Sveikos gyvos busimos mamytes pirma antra ar trecia karta:) us lango lyja lietutis gatvese balutis:) gal kuri mamyte nuobodziauja,gal norite susimatyti,manau bus apie ka pakalbeti:)
Sveikos gyvos busimos mamytes pirma antra ar trecia karta:) us lango lyja lietutis gatvese balutis:) gal kuri mamyte nuobodziauja,gal norite susimatyti,manau bus apie ka pakalbeti:)
Kaip Tavo savijauta?Pas koki gydytoja lankaisi?
MES TAI GALIMA SAKYTI CENTRE,SALIA IMPULSO SPORTO KLUBO😀
mes salia iki dainiai, o jus?
mat kaip man 25 as pastojau po 9 men😀 kaip jus dabar laikotes beto kurioje vietoje gyvenate?
29,gal per du menesiu
O jei nepaslaptis kiek tau metu ir per kiek laiko pastojote?
Gal per daug internete prisiskaiciau, kad su antru kartais buna problemu bandant pastoti.Vyrui pries trisdesimtmeti dukra padovanojau, ziuresiu, kas klius man
As kazkaip visada sakiau kad kaip sunus prades eiti i pirma klase tada gal bus antras😀
Aš irgi galvojau su antru palaukti, bet darbas sunkus, o ir 30 ant nosies😀
Jo man taip pat antras dziaugsmelis😀 mano sunui beveik jau 7 rugseji keliausim i mokykla😀
Jau vieną dukrytę turiu, jai 3 su pusę.Dabar ipusėjome šešioliktą savaitę, žodžiu mums dar ilgokai teks palaukti.Within999, o Tau bandau spėti, kad taip pat antrasis džiaugsmelio laukimas
Kristiusa malonu😀 man siuo metu jau 22 sav😀 o tau? pirmo mazylio laukies?
Labas, aš taip pat po truputį auginu pilvelį, deja kol kas laisvo laiko nelieka.Darbas, namai, savaitgaliai kaime.Ateityje manau bus daugiau laisvo laiko.Būtų smagu su kažkuo bendrauti iš to paties miesto.Within999 kiek Tau laiko?
Sveikos gyvos busimos mamytes pirma antra ar trecia karta😀 us lango lyja lietutis gatvese balutis😀 gal kuri mamyte nuobodziauja,gal norite susimatyti,manau bus apie ka pakalbeti😀