m idomi tema bet kartais buna ir zmona kalta kad vyras
pas kitu eina?jei gera zmona vyras niekur nelaksto tiek is
vyru ta esu girdejusi tiek is moteru seimoja vienas kaltas
nebuna?mes negyvename su jais nezinom kas kaip yra
30. Mar 2011, 20:10
justegr - pacios skaudziausios isdavystes tokios artimu
zmoniu. Kad ir kaip butu sunku, yra sunelis,kuris turi buti
tavo varomoji jega gyvenime.. Jei tai propoguosi ir toliau
,tai bus tik skaudziau ,nes viska daryt prades akivaizdziau
ir tiesiai i akis. Del vaiku dabar jau neprigyvensi ,gyvenk
del saves ir vaikelio,nes jam reikia Taves laimingos ,o ne
kelias paras verkiancios. Tikriausiai,verki vaikuti ant
ranku pasiemusi,o beziurint i vaikuti dar labiau sirdele
skauda.. Lengva man kalbeti ,bet ,kad ir kaip bebutu
sunku,neleisk Taves taip zeminti ir skaudinti,lengviau bus
ji palikus.
26. Mar 2011, 19:40
o ta sese vyresne, ar jaunesne? Ar ji turi seima? I siena
tokia imurit k.. maza!!!
26. Mar 2011, 18:26
virsune cia jau😀 dar ir sesuo prisika😀
25. Mar 2011, 18:51
oj justegr stiprybes tau,nepavydetina situacija.sunku net
ka daugiau ir pasakyt...
25. Mar 2011, 18:06
niu kaip besilaikot? gal biski geriau?
11. Feb 2011, 16:47
Stiprybes mamytes 😀
11. Feb 2011, 16:31
Juste labas saunuole,kad nusprendei jy mesti,o va as
saviski suemiau i naga,bet pas mane visai kas kita
buvo..Tik internetine drauge..Bet vis tiek suzinojau😀)
09. Feb 2011, 22:19
na tikrai nepavydetina situacija, linkiu tik stiprybes ir
istvermes mesti toki vyra is namu. juk negalima dergti ten
kur valgai. o cia nepateisinamas dalykas. zinoma, buna visko
gyvenime, bet geriau anksciau, nei po kokiu 20 metu.
laikykites abu. dabar turi rupintis tik savimi ir suneliu.
stiprybes ir dar karta stiprybes 😉
09. Feb 2011, 22:08
sesei paskambinau ir prasidejo neaiskumai is jos kalbos,
tada su juo pasnekejau ir viskas aisku pasidare, sakau bent
jau susitartu normaliai abudu meluodami. na bet jau
issiverkiau issinervavau visas lasteles, dziaugiuos dabar
suneliu kuris ziuri i mane meiles kupinom akytem, nereikia
net ir to urodo salia 😀
09. Feb 2011, 21:41
sakes,o negalejo buti su drugais??? na pasitaiko
pradzioje tokiu niuansu... o kaip jis issidave kad su tavo
sese kazka rezga?
09. Feb 2011, 21:15
jo pirmas kartas ir paskutinis, nesitaikysiu tirkai su
tokiu gyvenimu. parsivilko visas gatavas miega dabar, net
slykstu ziuret i ta puse, eisim su suneliu i kita kambary
miegot, tegu sitas slykstyne pratinasi be manes gyvent.
09. Feb 2011, 19:05
jetau spirk toki lauk ir ramu bus... jei toks beprotis
turintis 2ju men kudiki ir taip elgiasi, bent is pagarbos su
tavo seserim nebutu. o tai pirmas kartas kai jis
negrista?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
m idomi tema bet kartais buna ir zmona kalta kad vyras pas kitu eina?jei gera zmona vyras niekur nelaksto tiek is vyru ta esu girdejusi tiek is moteru seimoja vienas kaltas nebuna?mes negyvename su jais nezinom kas kaip yra
justegr - pacios skaudziausios isdavystes tokios artimu zmoniu. Kad ir kaip butu sunku, yra sunelis,kuris turi buti tavo varomoji jega gyvenime.. Jei tai propoguosi ir toliau ,tai bus tik skaudziau ,nes viska daryt prades akivaizdziau ir tiesiai i akis. Del vaiku dabar jau neprigyvensi ,gyvenk del saves ir vaikelio,nes jam reikia Taves laimingos ,o ne kelias paras verkiancios. Tikriausiai,verki vaikuti ant ranku pasiemusi,o beziurint i vaikuti dar labiau sirdele skauda.. Lengva man kalbeti ,bet ,kad ir kaip bebutu sunku,neleisk Taves taip zeminti ir skaudinti,lengviau bus ji palikus.
o ta sese vyresne, ar jaunesne? Ar ji turi seima? I siena tokia imurit k.. maza!!!
virsune cia jau😀 dar ir sesuo prisika😀
oj justegr stiprybes tau,nepavydetina situacija.sunku net ka daugiau ir pasakyt...
niu kaip besilaikot? gal biski geriau?
Stiprybes mamytes 😀
Juste labas saunuole,kad nusprendei jy mesti,o va as saviski suemiau i naga,bet pas mane visai kas kita buvo..Tik internetine drauge..Bet vis tiek suzinojau😀)
na tikrai nepavydetina situacija, linkiu tik stiprybes ir istvermes mesti toki vyra is namu. juk negalima dergti ten kur valgai. o cia nepateisinamas dalykas. zinoma, buna visko gyvenime, bet geriau anksciau, nei po kokiu 20 metu. laikykites abu. dabar turi rupintis tik savimi ir suneliu. stiprybes ir dar karta stiprybes 😉
sesei paskambinau ir prasidejo neaiskumai is jos kalbos, tada su juo pasnekejau ir viskas aisku pasidare, sakau bent jau susitartu normaliai abudu meluodami. na bet jau issiverkiau issinervavau visas lasteles, dziaugiuos dabar suneliu kuris ziuri i mane meiles kupinom akytem, nereikia net ir to urodo salia 😀
sakes,o negalejo buti su drugais??? na pasitaiko pradzioje tokiu niuansu... o kaip jis issidave kad su tavo sese kazka rezga?
jo pirmas kartas ir paskutinis, nesitaikysiu tirkai su tokiu gyvenimu. parsivilko visas gatavas miega dabar, net slykstu ziuret i ta puse, eisim su suneliu i kita kambary miegot, tegu sitas slykstyne pratinasi be manes gyvent.
jetau spirk toki lauk ir ramu bus... jei toks beprotis turintis 2ju men kudiki ir taip elgiasi, bent is pagarbos su tavo seserim nebutu. o tai pirmas kartas kai jis negrista?
justegr laikykis geraiu anksciau suzinoti nei su melu gyventi
zino mama ir kas is to, mano sesei nieko negali padaryt, ji ka nori ta daro , kaip matot jai px ir ant manes ir ant tevu,
Sveikos! Labai atsiprasau, bet kokia priezastys kad jis neistikimas? O del seses, tai man net akys ant kaktos islindo.
☹ kaip baisu. uzjauciu tave Justegr
o ka tevai sako apie tokius seser poelgius?
o tai ka tevai?zino? ir dukrai nieko nesako? kiek tau metu?
isvaziuoju pas tevus pirmadieni , tegu linksminasi jie
mesciau pro duris tik buciau suzinojus
2 menesiai...
kiek tavo vaikui laiko justegr?
renata tai jau tikrai,aij svarbu zmones gal db laimingi visi ...😉 o cia skaudesne istorija kai vienas lieka lb iskaudintas
nezinau ar senai bet vakar tik suzinojau kad jis pas ja buvo , melo kojos trumpos galejo susitart abudu ka meluot..
o tai jau cia senai jis su ja,ir is kur tu isitikinus kad jie kartu?
kaip matot visko buna, ne taip skaudu butu jei tai butu drauge, netikejau niekada gyvenime kad taip nutiks
o siaubas,cia dar vadinasi sesuo?????? :O
o jai kai baisu pas tave....skaitau ir negaliu patiket ,sesuo sitaip gali draskyt seima😕
ne manes cia reikia klaust o jo ir mano isdavikes sesers, jei nebutu vaikucio gal gala pasidaryciau sau.