Gyvenimas su vyru nebemielas

28. Oct, 02:52

sveikutes:)

16. Nov 2010, 15:19

mane jauna mociute padare, o as nenusileidziau jau ir dar broli pagimdziau 😀

16. Nov 2010, 15:18

😀 jo net du 😃

16. Nov 2010, 15:12

anukai? tai tu jau anuku turi?

16. Nov 2010, 15:05

As tai visados laukiu vasaros,grystu atostogu i savo bakuze,gyvenu soduos,va ce tai atsipalaidavimas sedi paukstelei pypauja,visur zalia,sale ezeras,i valtuke,megstu pameskeriot,vakarais drauges kas dar like LT atvaziuoja arbata geriam snekam kepam saslykus, anukai laksto,ai kaip as pasiilgstu visu netas zodis,o ce gerai bet visi dirba,dirba ir susitikus nu netas kaip namie...

15. Nov 2010, 14:03

italijoje,ispanijoje,parncuzijoje prie kiekvieno pietu stalo vyno taure..tiesiog zmones moka skanauti,vynas ir sveiktai gerai,bet LT kur tau jei jau pradejo lakt tai iki zemes graibymo,mentelitetas toks muzikiskas...pas mus ir per balius viena viskio buteli isgeria ir gana per visa vakara...

15. Nov 2010, 12:43

as galvoju per sventes tai nieko pries,zmones atsipalaiduoja daugiau snekos,na bet kai kas vakara tas alus nu man tai atrodo nekaip,nu gal ce as tik toke(pati negeriu ir kitam neduodu 😀}as ce angluos begyvendama jau baigiu priprast matydama zmones kiekviena savaitgali atsipalaiduojancius,ejau ir as ce pasizet ju to atsipalaidavimo,nu neman visi girti,dumu kamuolei,prakaito tvaikas,ne tai geriau i koke kavine ar restorana su gyva muzika,LT kitaip susitinka zmones isgeria,ir sneka apie viska,o ce darbas,darbas,darbas,ner kitu temu ☹

mergele35 mergele35 15. Nov 2010, 12:09

mamukas83 tai gerai kad negeria is vienos puses, as tai pati negeriu kad vyras nesinervuotu😀

15. Nov 2010, 10:30

na pas mus seimoje budavo iprasta, kad jei sventes tai yra alkoholio, o vyro seima visai negeria. ir man neleidzia nei taures vyno isgerti. iskarto alkoholike vadina. bet as atsikertu, nuo vienos taures i menesi nedegraduoja zmones ir jei jis negeria, cia yra sveikintinas dalygas. as jam juk neliepiu gerti, taip kaip jis draudzia man 😀

14. Nov 2010, 11:52

pas mus visad na pas vokiecius minimum du jascikai alaus 😃 nesisnargliuoja cia vokieciai po bonkute 😃 ba,bet jie ir nepliurpina vakarais,tam yra savaidgaliai,o jei ir savaites begyje isgeria tai normoje o ne taip,kad prisigerimo formoje..mes savaidgaliais visad su vyru pavakarojam as su taure vyno jis su alum.Bet kai kasdien tai jau blogybe..

13. Nov 2010, 22:49

nu vat su tuom alum pas mane taip,as visikai nenaudoju jokio alkocholio,nu o vyrus kaip taisykle turiu rast pagerencius,as augau tokioi seimoi,kur akoholis buvo tik per naujus ir gimtadieni ir tai tik sampano bonka.Ojau mano vyrukai megdavo kas vakara po buteliuka isgert,tai turbut viena priezasciu,del ko as kabinedavaus,alus man tai smarve baisusine,va ce ant to tai as gal ir kartais perlenkdavau lazda...

13. Nov 2010, 21:39

maniskis tik retkarciais pagurksnoja, o man ir paciai patinka kokia stikline isgerti😀

mergele35 mergele35 13. Nov 2010, 21:32

austejukas jo cia tai slykstus dalykas mano ir buvo iprates jau be saiko tai priverciau uzsikoduoti

13. Nov 2010, 21:31

na mano vyras ir labai megsta alu, tik nepliaupia kibirais 😀 karts nuo karto vakare 😀

13. Nov 2010, 21:10

Sveikos mano vyras yra priklausomas nuo vieno dalyko tai alus;[ sito labiausei nekenciu

13. Nov 2010, 20:59

mano irgi kazkoki kompiuterini megsta zaisti, bet ten pastoviai sedet nereikia, tik uzstato kariuomene, kazkur nusiuncia kazka uzkariaut ir isjungia 😀 sake visas pasaulis zaidzia xi xi xi 😀 nemegstu kompiuteriniu zaidimu

mergele35 mergele35 13. Nov 2010, 20:21

ne raimonda saudo gaudo😀

13. Nov 2010, 19:55

o ka ten daro prie kompo?PASTEBEK gal pazinciu kokiam portale ar erotiniuose puslapiuose sedi...dabar mada tokia,aistra virtualiiiiii

mergele35 mergele35 13. Nov 2010, 19:35

daug cia priraset,o man ale vyras nuo kompo visa diena nosies nenusuka tai bent ramybe😀

13. Nov 2010, 18:51

na dekui uz patarimus, bandysiu dar kalbetis su zmogumi, gal pasikeis mastysena, gal suvoks, kas jam svarbiau 😀

13. Nov 2010, 17:45

😃 ale rimtai kaip as nepagalvoaju tada..nas tam minytse buvo

13. Nov 2010, 17:40

Laimonda 😃 taip, ypac skyrybu bylai siulyciau rinktis moteri advokate, ji arsiau kovos uz tavokiekviena lita nei vyras, bet is kitos puses, Laimondos atveju, yra sansas advokata pakabint 😃

13. Nov 2010, 17:35

MAN SIULE sakau ne ir advokatas dadejo,kuris mane pamylet bande 😃 ,bet buvo ismestas su nusimautom kelnem,kad jau perbandyta ir nedave laikotarpio

13. Nov 2010, 17:26

durniausia dar yra tas, kad teismas dazniausia skiria 6 men susitaikymo laikotarpi, blyn, kai jau seimos faktiskai metus ar buna net 10 metu kartu neveda bendro ukio ir negali vienas kito matyt, dar siulo susitaikyti...nesamone, nebent viena puse to nori..o dazniausia vyrelis uzsinori.

13. Nov 2010, 17:21

gali but nes jie buvo pragyvene jau 16 meteliu

13. Nov 2010, 17:19

zeinabas, vadinasi viskas buvo igyta santuokos metu, jei pvz pries santuoka bus dovanostas butas, jokiu teisiu i ji neturi, nebent sutarsi, kad vaikui dalis priklausytu

13. Nov 2010, 17:16

gal mat man tai pacei nebuvo,o pusesere skyres pries gerus metus tai dalijo i dvi dalis,o del visu teisiu sakau galiu duot nr

13. Nov 2010, 17:06

na, turtas nebutinai i dvi dalis, tas tiesa, teismas yra aktyvus seimos byloses ir gali nukrypti nuo lygiu galimybiu principo, tai priklauso nuo daugelio dalyku: kada turtas igytas, kieno vardu, pas ka lieka vaikas, kartais salys susitaria, kad vaiko islaikymas bus priteistas turtu, tada gali pasilitki buta sau, bet vyras nemoka ilaikymo vaikui. cia daug niuansu, tu cia nieko neispasakosi, o mes ir nepatarsim tinkamai 😀

13. Nov 2010, 17:04

ir dar..vyram vaikai reikalingi kol yra zmona,pabadykit skirtis ir pamatysit kaip to vaiko bereikes,.ispradziu darskysis o paskui tols tols..retas vyras kuris pasiimtu vaika..

13. Nov 2010, 17:03

na turtas ne i dvi dalis dalinamas o i tiek asmenu kiek yra..jei vaikas tai i tris dalis,as skyriausi zinau 😀 jei yra butas tai vyrui lieka tik bakonas 😃

13. Nov 2010, 17:02

pirmiausia vaikas mamai..kiek yra moteru asocialiu,bet niekas is ju neatima jos augina pacios..ir maziausia reikia del to baimintis..is normalios mamos vaiku neatima,kad ir pajemos didesnes pas vyra,gi kiekvienoje seimoje taip yra,kad pas vyra pajemos didesnes

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13