Dėmės po skalbimo

24. Apr, 10:10

Sveikos mielos mamytes, norėčiau jūsų paklausti mano draugas įdėjo į skalbimo mašina drabužius ir viena jo džemperį išmetė tokiomis rudomis dėmėmis.Jis skalbė tik skalbimo milteliais ir nenaudojo jokio minkštiklio dėl ko ,taip galėjo nutikti? ar ta dėme galima kokiais nors būdais išvalyti? patarkite...ačū

23. Sep 2010, 12:11

kadanors jo, dasivysim uzsienio valstybes kur ziurima y zmoniu interesus...

23. Sep 2010, 12:10

Zivile, atsirpasau, nenorejau izeist LT slaugytoju, turejau omeny sanitarus , ar kaip juos ten pavadinti 😉
tai vat, Laimonda, kiekvienam savo... Galima sita tema diskutuot be galo, ir is sios temso daug potemiu sukurti. Pasakysiu nuvalkiotai, be, tmanau, siai temai tinkamai- kiekvienas savo laimes kalvis. Kas nesugeba LT, galbut nusikala savo laime kazkur kitur ir atvirksciai.
Gerbiu visus zmones, kurie daro kazka, kad gyventu geriau, o ne sedi ir laukia, kol mana is dangaus nukris...

23. Sep 2010, 12:09

va nuejo vyras pas sefu sefa pasake cak cak ir alga pakelta pusantr. tks.lt -nera ko lyginti sistemos eu saliu ir lt,bus kazkada gal...

23. Sep 2010, 12:07

odeeta - banko saskaitos gal jau nerasysiu tiek to 😃 zmogus su profesija,bet esme,kad valstybe apsaugo darbuotojus,duoda jiem garantijas,praradus darba,kad ir kreditus turint bent metus busi garantuotas,kad neskursi kol ikospi kitur,mokam draudimus tam,nes yra galimybe..o jei buciau su lt pilieciu-tai pasikartosiu kas butu jei butu 😀

23. Sep 2010, 12:07

pritariu jolantux

23. Sep 2010, 12:04

na dėl važiavimo su visa šeima kartu irgi turiu savo nuomonę, jei važiuojama pirmą kartą tai kaži ar verta rizikuoti, o kas jei nepatiks, nepritapsi. Aš manau, kad geriau vienas ar kitas pralaužia ledus, o tada jau galima ir šeimą atsivežt.

23. Sep 2010, 11:57

dirbciau ir uz 100lt, ta valytojos darba, tik tegu suteikia galimybe jy gaut 😃
Kai gyveni su vyru ir vaiku uz 97 litus per menesy, patriotiZmas taaaaaip greit isgaruoja kaip nagu lakas, kai nuvalai lako likucius...

23. Sep 2010, 11:54

oi kristullia, palaikau 100%, anksčiau ir rašiau kad dėl vaikų. Dabar džiaugiuosi kad galėjau dirbti ir užsidirbti. Grįžom atidarėm sūnui sąskaitą, kad augtų pinigėliai jo ateičiai, nes nežinau kaip bus ateity, gal vaikščiosiu nuoga basa ir padėti negalėsiu. Va dabar vyras išvažiavo tai galėsim atidaryt sąskaitą ir mažiukei, nors tiek naudos bus😀 Raimonda, ne lietuviams protestuot, lietuvis toks kad geriau patylės nuleidęs galvą, bet nieko nedarys

23. Sep 2010, 11:53

Dabar pakreipkim klausima kitaip- jei taip gera gyventi DE, kodel ir jos isvyksta zmones? Neseniai per tavel kanala laida ziurejau, tingiu dbar ilyst ir paziuret, kokai statistika DE.
Ir dar vienas klausimas- Laimonda, o vyras tavo milijonierius, todel tau taip ir pasiseke toj saly? Ar butu pasiseke, jei butum atvaziavusi su LT pilieciu gyvent i ta sali? Gali ir neatsakyti, cia tiesiog retoriniai klausimai pamastymui....

Sveikos, paskaitinejusi uzsinorejau ir as kazka pasakyti. Gyvename Norvegijoje. Neseniai, dar tik metus. Is Lietuvos niekas prievarta neveze, bet kartais jauciuosi kaip tremtine. Visada geriau gyventi savo salyje, kur esi savas, tavo kalba, zmones, kuriuos supranti ir kurie supranta tave. Mazuma baladojasi kazkur i svetima krasta is gero gyvenimo. Mielai ir mes gyventume ir dirbtume Lietuvoje, bet kad rinktis nelabai turim is ko. Ar sedet Lietuvoj be namu ir be darbo (vyras puse metu pasedejo, daugiau nenori), ar gyventi cia, bet su namais ir darbu bei perspektyvomis. Is esmes, jaunas zmogus kur susikursi namus, ten juos ir turesi. Imanoma visur ta padaryti. Tik klausimas, kur detis jauniems zmonems Lietuvoje cia ir dabar? Uzsisaldyti kokiems 5 metams su galimybe po to uzsisaldyti dar 5 😃
Visiems Lietuvos patriotams noreciau pasakyti stai ka: viskas gerai, kol viskas gerai... Puse metu be darbo ir patriotizmas ims blesti... Mano viena artima drauge dar pernai buvo patriote (bent jau save tokia laike), o siemet jau dairosi, kur isvaziuoti. Gyvenimas privercia. O labai gaila, kai matai, kokius zmones Lietuva praranda kiekviena miela diena.

Laimonda,tavo vardas laibai gražus užprogramuotas sėkmei😀,jei pastebėjai niekad tavęs raimonda nevadinu,nes man asmeniškai šis vardas nepatinka,nes man jis asocijuojasi su viena moterim.Aš nevarau į užsienį ,jis pas mane atvaro😃,pas mus atvaro į kaimuką prekiaut su prekėm iš Vokietijos,prekiauja buities,maisto,net vaikiškais drabužiais,gal ir ne pigiau prašo,bet patinka kokybė,tai va 12val varau apsipirkt.😃

23. Sep 2010, 11:50

as tik uz tai,kad vaziuotu visa seima net kalbos negali but kitos..

23. Sep 2010, 11:50

Taip, oodetaa, jei kada nors reikėtų išvažiuoti iš Lietuvos, tai tik su visa šeima. Neseniai per TV rodė apie lietuvį, dirbantį Danijoje. Išvažiavo vienas ten dirbti ir po kiek laiko išsiskyrė su žmona. Žurnalistė paklausė, tai kokia gi emigracijos kaina, o jis atsakė - šeima... Labai liūdnai nuskambėjo...

23. Sep 2010, 11:49

o su patriotizmu duonos nevalgysi...

23. Sep 2010, 11:49

bendradarbiauju su lt ambasda cia ir buna susitikimai,mano regione yra 9tks o visoje vokietijoje 25tks lietuviu ,ne isvieno nesu girdejus,kad blogai gyvena ar vargsta,daugelis sukure seima su de pilieciais..

23. Sep 2010, 11:48

Aiste, pritariu 😀 As ir pradejau nuo valytojos 😃 Dar moksleive budama per vasaras dirbau 😀

23. Sep 2010, 11:47

Laimonda, bet ne visiems ir uzsieny pasiseka. Dziugu, kad tau asmeniskai pasiseke, bet tokiu sekmes istoriju tikrai nera labai daug. Didzioji dalis emigrantu vaziuoja dirbt butent sunkiai. Gyvena barakuose (kitiap ju bsutu pavadint negaleciau), tam, kad ismaitintu savo seima, likusia LT. Vaikai auga be tevo, zmonos be vyru... Mano nuomone, jei jau vaziuot, tai turi vaziuot visa seima.

23. Sep 2010, 11:45

as pasakysiu ziauriai protestuot reikia del gersenio gyvnimoo lietuvaim o ne myziot 😀

23. Sep 2010, 11:45

Yra tokių žmonių, kurie dar besimokydami, arba ką tik baigę mokslus nori iškart gauti didžiules algas. Bet aš manau, pirma turi užsitarnauti tą algą. Pati pradėjau dirbti už minimumą, įgijau patirties, tuomet ėmiau ieškoti geriau apmokamo darbo. Kadangi turiu išsilavinimą, darbą susirasti nebuvo sunku, ir uždarbis tenkina.

23. Sep 2010, 11:44

Tėvynė yra ten-kur gyventi gera.

23. Sep 2010, 11:44

sitoj situacijoj nesu patriote... gal todel kad valstybes vadovai patys daro taipo, kad jauni (pvz) zmones isvaziuotu... mokslas brangus, nemokamu vietu isties neperdaugiausia.. o tuo lavbiau dabar, kai nera darbu.. o dar su mazu vaiku... siuo metu man tevyne butu ten, kur galeciau gyvent nevarzoma, galeciau lesit savo pomegiams ir homiabs plestis, pasilepint su seima ir negailet pinigu brangeniam zaislui, ar daigtui kurio galbut man nereikia, bet ta akimirka as jo geidziu... zinoma pasiilgciau tevu... bet daugiau cia turbut nepalikciau nieko kas draskytu sirdi... siuo metu mano nuomone tokia...

23. Sep 2010, 11:42

ir produkcija vezama netokia kaip pvz i DE

Na nėra blogai, jei gimines padeda įsidarbinti. Jei sugebi dirbti tą darbą, tai koks skirtumas, kaip į jį patekai. Lietuviai kaip tik nori dirbti, nes kitaip užsienyje nedirbtų sunkių darbų.

zinoma ne is visur zmones emigruoja-imigruoja,buvo ir bus kur kazkam geriau kitur blogiau..bet lt dar laikoma pokolkas terciaja salim,gaila.

23. Sep 2010, 11:41

kartais isvaziuoja ir tie, kurie tiksi kazko. Turejom kaimynus, kurie be paskolu gyveno nuosavam name, vyras mokyklos direkotrius, zmona destytoja, laimejo zalia krota, viska issipardave, iesleke i visu isvajota Amerika. Ir isidarbino kuom? O gi slaugytojais! Vo tokiu as nesuprantu, kai turi viska Lietuvoje, islekia negrams siknu plauti... Po metu grizo, viskas- darbu neber, namu taip pat, viska kurtis is naujo, o amzius jau virs 40...

23. Sep 2010, 11:40

Laimonda-keistas ane..

23. Sep 2010, 11:39

is lietuvos isvykstama ne del sotesnio kasnio o del BADO ,nes nera imanoma islaikyti seimu...

23. Sep 2010, 11:38

sakau esu vaziavus braskiu skinti ispanija,apsaugok viespatie ,bet ir smegeneles buvo dar mano mikstos..

23. Sep 2010, 11:37

gaila, kad lt dauguma masto - kam dirbti, geriau pavogti,pasinaudoti tarnybine padetimi, per gimines ilysti i kokia valdzios vietele o geriausiai tai i pati seima. 😃 Atrodo,kad lt nera juodo darbo kurie zmones dirba,pasilikusiu lietuviu nuomone,kad tik fabrikuose dirba juodziausiai varo kaip negrai,kiek daug pavydo ir neapykantos pas kitus lietuvisu kurie isvyke......

23. Sep 2010, 11:35

jolantux kitaip supratau 😀

1 2 3 4 5 6 7