Sveikos mielos mamytes, norėčiau jūsų paklausti mano draugas įdėjo į skalbimo mašina drabužius ir viena jo džemperį išmetė tokiomis rudomis dėmėmis.Jis skalbė tik skalbimo milteliais ir nenaudojo jokio minkštiklio dėl ko ,taip galėjo nutikti? ar ta dėme galima kokiais nors būdais išvalyti? patarkite...ačū
reikai pripazint,kad negeras pragyvenimo lygis lt,palikite sone ta patriotizma,jei turguje,prekybos centre,gatveje gali isgirst ir net sutikus grasiai sakau kasantra zmogu-jis pasakys,kad is jos seimos ar draugu yraka kazkas isvyke svetur-cia jau blogai ir beda jau nemenka...
Niekam nemokejau, jokiu vokeliu niekam nedaviau, suteike visa medicine pagalba, juk tam mokescius ir moku 😀
Kysiu galima ir neduoti, patys esame pripratine.
o as bulviu ryte virtu per piet keptu,vakar koses tikrai nevalgyciau ir nekenteciau....kiek zmoniu prardo darbus ir praranda,bankrotuoja imones,stovet birzoje uz minimuma,na jau tikrai ne,parduosiu as ta lietuvele geriau i airija ar dar kur,bet zinosiu,kad gyvenu o ne egzistuoju..
Teko metus studijuoti uzsienyje, ir kaip Zivile sake, braukiau dienas, kada gi grisiu i Lietuva 😀
astojina moka mokescius ir turi garantijas,kad ir uz medicina papildomu kysiu ir pingu niekam moketi nereikia,o lt dirbi ir dar nesi vokelius,moki uzgimdyma,na daugelis tikrai,kad padarytu gyd savo darba kuri privalo..nejau parduotuveje irgi reikia kasininkei duoti 5 lt,kad gerai apranavo,cia palyginimas tik..
Mes savo tevyneje gyvename pakankamai normaliai, dirbame darbus pagal savo specialybes (o ne kur nors fabrikuose), esant nelaimei visada galime pasirupinti, padeti artimiesiems. Galbut negalime sau leisti bet kada nuvaziuoti atostogauti, nusipirkti brangesni ruba ar pan., bet manau, kad tai ne esme. Tiesiog gyvename pagal savo pajamas.
man paciai buvo gerai kai gyvenau,ne zmones kaltinti reikia,kad jie isvaziuoja tikrai ne juos,o valstybes sudarytas salygas gyventi cia..
Supranti deimante, kad mes tie kvaileliai kurie islaikom LT mokedami mokescius, o protingieji moka mokescius svetimai valstybei 😀
nereik anot manes,ir be manes kiek isvaziave 😃
deimante prie ko cia nosis,kur tu matai ta uzrietima?
jei butu taip gerai gyvneti nebutu tokios emigracijos o dabar dar ji tuoj padides po eu saliu legalizavimo darbui..
as nieko neturiu pries lt,buciau ir pati sakau kogero gyvenus,bet istekejau ir isvaziavau...
Aš norėciau ne egzistuot, obuti pilietė lt valstybėje. Norėciau, kad zmogus turėtų imuniteta bei suvokima, kad jo, rinkėjo, balsas nebegalėtu būti nupirktas uz porcija ledu ar alaus gurksni-o po to seka visas kitas,bet cia jau politika 😃 nepradekim,ne apie tai mes...
O kas kitas jei ne mes galim sukurti ta ateity svo vaikams? Mano vyras dirba kone septynias dienas per savaite ir sako del to kad musu maziui butu geriau, o isvyke is Lietuvos ne tik kad pacia valstybe po truputi zlugdome bet ir vieta kurioje gime musu tevai, kurioj mes augome, kurioje gime musu vaikai 😀
deimante kas ta istikimybe lt 😃 kai vaikai alkana negli kuprines nupirkti,kai skolos uz sildyma koks mielas gyvenimas tada lt..70 pr zmoni taip gyvena lt..
buciau netekejus buciau gyvenus lt kogero,bet kai praveri akis mastai visai kitaip-zinoma aukstesnio lygio zmogus gali gyventi labai gerai lt,bet vidutnio jau krenta i zemesni pragyvenimo lygi...
zmogus ne medis,nors ir medi reikia laistyti,tresti..kai buvau lt rugpjuti,ziurejau zinias,tai pensininku 600tks,be darbiu 300tks,lietuvoje vos 2,5ml zmoniu bera,dar vaiku..lengva paskaiciuoti kiek yra mokesciu moketoju koks 1,5 ml maximum..turedama toki gyvnetoju skaiciu lietuva niekada neisbris is vadinamos krizes..kas ta tevyne? as suprantu taip,kad tai pamatas pradeti gyvenima ir cia pabaigti...
Pati tevyne israuna tautiecius is jos pacios,ismeta net tuos kurie stipriai iauge ..Drauge mokytoja,tai sako labai daug mokiniu kurie paties save islydi i mokykla,tevai plusa svetur,sako matosi ant mokslo-ne tau martynai melynas dangus,nu prastai..
"Žemėje, kurioje gimiau, kurioje turėtų gimti ir mano vaikai"-bet deje tiems vaikam ateities,bet as nematau normalio Lt
Manau jei gyvenciau svetur del uzdarbio ar vyras butu lietuvis ir kartu uzdarbiautume- nelikciau svetur,bet kai yra seima ir ileidi cia saknis keiciasi sitauacija
As neprisirisu prie daigtu,vietos..
MANAU DAR IR NUO ŽMOGAUS BŪDO PRIKLAUSO,NUO SUGEBĖJIMO PRITAPTI.
Mano seima-tai as ,vyras,vaikai ,visi kiti artimieji,ir kur yra mano seima ten ir geriausia 😀
Jei Lietuvoj nebutu mano seimos, manau as tikrai pakelciau sparnus ir isskirsciau, o dbr mane laiko man brangus zmones, kuriu palikti nenoreciau 😀 Nors nzn kas gali nutikti rytoj, gal teks isvaziuoti.
lABAS RYTAS,kadangi esu naminė ,labai prisirišusi prie savo namų,neįsivaižduoju savęs svetur.Be vaikų savo ,tikrai negalėčiau išbūti,jei tekų išvykti.Bet ,kaip sakoma niekada,nesakyk niekada,juk neinom ,kaip gyvenimas pakryps.
visokiu priežaščiu buna ...gal skalbiamieji blogi ,o gal masina blogai plauna...MAMUKAI gi buvai ir tebesi jaunute nesijuok is kitu 😃
nu ir tema 😃
galbut buvo pelesio gumoje,isvalyk,jei bus ruda ant skuduriuko,tada bus nuo to,isvalyti gali pavykti isskalbus dar karteli 😉
Sveikos mielos mamytes, norėčiau jūsų paklausti mano draugas įdėjo į skalbimo mašina drabužius ir viena jo džemperį išmetė tokiomis rudomis dėmėmis.Jis skalbė tik skalbimo milteliais ir nenaudojo jokio minkštiklio dėl ko ,taip galėjo nutikti? ar ta dėme galima kokiais nors būdais išvalyti? patarkite...ačū