Sveikos gyvos busimos mamytes pirma antra ar trecia karta:) us lango lyja lietutis gatvese balutis:) gal kuri mamyte nuobodziauja,gal norite susimatyti,manau bus apie ka pakalbeti:)
Sveikos gyvos busimos mamytes pirma antra ar trecia karta:) us lango lyja lietutis gatvese balutis:) gal kuri mamyte nuobodziauja,gal norite susimatyti,manau bus apie ka pakalbeti:)
butent 😀
taip nesikeicia niekas, lieka tas pats didelis dziaugsmas ir laukimas 😀
unique tai zinoma 😀 Juk del metu laiku nemanau,kad pasikeis gimdymo salykos 😀
kiekvienas metas turi savu pliusu ir minusu 😀 bus viskas ciki 😀
virginija25 tai jo,tikrai tau nebedaug liko kai pagalvoji, man tai dar laukti ir laukti ir visa vasara pranesioti pilvuka reikes,tikiuosi,kad nebus lb karsta,nesikankinsiu per daug :} o siaip tai smagu is dalies vasara tureti pilvuka,galesiu visokiu graiu sukneliu pasipirkti :}}
o virginija mes nelabai ir skiriames 😀
o virginija mes nelabai ir skiriames 😀
man geguzes pabaigoje.netiek daug ir liko kai pagalvoju 😀 vasara dar pasidziaugsi,tik sunku bus jei ji lb karsta pasitaikys
virginija25 tikrai taip, taisingai sakai del judesiuku :} Na o man gimdymas nusimato rugpjucio men, dienos dar tiksliai nzn. 😀 O kada tau?
sveikutes, pritariu judesiukai nuostabus dalykas,tada tikrai zinai kad stebukliukas yra tavyje. laukiatistebuklo kada tau gimdymas numatomas? gerai unique paziuresiu 😉
unique na jai teks eiti veliau ti teks, eisiu,o siuo metu tikrai neturiu laiko, plius kiekviena savaite vazineju tai i Siaulius tai i Vilniu. 😀
patarciau nueit i kursus ir beto eiles dideles gautum eit ten menesi pries gimdyma.😀 o internetas patikek ne ta vieta ieskoti tinkamos informacijos 😀)
Pati dar negalvoju, tai nezinau,pabandyk pasieskoti google.lt 😀
Gal kas zino graziu vardu mergaitei ? 😀
Tai kiek galiu tiek stengsiuosi ir stengiuosi 😀 o i nesciuju kursus neuzsirasiau, nes tikrai nera tam laiko dbr, pakolkas uztenka informacijos visokios is interneto kiekviena diena prisiskaitau apie viska,ir vis kaska naujo ir idomaus suzinau 😀
juk turi stengtis del vaikelio😀 o tu uzsirasiai i nesciuju kursus ? 😀
Na as manau jai protingas svoris tai ir gerai,per daug irgi nelabai manau gerai yra sverti 😀 kaip ir sakai,kad sunku po to numesti ji,o ir siaip kiek girdejau vaikutis valgo tiek kiek nori pilvelyjenereikai niekafda valgyti uz du 😀 O del miego tai stengiuosi miegoti normaliai,bet kartais neiseina,nes vis del to si pusmeti baigiu universiteta,tai turiu daryti teorini bakalauro darba ir kurybini, tai tenka padirbeti, na svarbiausia,kad nesisnervuociau per daug, nes labai linkusi i tai esu,nemegstu visokiu darbu pristatineti ir t.t.., nes pradedu jaudintis labai, labai tikiuosi,kad viskas praeis gerai ir laimingai 😀
patikek kai jau bus toks burbuliuks po krutine tai net batuku neapsimausi ;D bet smagu motinyste geras jausmas! o kol ir norisi miego tai kuo daugiau miegok😀 ko maziau nervinkis del visko,kad leliukas butu ramus 😀 as kolkas tik 10kg priaugau norma 18 berods;] tai net nemanau,kad datemsiu iki tos 18kg tikiuos,nes poto jau svori numest sunkoka butu 😉
Jau ir dbr pradedu suprasti,kad kuo toliau tuo smagiau :}} Pagaliau ir blogumai praejo visi,kurie buvo pradzioje,tikiuosi,kad bus viskas gerai taip ir toliau 😀 Tik va miegucio daznai norisi, bet tai normalu, va dar pradejau vaulgyti dideleis kiekiais ir daznai,nors ir sveriu nedaug, bet jauciasi,kad auga auga svoris, iprastai sverdavau 41-42, o dbr jau 46,7 kaskaip keista,kai svoris keiciasi auga, kai niekada to nebuvo tai taip neyprasta :}}
Butent 😀 patikek kuo toliau tuo bus smagiau 😀)
unique aisku,dekui uz info, o tie jausmai kai kurie gal ir skausmingi,bet sirdziai malonus,nes zinai, kad po sirdele nesioji savo stebukleli 😀
taip 😀 nes leliukas auga ir stipreja ir stipriai pakybina 😀) dabar kai nebetelpa tai sukinejas kita kart net skauda. bet nieko isgyvenama 😀)
unique nu jo, pas tave tai jau ikrai turetu gerai jau jaustis,kaip spardosi maziukas :}} gera girdeti,o svarbiausia,kad viskas gerai 😀 Beja norejau paklausti, tai tie judesiukai einant laikui vis tipreja ir ryskeja? 😀
jo nebedaug, laukiu nesulaukiu 😀 kursai super 😀 paziurek cia http://www.plius.lt/skelbimai/aro-team-universalus-vezimelis-331368.html
laukianti stebuklo, nu va kaip faina ir tu turi jau kuom pasidziaugti dar labiau, pas mane tai kai jau spardos tai atrodo,kad pramus pilve skyle 😃
Na va, o as is tiesu siandiena pajutau,kad mano maziukas duodasi pilvuke :} Atisguliau ramiai paziureti tv, rankas pasidejau ant pilvuko, ir pradejo kilnotis pilvukas ir jauciau kad juda, tai taip neyprasta ir kartu labai geras jausmas,tai kiek gulejau tiek visa ta laika ir davesi,apie puse val. 😀 Tai norejau labai pasigirti savo maziuko pirmaisiais judesiukais 😀
sveikutes 😉 Unique tai nebedaug tau laukti liko,pavydziu,kad tu savo mazyliuka jau rankose laikysi. kaip kursai? beje kokios firmos vezimuka turi pardavimui?
32savaites;] as ir apie ta galvoju;]
Aisku tuomet, na dekui uz informacija 😀 Na o del taves tai taip pat dziaugiuosi, turbut lauki tai labai,kada mazutis isvys pasauli. Beja kiek menesiu nestuke esi? O kremuka tai pirkau PREGNACARE cream :}
koki pirkai kremuka nuo striju? 😀
kad 3d nedaro man rods siauliuos,tas gilus echoskopas kad ne per pilvuka ziures o is vidaus manau,tai smagu,kad augat ir gerai augat;] smagu,man tai vis arciau ir arciau gimdymas;]