, bet nelabai jam patikdavo man padeti. burbedavo pastoviai, kad db rodo jo megstama laida, o jis turi indus plauti. 😀

05. Nov 2010, 15:24

na taip kai netvarka tai baisu o istikro reikes pabandyti pasakyti kad padetu tvarkytis o jai nenori tegul pasamdo tarnaite😃 dar tas man keista vyrui irgi nepatinka kai netvarka buna ar kasnors metosi bet pats ir netvarko blemba nu tai jai nepatinka brangusis tai imkis tvarkyti ar padeti o ne sededi ir tik komentuoti kaip tas negerai kaip anas

05. Nov 2010, 15:18

mes tai nei vienas ne pedantai bet tvarka turi buti, nesuprantu kaip galima gyventi kai iejus i kambari ir velnias gali spranda nusisukt 😃

05. Nov 2010, 15:11

maniskis ir super tvarkosi vienas, mat jis biski pedantas😃

05. Nov 2010, 15:09

beje mamukai83 manau bandyk nuo to kad eidama ka nors dayti sakyk vyrui gal gali man padeti arba prasau padek man, as irgi noriu paziureti tv ir daugiau laiko pabuti su tavim...na as bent jau taip isivaizduoju.tik paskui nepamirsk atsidekoti jam uz tai vakare isgerkit kokios siltos arbatos kartu susede susiglaude ir pamatysi efektas garantuotas 😀

05. Nov 2010, 15:06

cia man jau su tuo broliu tai graudu budavo zinok, is pradziu irgi juokas eme bet visada toks pastumdelis tarp draugu budavo visada ji per danti traukdavo, ir uz tai mamytei aciu galima pasakyti, nes tokios kontrolieres reik paieskot...😀
mamukai83 nemanau kad per velu jai tik labai noresi viska pakeisi, jei neiseina ramiai susitarti yra tam grieztesnis tonas, as visada jei tvarkydavausi namus liepdavau padeti jam sakydama jog nesu tarnaite jei nenori tvarkytis tegul pasamdo jei ne prasau tvarkomes abu nes abu gyvenam, valgyt taip pat kartu liepdavai eiti daryti, kad ir maisydavosi jis man ten et ka jau padarysi, bent jau kokias bulves nuskusdavo ar svoguna supjaustydavo 😀 tada eidavom kartu tv ziureti, istikruju tikrai laikiau ant trumpo pavadelio isur eidavau su juo is paskos viska turedavom daryti kartu, taip ir priprato kad gyvena ne vien sau...dabar ramiai galiu ir vaika palikti ir namus zinau kad sutvarkys ir pats nevalges nebus.buvo toks laikas kad darbo reikalais turedavau savitei isvaziuoti tai namus rasdavau idealiai sutvarkytus ir dar valgyt padaryta 😀o apie anytas tai galiu pasakyti neveltui yra sakoma kad anyta venio pramanyta 😃

05. Nov 2010, 14:58

mamukas83 aciu tau 😀 as tikiu kad viskas bus gerai idejus siektiek pastangeliu😀

05. Nov 2010, 14:58

ingote, matai, gal per velai jau aklejimo veiksmu noriu imtis, tik nezinau nuo ko pradeti. bardako namie tiesiog negaliu pakesti. man tada oro truksta, valgyt virtuvej pilnoj nesvariu leksciu ir puodu taip pat negaliu. tai kaip merginos patare nesitavrkyti, negaliu. reikes kazka kita sugalvoti

05. Nov 2010, 14:57

ingote😃 prajuokinai su broliu😃 pas maniski brolis mergisius😃 megu pilna visom pakampem nei viena jam netinka pati geriausia pana as taip dabar spelioju tai pati ta mama
😃😃😃

05. Nov 2010, 14:55

mamukas83 pas mane lygiai tokia pati situacija, taciau as nuo pirmu dienu kai kartu pradejome gyvent galiu drasiai pasakyti kad auklejau nuo pagrindu 😀)) siandien turiu vyra kuris tiek namu ruosoje gali padaryti bet ka tiek vaiko prieziuroje, netgi kai laukiausi ir laaaabai blogai jauciausi buvo labiau priziureta nei mama priziuretu 😀
maniskis irgi turi broli 23 metu kuris buvo augintas po mamos sijonu aciu dievuj pries kelias savaites pirma karta gyvenime pradejo draugauti su pana...iskarto pasikeite kaip zmogus

05. Nov 2010, 14:54

na zmoniu nepakeisi jau tikrai 😀 galiu tik stiprybes palinketi 😀

05. Nov 2010, 14:51

mamukas83 na as kad ir jauna irgi buvau pasakiusi visa tai susipykom beabejones bet poto ji atsiprase neva praejo kiek laiko ziuriu vel taspats vel pasakiau tada maniskis sako neklausyk tu jos ir rami galva

05. Nov 2010, 14:51

bet jis to perdeto rupescio ir neatsisake, yra nors karta pasakes, kad tu puikiai juo pasirupint gali ir kad jis pats kazka sugeba?

05. Nov 2010, 14:50

gerai, kad maniskis su mama mazai bendrauja, net neskambina pats jai.As daznaiu jai rasau ir skambinu, bendraujam kaip drauges😀

05. Nov 2010, 14:50

o prie ko cia mamyciukas???nelabai supratau ....
jis nejo nei seniau nei dabar pas ja ir nk neprase uz ji daryti cia ji pati viska uz juos daro nes jai patinka taip rupintis beribu,

05. Nov 2010, 14:49

as tai jau i vieta savo uosviene pastaciau. susiedem kaip dvi kates, bet db man ramiau. buvo tas pats, tai karta neistveriau ir pasakiau, kad turiu rankas, lyginti moku, skalbimo masina turim, esu zmona ir db mano pareiga ji priziureti. po to karto net neuzsimine apie skalbima, ar lyginima. 😀 vyras aisku liko nepatenkintas, kad atseit as jo mama izeidziau, as pasakiau, kad esu zmona ir tavo mamos valdzios laikotarpis baigesi no pat tos akimirkos, kai susituokeme.

05. Nov 2010, 14:45

o tai is pradziu nematei, kad mamyciukas vyras?

05. Nov 2010, 14:43

nemoku nes viena raukslele likusi

05. Nov 2010, 14:42

nezinau nezinau jau 2metai kaip atskirau nuo mamos gyvena jis o ji vis tai duok as tau isskalbsiu darbine apranga suneli oj paziurek cia blogai islygino tau marskinius duok perlyginsiu negaliu net nesiraso man apie ja isvis .atrodo skalbenkes neturim lygint nwmoku

nezinau nezinau jau 2metai kaip atskirau nuo mamos gyvena jis o ji vis tai duok as tau isskalbsiu darbine apranga suneli oj paziurek cia blogai islygino tau marskinius duok perlyginsiu negaliu net nesiraso man apie ja isvis .atrodo skalbenkes neturim lygint

nezinau nezinau jau 2metai kaip atskirau nuo mamos gyvena jis o ji vis tai duok as tau isskalbsiu darbine apranga suneli oj paziurek cia blogai islygino tau marskinius duok perlyginsiu negaliu net nesiraso man apie ja isvis .atrodo skalbenkes neturim

nezinau nezinau jau 2metai kaip atskirau nuo mamos gyvena jis o ji vis tai duok as tau isskalbsiu darbine apranga suneli oj paziurek cia blogai islygino tau marskinius duok perlyginsiu negaliu net nesiraso man apie ja isvis .atrodo skalbenkes

nezinau nezinau jau 2metai kaip atskirau nuo mamos gyvena jis o ji vis tai duok as tau isskalbsiu darbine apranga suneli oj paziurek cia blogai islygino tau marskinius duok perlyginsiu negaliu net nesiraso man apie ja isvis .atrodo

nezinau nezinau jau 2metai kaip atskirau nuo mamos gyvena jis o ji vis tai duok as tau isskalbsiu darbine apranga suneli oj paziurek cia blogai islygino tau marskinius duok perlyginsiu negaliu net nesiraso man apie ja isvis .

05. Nov 2010, 14:34

nu ka cia bepridursi, gal cia mamos itaka veikia?

05. Nov 2010, 14:32

mamukas83 ne turi broli 23lyg metu uosviene vyro broli dar labiau lepina po siai dienai nes jis turejas vaikystei sunkia liga tai iki sios dienos aplink rura atsiprasant sokineja

05. Nov 2010, 14:31

na bet kaip gyvenome atskirai juk jis buvo pareigingas kaip vyras ir savo pareigas atlikdavo bet ne dabar

05. Nov 2010, 14:30

monika, mano vyras irgi taip uzaugintas, kol nepagyvenom pas uosvius metus laiko, viskas buvo gerai. bet po gyvenimo pas uosvius vyras pasikeite lyg per galva butu gaves su geru kuolu. monika, ar tavo vyras vienturtis?

1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 13