Sveikos gyvos busimos mamytes pirma antra ar trecia karta:) us lango lyja lietutis gatvese balutis:) gal kuri mamyte nuobodziauja,gal norite susimatyti,manau bus apie ka pakalbeti:)
Sveikos gyvos busimos mamytes pirma antra ar trecia karta:) us lango lyja lietutis gatvese balutis:) gal kuri mamyte nuobodziauja,gal norite susimatyti,manau bus apie ka pakalbeti:)
ginatyte, folio rugstis nieko tokio jai dar geri,man pvz daktare sake kad galiu pabaigti,kad nesimetytu tabletes be reikalo,tai dbr ir baigineju,jos nieko blogo nepadarys jai dar ir geri,siesiog gal jau nebeveiksmingos bus,nes jos praktiskai reikalingos iki 3 men kaip unique cia sake,kas vaisius susiformuotu gerai 😀 Na o as kaip sakiau,nesvarbu,gali pabaigti tas tabletytes ir veliau daktare gal dar kokiu vitaminu israsys,nes as sakau baigineju savo irgi dar folio rugsti,kad nesimetytu,ir geriu nestukiu vitaminu kopleksa kuri israse daktaryte 😀
gintaryte - taip gali visa nestuma skaudeti,bet man asmeniskai padeda nesciuju dirzas, jis suverzia nugaryte kazkiek ir prilaiko pilvuka 😀 o del folio rugsties tiksliai nepamenu, bet ka neilgai geriau,nes poto magni liepe gert dabar omega3 geriu. tiesiog folio rugstis nebereikalinga buna,ten kol susiformuoja.
iki kada gerti folio rugsti sako kad iki triju menesiu te galima ?😀
truputy su klaidom bet manau visa ir taip aisku 😀)
supratau db kodel skauda nugara ir kad visom ne man vienai , nieko teks kenteti nori nenori dar 4 menesiukas ir mazylis bus kartu su manim, dziaugiuos labai . na cia kaip sakote turi taip buti ir ner ko pergyventi labai 😀 na aciu kad pasisakete su ta nugara ramiau db yra tai gali skaudeti visa nestuma nugara ?
virginija - tempiasi pats pilvukas,leliukui anksta jis nori vietos daugiau. man ir taip buvo 😀
laukiantistebuklo - na va kaip smagu 😀 turi ir tu dabar kuom pasidziaugti, as isvis vos bepaeinu,man nerva kojos uzspaude tai su skausmu visur;/
gintaryte - patikek su nugaros skausmu vos ne visos kovoja,man ir skauda pasisukt ant kito sono neimanoma.
Sveikute 😀 Man taip pat kaip laukiausi skaudedavo nugara, tai cia nieko blogo 😀 Ir kuo tolyn tuo labiau skaudes (bent jau man taip buvo ) , poto ant galo isvis mane buvo susuke, kol atsigavau 😀 Kuo didesnis pilvukas tuo labiau nugara isiskausta 😀
laba diena mamytes , noreciau paklausti man greiti bus 5 men uz sawaites kaip nescia esu. kiek laiko jus jautete nugaros skausmus ? nes as vargstu su nugara paguli ant nugaros ilgai arba nakty, reik pasisukti ant sono viskas , uzspaudzia nugaros apacia . ar yra taip kam nors? esu nescia pirma karta bijau kad nieko blogo nebutu mana mazylui .😀) aciu jum uz atsakymus
Sveikos mamytea! ;} kaip jauciates,kaip gyvenate? As va galiu pasigirti dazniasi spurejimais maziuko pilvelyje ir jau jau besipucianciu po truputuka pilvuku :}
sveikute.kad ta grazi sauleta dienele ilgai neuzsilaike ☹ pilvukas tai auga spurda,nors db maziau ir atsirado toks kaip tempimas skausmas pilvo apacioje ☹ sakyciau gal turi taip buti,bet kazkoks netoks tas skausmas kaip anksciau budavo.tikiuosi viskas gerai
Na mamytes kaip laikotes?😀 kaip pilvukai ? 😀 tokia grazia sauleta diena 😀)
bandyk aisku 😀
niu reiks pasidometi :/
nu poliklinikoj ten 😀 kiek supratau 😀
vytauto gatveje priesais norfa , ten ketvirtadieniais vyksta 18 valanda 😀
kad anikukinas 007 nemanau,kad spesi i kursus gimdymo namuose,nes kai man buvo 27sav kazkur skambinaus ir jau vietu nebebuvo,bet aisku gali bandyti pasiskambinti ☹ db mums 29sav. geguzes pab mano mazyliukas turetu pasauli isvysti 😀 o kur ten tiksliau vytauto gatveje? nes zinau tik poliklinikoje kad buna ketv 18val.
agnikukinas007 - nemokami 😀 tik greiciau reik registruotis 😀 buna pirmadieniais ir ketvirtadieniais. po dvi h arba nuo 14-16 arba 16-18 😀 jo bandyk vytauto gatvej kiekviena ketv bun 😀
virginija25 - zinok man isvis ziaurus skausmas nugaros, kita kart nebepaeinu jau kaip skaud per visa koja nuein skausmas jau vos ne, bet nieka, isgyvensiu. man tai jauciu nuo svorio,nes skauda kai einu labiau.
Man jau 31 savaite, ir man dare tris echoskopijas. O kiek jums jau laiko? kada jau ateis mazylis i si pasauli? 😀
4 jau darytos,bet 3 is ju anksti kai nieko nesimato. siaip man dare kazkur kas 3men,tik pradzioje pacioje 2.nzn as tos vietos :/ eisiu poliklinikoje prie boksto. mano stebukliukas ir megsta nakti pajudeti bet nevisada mamyte pazadina 😀 o kiek jau laiko tau agniku.. ?
o as nakti negaliu niekaip uzmigti per pilvuka, duodas mano mazute, spardo mane. tai jei gimdymo namuose nespejot uzsiregistruot, tai gal iseitu Vytauto gatveje toj poliklinikoj kur priesais norfa, ten irgi yra nesciuju kursai, vyksta kiekviena ketvirtadieni. tai kiek sykiu daret echoskopija kad nesirodo kas toks, gal kita karta pasirodys? 😀
sveikutes 😉 agnikukinas007 tie kursai nemokami,tik reikia paskubeti uzsiregistruoti,nes as deja nespejau ☹ kiek girdejau tai ten laika ir diena derina su mamytem,bet kaip yra is tikruju nzn,bet uzsiregistravus pasako ten 😉 mano mazyliukas 1kg430gr jau sveria,bet spyria taip skaudzia,i kad atrodo kad milziniukas viduje 😀 ir slapukas,nes mamytei ir tetukui nepasirode kas 😀 as isivaizduoju,kad ten kursai superiniai.na kita karta registruosiuos daaaug anksciau. man ir nugara skaudeti pradeda,bet nakti,jauciu kad del nepatogaus gulejimo,nes niekaip neberandu tinkamos miego pozos.
o tie kursai mokami ir kelintadieniais jie vyksta? 😀
neblogai, augam didejam, vos paeinam, del nugaros skausmu, bet niekis.Dziaugsmas viska nugali 😀 o kaip tu virginija? o kursai tai super 😀)
sveikutes mamytes kaip laikotes? unique ir kaip ten kursai gimdymo namuose?
Yra ir ten,bet as einu gimdymo namuose 😀
maciau rasinejotes apie nesciuju kursus. cia gal jie randasi Vytauto gatvej, priesais norfa? 😀
aga turiu jau 😀 nieko nepamirsi viskas bus gerai pamatysi 😀)
o tai tau visai nebedaug 😀 man echoskopija darys 15d tai paklausiu kas jei matosi,siaip jokio skirtumo,juk vienodai mylesim ir dziaugsimes,bet vistiek idomu 😀 man firma nieko ir nereiskia,svarbu viskas ka isvardijome,tik man to vezimo vidus patinka nes didesnis ir medziaga atrodo gera. o tu jau isigijai vezimuka? man atrodo tiek nebedaug liko isigyti,bet jauciu pamirsiu kanors 😀
virginija balandi link galo 😀 zinoma smagiau kai ne ziema gimsta, mes kazkaip ir planavom specialiai ant balandzio nes balandi norejom 😀 sake bus mergyte,o tu zinai kas bus ? 😀 zinai virginija ta firma nieko nesako, asmeniskai man, internete kai ziejau vezimeliu net kazkaip nesvarbu kokia firma svarbu,,kad butu nesunkus, didesnis,kad vaikelis neisaugtu greitai. ir kad privalumu kuo daugiau turetu 😀 tai ziurek koks tau mielesnis ir lengvesnis, jei aukstai turesi nesti ji 😀
o kada tau Unique gimdymas? as visada norejau vasara ar pavasari gimdyti,nes maziukui bus gimtadieni smagiau svesti 😀 pati kai esu vasarinuke tai lb dziaugiuosi. o dabar dar labiau dziaugiuosi,kad pavasari gimdysiu,nes mazyli dazniau i lauka galesiu isvezti ir iki ziemos spes sustipreti. unique zinai ka turesi ar neklausi? beja,mamytes gal jau vezimukus issirinkote?asmeniskai as tai niekaip neisrenku,nes noriu kad patogus,tvirtas,grazus ir aisku normalia kaina butu. ziurinejau zippi,bet del plastikiniu detaliu kyla abejones ir viena pardaveja sake,kad man per aukstas(laiptais uznesti bus nepatogu) tai vis svarstau,nes visuose randu ir privalumu ir trukumu 😀