Gyvenimas su vyru nebemielas

28. Oct, 02:52

sveikutes:)

09. Feb 2011, 17:33

justegr,tai kaip suprasti pas tavo sese? o ne pas tave?

09. Feb 2011, 16:39

kaip jus galit susitaikyt su vyro nusukimais i sona nesuprantu..

09. Feb 2011, 16:38

sweikos mamytes, as siandien pirma karta patyriau, koks jausmas laukt vyro ir nezinot kur jis yra... antra para dar negryzta, turiu blogu itarimu kad pas mano seseri miega... asaru nebeturiu , gerai kad mano 2menesiu sunelis dar nusisypso man, ne taip sunku negalvot.... nezinau uz ka baudzia dievas mane, neisivaizduoju...

30. Dec 2010, 19:09

Labas,as dar jauna vos 21 ,bet zinau kas vaikai,barniai,vyro nusukimai kur nereikia....

18. Dec 2010, 15:36

sveika neriux su vyru reik kalbeti paprotinti o jei nein siusti ji maxui ir ramu

16. Dec 2010, 11:23

va pas mus ir juoda kate prabego. vos ne kiekv.diena pykstames. mums ne laso demesio skiria tik sau.

11. Dec 2010, 17:36

Sveika,RUTELEX😉 su kuo siulai kalbeti?Jei turi noro parasyk man i skype galesime padiskutuoti sia tema.Mano skype Neringa ir Linas

03. Dec 2010, 10:25

neriux pakaicius tai esi labai labai nelaiminga santokoja

03. Dec 2010, 10:19

neriux pakaicius tai esi labai labai nelaiminga santokoja

03. Dec 2010, 09:22

sveikos nemiela seimoja tai darykite isvadas kalbekite

30. Nov 2010, 20:48

Mielai padėčiau, bet tie trys vyrukai jau turi žmonas ir net bendrų vaikų 😀 Čia prieš kokius 5 m. ieškojo ir rado 😀

29. Nov 2010, 16:17

SILVI,sakai tavo keli draugai ieskojo moters su vaikais,nesuprask klaidingai.Ar nieko pries,jei as pasisiulyciau,gal cia laime atrasiu😉

25. Nov 2010, 13:10

aciu uz palaikyma 😉 as ir i lankas buvau nupuolus,nu buna tokiu minciu ilenda i galva tai ir issiliejau 😀

25. Nov 2010, 12:15

tai, kad zeinabas, taip visais laikais ir visos moterys gyvena, manau 😀 dabar jaunystė, energija liejasi per kraštus, atrodo kalnus nuversi, ir vakarėlaii, ir vaikas, ir mokslai, o paskui, kai jau ateina branda, mažiau lakstai, mažiau įsipareigojimų: mokslai ar dar kas, todėl daugiau lieka laiko pagrandukui 😀
aš žiūriu į anytą: pirmu du vaikai buvo auginami pagal taisykles, pagal visokius metodus griežtus, jokių cackinimųsi, nes buvo labai jauna, buvo mokslai, tėvas karjerą darė, o jau kiti du, ypač pagrandukas visiškai liberaliai ir demokratiškai auginti, kas ką nori, tas tuo užsiima, jokių rėmų.
Ir kokias išvadas sau pasidariau: pirmi du-daug pasiekė moksluose, bet santykiai su tėvais na, normalūs, kaip su tėvais, o jaunesni du-moksluose šiaip sau (niekas jų nespaudė ir nereguliavo), bet santykiai šiltesni ir daugiau ne tėvai, o draugai, yapč mažiukui, tėvui 54 metai, o jam ausis tampo ir "seneliu" vadina 😀
Truputį nuklydau į "lankas", dovanokit 😀

25. Nov 2010, 09:49

ZEINABAS,nesikapstyk po praeiti.Aisku,gal as ir jauna dar,bet,manu,nera reikalo saves smerkti.Niekas nevyko be priezasties.Saunuole Tu!

24. Nov 2010, 22:27

as manau kad taip didele itaka turi vaikai,kol auginau dukras visad jos mane matydavo dyrbance,laikas suplanuotas,kiekviena minute isskirstyta,o dabar kai atsigreziu atgal,ir galvoju darbo buvo daug,metai praskrido,vaikai uzaugo ir galvoju kad gal mazai as buvau namie gal mazai daviau demesio savo mergytem,bet jos pas mane dabar pacios tokios.Va vyresnele du vaikai, mokslai ,namai ,vyras,sakau kad tau sunku,o ji sako ne, as atsimenu kaip tau buvo,as ir turiu tokia pati but,o as dabar jau kitaip mastau dabar as jau vaikam skirciau daug daugiau laiko,nesakau kad seniau ju nematydavau,na bet dabartinem akim mazai,o kodel todel kad jai sale nera supratingo zmogaus tai ir sukies ir uz tete ir uz mama,ce as kazkaip ilindau sau i duse ir galvoju gal ka netaip tam gyvenime padariau,tas stiprumas mano,o vaikam trukumas mamos?dabar uztad nenoriu su savo mazuliuku niekur skirtis,bet bijau ateities kad nenulepinciau savo pagranduko 😀

24. Nov 2010, 22:18

LINCIUKE,as ta ir norejau pasakyti,tik,galbut ne taip issireiskiau😉)

24. Nov 2010, 21:57

gražūs žodžiai. dabar galvoju, gal vaikai moteris paskatina veikti ir kabintis į gyvenimą aršiau? nes dabar atrodo, kad kalnus nuversčiau, galvą atoduočiau už savo vaiką, ankščiau tik pats sau svarbus esi, galvoji, na ir kas, jei kas atsitiks, gi vyras pasirūpinms savim, o čia vaikas, tu jam pavyzdys, tu jam gyvenimas, ir tėvas, ir motina kartais..

24. Nov 2010, 21:42

oi patikek kiek ce dabar sutikau UK moteru rodos nieko netruksta,o kai pabendraji nu ir supranti kad zmogus arba labai myli save arba nuvertina save,gerai yra sakoma net prasciausios rusies duona valgyk su pasigarziavimu ji bus skanesne net uzgeriause.Taip ir ce kokia nori kad tave zmones matytu toke ir matys,o kad kiekviea gali buti tvirta tai tik reikia truputi pastangu uzmirst bloga ir ieskot gero... Nepamenu kur ir kada skaiciau bet sitie zodziai man istrige senai, Menki tie zmones ir niekingi.Kas kuria tartum be galvos,o zmogu istikruju puosia ,jam garbe duoda tai...ka kiti slovina kaip grozi svenuma,tyruma degancios sirdies...

24. Nov 2010, 21:20

aiškus, kad čia nuo paties žmogaus priklauso, jei sėdėsi, dejuosi, kad nieks nieko neduoda, tai tokios ir be vaikų neima, kiek atrodo tobulų, bet vienišų, o čia moterelė veikli, energinga ir kitus užburia tuo

24. Nov 2010, 21:09

😃 ne dvi

24. Nov 2010, 21:03

perskaičiau, kad devynias mergaites augina 😃

24. Nov 2010, 20:51

jo tikra istorija,bet ten tai moteriske,nesenstanti visados juokauja,visur tekina namie jos pilna darbe irgi,nesu macius nuleidusios ranku,kai vyra palaidojo gyveno bute,sakydavo as is gyvenimo noriu dar nuosavo namo,jauno vyro ir dukters,nes turjo vien berniukus 😀 Ir issipilde visi norai ,vyras jaunesnis ir net dvi dukros,ir nama jau pastate siemet ikurtuves zada kaledom 😀 kai labai ko nori visados gauni anksciau ar veliau 😉

24. Nov 2010, 20:14

zeinabas, cia tikra istorija? eik tu sau.....turiu pažįstamą, kuri iki 24 metų buvo tris kartus išsiskyrusi, bet tik vaikas 1 😀

24. Nov 2010, 19:59

skyrybomis gyvenimas nesibaigia,reik rast savyje jėgų ,nugalėti visus sunkumus.

24. Nov 2010, 19:52

sveikutes,mano vaikystes drauge pirmaji vakuti sulauke vos 16m budama su tuo vyru isgyveno iki jai buvo 1🤓ka,19-kos istekejo dar karta susilauke dar triju vaiku,liko nasle budama 33metu,na ir ka jus manot 38metu istekejo dar karta uz 🤓neis metais jaunesnio ir dabar augina dvynes mergaites 😀 yra abu laimingi vienas be kito niekur jau penki metai kartu bet i juos ziuri atrodo kad jiem dar medaus menuo tesiasi GRAZU 😀

24. Nov 2010, 16:49

silvi as esu ta paty girdejus

24. Nov 2010, 16:46

kai mano tetis mire mama liko viena su dviem dukrom, istekejo antra karta ir nematau cia nieko keisto 😀

24. Nov 2010, 16:36

Turiu du draugus, kurie kaip tik sau į poras ieškojo moterų su vaikais. Kai paklausiau, kodėl nori būtent tokių, tai atsakė, kad jos pastovesnės, rimtesnės ir su gyvenimiška patirtim.

24. Nov 2010, 11:30

Uošvinė su trim vaikais antru kart ištekėjo, bet aišku du jau suaugę vienas dar vaikas

1 2 3 4 5 ... 13