Gimdžiusios 2011 gegužės mėn.

05. Dec, 07:06

Sveikutes,laukiuosi pirmagimio,nustatytas gimdymo terminas geguzes 8d.ar yra daugiau geguziukiu?:) dabar esame 18sav.

11. May 2011, 13:10

Mes irgi vakar buvom pas gydytoją, tai pasakė, kad viskas labai gerai.. Dar po 10 dienelių galbūt pasimatysim, jei "nesubyrėsiu", nes dabar vienas vaikutis težino kada duos mamytei signalą, kad viskas: "Aš jau ateinu" 😀 O šiaip irgi parašė siuntimą į ligoninę gimdymui, jeigu jau nebesusitiktumėm.. Šakės, kaip greit viskas, vis dar negaliu patikėt.. 😀 Aha, man irgi būna nerimo akimirkų, bet vis bandau save nuraminti, šnekuosi su pilvuku, abi ruošiamės didžiajai dienai 😀

11. May 2011, 08:48

na va siandien buvau kaip ir paskutini karta pas savo gine 😀 nebent nepagimdysiu iki termino tada reiks ateit siuntima i ligonine pasiimti.. bet tikiuosi viskas bus ok.. prasidejo dar DIDESNES gimdymo laukimo dienos 😀 ech tas nerimas kazko mane kamuoja 😀

10. May 2011, 10:53

Mes irgi taip pat.. Labai labai judrios mergytės.. 😀

10. May 2011, 08:58

na as manau, kad judesiukai gal siek tiek sumazeje diena, bet vakare tai jau labai duodames 😀 eina gumbais per pilva 😃

09. May 2011, 21:55

Greitai tas laikas bėga.. 😀 Aš irgi jau labai noriu pamatyt savo mergytę.. Ir jau labai labai greitai tai įvyks.. O kaip jums su judesiukais? Mes vis dar labai duodamės pilvely.. 😀

09. May 2011, 12:44

o man matai jau daznai paskauda 😀 man kazkur savaitele su trupuciu iki termino, bet neaisku kaip bus 😀 na jau norisi greiciau isvysti savo lelyte 😀 nekantraujam nekantraujam 😀 tai sakyciau nuotaikos neblogos, tik kad kartais nerimas uzvaldo 😀

09. May 2011, 11:30

Nu jau prasideda tas skaičiavimas ir laukimas su nerimu 😀 Vis dažniau pagalvoju, kad greit gimdysiu, plius minus liko apie dvi savaites iki termino.. Ir baimė šiokia tokia nori imt, ech.. Bet gi pamatysiu savo mažytę.. 😀 Na, jau paruošiamieji sąrėmiai lyg ir prasideda po truputį, būna, kad pamaudžia pilvo apačią.. Ir kasdien daros vis sunkiau, nieko nebesinori.. Tik kad greičiau viskas baigtųsi.. 😀 Kaip Tu? Kokios nuotaikos? 😀

09. May 2011, 09:51

neskaiciuoji dar dienu ir valandu? 😃 kaip besijauti pati? jau is akzko sprendziasi kad greti gimdysi? 😀

07. May 2011, 15:11

Tikrai bus ką veikt 😃 Ir rūpestėlių ir džiaugsmelio kiek bus.. Eina sau, jau kaip greitai.. 😀

06. May 2011, 14:03

tai jau taip 😀 ir jau labai greitai 😀 ech, bus veiklos tada 😀 laukiu laukiu.. 😀

06. May 2011, 13:13

Vis tiek pagimdysim, anksčiau ar vėliau, niekur nedingsim 😀

06. May 2011, 08:06

na taip.. as skaiciau kad geriausia 3🤓40 savaitem 😀 taip pagal ekoskopa keliom dienelem skiriasi tiktai 😀 na ziuresim.. 😀

05. May 2011, 18:17

Na, man atrodo geriausia 40 savaitę pagimdyt 😀 Nu nors tiksliai nežinau.. Nieko tokio baisaus, jei dviem savaitėm anksčiau pagimdai ar truputį pernešioji.. Skaitos savaiminu gimdymu 😀 Nu aišku, nieko negali žinot, daktarai irgi gali ne taip tiksliai nustatyt terminą.. O kada pagal echoskopą tau rodo laiką?

05. May 2011, 13:11

sveikos busimos mamytes😀 gal reikia voneles su stovu?

05. May 2011, 11:42

nu o kaek yratas visiskai isnesiot? ar ne 38 savaiciu jau? zinoma ir as noeriu.. bet zinai akrtais buna kad daktarai apsirinka su gimdymo termino nustatymu 😀

05. May 2011, 11:03

Tai ir greit sulauksi tikriausiai 😃 Aš tai norėčiau iki galo išnešiot, kad viskas gerai būtų.. Bet kas ten žino kada ta tikroji dienelė ateis 😀

04. May 2011, 15:14

na man tai gal siek tiek sumazejo, bet kad nelb pasakyciau, dar vistiek judri 😀 zinok teisa pasakius negaliu patiketi kad greit gimdysiu 😀 bet jau laukiu laukiu laukiu kaip nznau ko 😃 man tai sakau jau ir pilvukas zemyn pasileides 😀 tai jau enuzilgo sulauksiu 😀

04. May 2011, 14:49

Tai jau tikrai.. 😃 Ir kitąkart taip skaudžiai mamytei suduoda.. Energinga mergyčka gyvena pilvely 😀 Bet jau po truputį turėtų imt mažėt judesiukai, vietos juk kasdien ten mažėja.. Ech, jauti, kad jau šį mėn gimdysim? 😀)

04. May 2011, 13:03

tai taip.. sako per valanda jei 10 kartu nesujuda, tuomet negerai.. tai labai saunu kad judrios, pasirodo kad jai viskas gerai 😀 kad neuzmirstum 😃 beldziasi 😀 tuoj pasirodys 😀

04. May 2011, 11:55

Mhm, įdomiai.. Nieko, aš nuo 36 pradedu skaičiuot 😃 Bet šiaip labai judrios esam, gal per 15min kitąkart daugiau nei 10 kartų sujudam, kai užeina judėjimo metas.. Tai nemanau, kad kas nors yra negerai 😀

03. May 2011, 20:11

taip.. man liepe skaiciuoti nuo 28 svaites 😀

03. May 2011, 14:18

Tai taip.. Viskas bus gerai 😀 O Tau vaisiaus judesiukus buvo sakę skaičiuoti? Man kažkaip keistai tik šiandien gydytoja tepasakė, nors sako, kad jau nuo 30 savaitės reik pradėt skaičiuot..

03. May 2011, 14:08

www.ritafoto.lt laukia būsimų mamyčių norinčių įamžinti savo nuostabiuosius pilvukus 😀 junkitės ir facebook'e www.ritafoto.lt

03. May 2011, 09:12

mums 37 savaite eina.. bet pilvukas jau pasileides, tai jau manau, galiu greitai subyreti 😀 ech ir taip norisi ir baisu 😀 bet viskas turi buti ok 😀 juk pamatysiu savo leliuka 😀

02. May 2011, 20:16

Kiek Jums dabar jau laiko yra? 😀 Aha, jau net nebežinia kada gali ateiti ta tikroji mūsų leliukų gimimo dienelė 😀 Bet laikykimės, nepasiduokim tom baimėm, viskas turi būti ir bus gerai 😉

01. May 2011, 19:25

😀 na as dar ne visai viska iki galo turiu, bet jau visai nedaug beliko 😀 o tase tai jau sukrauta 😀 na dar galima si bei ta isimesti 😀 bet pagrindas yra 😀 ech as isvis jau jaudintis pradejau, jau neaisku kada gali viskas prasideti 😀

01. May 2011, 18:46

Atsiradau atsiradau 😃 Buvom pas tėvus nuvažiavę trumpam.. Na, jau panašiai kaip ir viską, reiks jau ir tašę pradėt po truputį krautis 😀 Kaip tu?

01. May 2011, 16:38

auuu 😀 kur dingot? 😀

29. Apr 2011, 12:20

taip taip 😀 net nesitiki dbr kad jau laikas baigia ateiti 😀 PAGALIAU 😃 ar jau viska susipirkusi esi?

29. Apr 2011, 12:09

Aha, nieko, reikia į viską žiūrėt optimistiškai.. 😀 Reikia tikėtis, kad viskas praeis lengvai ir sėkmingai.. Dieve, kiek nedaug laiko liko, jau net nebe pilnas mėnuo.. 😀

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10